Şimdi Ara

KPDS ÜDS Hazırlık Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Programın adı PassageWork

İçerisinde Gramer Notları, KPDS ve ÜDS'de çıkmış Metinlerin incelemeleri, Listening, Kelime Öğrenme Modülü, Çeviri, ve örnek sorular var.

Özellikle KPDS ve ÜDS sınavlarına girecekler için faydalı olabilir. Çünkü içerisindeki metinler KPDS ve ÜDS sınavlarında çıkmış parçalar.

Demoyu kullanabilmek için siteye üye olmak gerekiyor. Mail adresinize gelen şifreyle programa giriş yapıyorsunuz.

Program hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve üye olup demoyu kullanmak içinhttp://www.PassageWork.com

İndirme sayfası: http://www.passagework.com/pw_indir.aspx
    veya http://www.kpdsuds.org/setup.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraca -- 15 Temmuz 2010; 10:41:17 >

• üds yaklaşıyor üff :(
  • daha önce üds ya da kpds ye grimiş miydin??
  • Hayır hocam odtü'de öğrenciyim ben, ilk olcak inş.
  • kpds den 95 aldım üds de ona benzıyor mu acaba?bugun bır bakayım sorulara
  • sağlık fen ve sosyal diye konulara ayrılıyor hocam.

ama ösym mantığı işte sonuçta benzerlik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraca

sağlık fen ve sosyal diye konulara ayrılıyor hocam.

ama ösym mantığı işte sonuçta benzerlik var.

kpds sorularında genel olarak edebıyat tarıh gıbı konular gordum bu sene,saglık konuları meslek jargonu mu ıcerıyor fark olarak o olabılır belkı...eğer uds de saglık konusunda soruları cozmek ıcın ılla saglık bılgısı sahıbı olmak gerekıyorsa o zaman bu sınav benı aşar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zannetmiyorum hocam. Master veya doktora yapmak isteyen herkesin bu üds sınavına girmesi gerekiyor. bunun içinde mühendis de var, siyasalcı da var. o yüzden herkesi kapsayacak şekilde ayarlamışlardır.
  • KPDS de genel konular var..yani kelimeler genel konularla alakalı paragraflar ya güncel olaylar ya da herkesin bildiği konular (2. dünya savaşı, tarih, genel bilindik sorunlar,icatlar vs)..benm öyle yüksek puanım yok ama benim tavsiyem bol bol kelime çalışın..
  • VALLAHİ ÜDS VEYA KPDS SINAVLARINA HAZIRLANACAKSANIZ kpds.com.tr adlı siteye bir bakın derim ordaki online derslere katılan arkadaşım çok memnundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraca

Zannetmiyorum hocam. Master veya doktora yapmak isteyen herkesin bu üds sınavına girmesi gerekiyor. bunun içinde mühendis de var, siyasalcı da var. o yüzden herkesi kapsayacak şekilde ayarlamışlardır.

Hayır, yüksek lisans için üds şart değil... Dil seviyeniz için herhangi bir sınava da girebilirsiniz, kpds olabilir, toefl olabilir, ielts olabilir... Ya da başka birşey. Üds'ye girmedim ama yüksek lisansa başlayacağım nasipse. Doktora şartlarını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 28 Ağustos 2010; 10:59:15 >
  • internet bağlantısı şart mı?
  • üds için kesin tavsiyem
    reader at work 2.

cok ise yarıyor.

kpds ve uds için ise ek olarak cıkmış paragraf sorularına bakmak sart.
    nette düzenlenmiş olarak bulabilirsiniz.
    ayrıca;
    dilforum
    sitesinede bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elec

internet bağlantısı şart mı?

Evet internet bağlantısı şart.

Bir üstteki arkadaşa katılıyorum. Zaten bu verdiğim program da çıkmış paragraf soruları üzerinden dil geliştirme imkanı sağlıyor.

Şimdi bir de para iadeli başarı garantisi muhabbeti var programın sitesinde.
  • ben reader at work'leri çok kolay çeviriyorum. hikaye ve roman kitaplarını, gazeteleri vs. kolay anlıyorum, hele bir de sözlük varsa daha da kolay oluyor. ancak gel gör ki, dçıkmış soruları anlayamıyorum. ilk 15 soruyu falan çözmeye çalışıp, sıkılıp bırakıyorum bu sefer. neden böyle sizce? 1 ay sadece reader at work çalışsam (gramer temelim var çünkü) önümüzdeki üds için yeterli olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktcn

ben reader at work'leri çok kolay çeviriyorum. hikaye ve roman kitaplarını, gazeteleri vs. kolay anlıyorum, hele bir de sözlük varsa daha da kolay oluyor. ancak gel gör ki, dçıkmış soruları anlayamıyorum. ilk 15 soruyu falan çözmeye çalışıp, sıkılıp bırakıyorum bu sefer. neden böyle sizce? 1 ay sadece reader at work çalışsam (gramer temelim var çünkü) önümüzdeki üds için yeterli olur mu sizce?

up
    Bende merak ettim şimdi.
    O kitabı hocalarımız çok övdü ama senin dediğin gibi çıkmış sorularda sorun çıkıyorsa o zman başka kaynaklara bakmak lazım.
  • Merhaba, ihtiyaç akademinin hazırladığı uzaktan eğitim görüntülü kpds ve üds derslerine ait tüm videoları ve videolardaki derslerin çalışma notlarını ayrıca diğer kpds ve üds ile ilgili önemli dökümanları tek bir dvd halinde adresinize gönderebilirim... Dvd'yi aldıktan sonra ücretini hesabıma havale/eft yaparsınız. Ücreti 25 TL ve kargo masrafı size aittir. Ayrıca belirteyim ben yaklaşık 4 yıldır kpds ve üds sınavlarına giriyorum. Ankara'da özel olarak kpds kursuna da gittim. Ücreti 1000 TL idi. Ancak bu videolardaki verilen test tekniklerinden daha fazla bir şey vermiyorlar. Ben kesinlikle tavsiye ederim ayrıca bu süre zarfında çeşitli kaynaklardan edindiğim en az videolardaki dersler kadar önemli kpds ve üds'ye ait dökümanları da dvd'ye ekleyeceğim. Gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum.. İlgilenirseniz mail gönderirsiniz. Adresim kavlak009@mynet.com İyi günler..

• KPDS&ÜDS ÜZERİNE SORU ANALİZLERİ, YAKLAŞIMLAR VE TEKNİKLER....

http://www.facebook.com/aplusEnglish.kpds.uds?v=wall
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.