Şimdi Ara

Koyuncu-Destek bilişim İnsanı hayattan bezdirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Nisan ayında aldığım Samsung 206BW monitörüm 3.kez servise aynı nedenden gitti, ama 3. kez gittiğinde sisteme işlenmediğinden bana bi türlü paramı iade etmek istemiyorlar. Kendim uğraşmamak için Vatanbilgisayar aracılığı ile gönderdim, nalet olsun göndermez olaydım. Vatan bilgisayarda 3 kez gidip aynı hatadan yapıldığına dair belge var. Şuan ürünü vatandan almadan geri gönderdim 4. kez gitmiş oluyor para iadesi istediğim için. Telefonlara çıkan zihinsel problemli kişiler yardımcı olamıyor, yardımcı olacak kişiye bağlayamıyor yada bana yardımı dokunacak hiç bir iş yapmıyor. Attığım maillere boş dahi olsa geri dönülmüyor, en sonunda kalkıp sarıgaziye gidicem halledicem ben onların işlerini. Türkiyede samsung kullanmayın servisi adamı illet ediyor!

Attığım mail:
    "Merhabalar;

Vatan bilgisayardan 2008 Nisan ayında almış bulunduğum Samsung 206BW monitörüm servisinize daha önce 2 kez besleme kondansatörü arızası ile gelmişdi. 3.Kez ayni Sorundan gönderildiği halde benim iade talebim karşılanmadı yada karşılanmaması için zemin hazırlandı.

Ürünümün seri numarası : xxxxxxxxxxxxxx
    İlk geldiği bakım numarası :xxxxxxxxxxxxx
    ikinci kez geldiğindeki bakım numarası : xxxxxxxxxxxxx
    3. kez geldiğinde irsaliye tutulmuş bakım numarası verilmemiş ama bu elbet ki kayıtlarınızda mevcuttur. Ürün servise 3. kez geldiğinde sitenizden kontrol ettiğimde Aralık ayındaki servisinize gelişi görünüyor. Telefonlarınıza çıkan personel kişi ısrarla 2. kez geldiğini iddaa ediyor. Ben kaç kez geldiğini bilmiyor muyum?

Bu durum gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı ürünü doğru dürüst kullanma şansına sahip olamadım.
    Ürün şuan sizin elinizde, vermiş bulunduğum bilgilere bakarak gereğinin yapılmasını talep ediyor ve para iade istiyorum."

• aynı sıkıntı bende de var hepsiburadadan aldığım samsung p2250nin kutudan arızalı olarak çıkması üzerine geri gönderdim onlarda servise göndermişler basit bir değişim işlemi için ayın 16sından beri bekletiliyorum telefon ediyorum ısrarla ürünlerin geldiği tarihe göre sıra ile bakıldığını söylüyorlar samsung ve koyuncu adını duydum mu deliriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.