Şimdi Ara

kp-46s4 projeksiyon tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir evde kullandığımız. sony kp-46s4 model projeksiyon tvmiz bozuldu. arızası tam olarak şöyle geçenlerde tv seyrederken bir anda kırmızı rengin taraması bozuldu diğer renklerde sorun yok kırızıda sadece bir kaç satır aşağı kaymış ayarlardan düzeltemedim olmadı sonra açtım tv yi kırmızı lambayı sökim dedim sökemedim mübarek sanki vidalanmamış kaynatılmış sonra farkettimki lambanıniçinde bir sıvı var ve kırmızının ki diğer renklere göre ciddi derecede azalmış ( tabii bunda benim azcık katkım oldu ama fazla değil) sizce arıza bu sıvıdan mıdır yoksa tarama bordundanmıdır şimdi sony servisini arasam olacak olsa bile dünya kadar para isterler okadar veremem ondan benim elime kaldı yardım larınızı bekliyorum arkadaşlar tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim .

• arkadaşım,
    öncelikle bu tv ye artık fazla masraf etmemenizi öneririm. uygun bir maliyetle bu işi çözebileceğinizi pek sanmıyorum. sizin tv yi satmaya kalksanız görüntüsü kabul edilebilir derecede iyi olsa bile 500-600YTL den fazla etmeyecektir. ona göre kararınızı verirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: from_ghetto

arkadaşlar uzun süredir evde kullandığımız. sony kp-46s4 model projeksiyon tvmiz bozuldu. arızası tam olarak şöyle geçenlerde tv seyrederken bir anda kırmızı rengin taraması bozuldu diğer renklerde sorun yok kırızıda sadece bir kaç satır aşağı kaymış ayarlardan düzeltemedim olmadı sonra açtım tv yi kırmızı lambayı sökim dedim sökemedim mübarek sanki vidalanmamış kaynatılmış sonra farkettimki lambanıniçinde bir sıvı var ve kırmızının ki diğer renklere göre ciddi derecede azalmış ( tabii bunda benim azcık katkım oldu ama fazla değil) sizce arıza bu sıvıdan mıdır yoksa tarama bordundanmıdır şimdi sony servisini arasam olacak olsa bile dünya kadar para isterler okadar veremem ondan benim elime kaldı yardım larınızı bekliyorum arkadaşlar tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim .

• walla ben vaz geçme taraftarı değilim tv yi çok seviyorum izlemesi acaip keyifli onarmak istiyorum buyüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.