Şimdi Ara

KPSS 2015 ALAN - MALIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2015 yilinda yapilacak olan kpss sinavina girmeyi dusunuyorum Maliye bolumu mezunuyum alandan girmem gerekiyormus sanirim fakat pek bilgim yok.Merak ettiklerim
    -- Sinavda nelerden sorumlu olunur ?
    -- Zorluk derecesi sizce nedir ? (Lisans kpss yorumlarini okudum gozum fena korktu :/ )
    -- Torpil durumlari olma ihtimali var sanirim kontenjan durumlarinana gore Istanbul da devlete alandan girme ihtimalim var mi?

1 senemi sadece dershaneye giderek ve kpss ye ayirarak gecirmeyi dusunuyorum ozel sektorden hayir goremedigim icin memur olursam daha rahat evlenebilirim diye dusunuyorum.fakat olmazsa (torpil Sacmasapan sorular gelir vs) gibi durumlarla beni cok geri aticak emegime yazik olucak evlilik planlarim ertelenicek :( bilsem ki sadece calismazsam saglam net cikaramazsam olmicak faturayi kendime cikarir kabul ederim fakat torpil muhabbetlerinden dolayi sikinti olma ihtimali coksa bosa kurek cekmek istemiyorum.yardiminizi bekliyorum.Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim Kpss Alan sınavı, kurum sınavı ve mülakat var. Uzun bir süreç ama çalışmadan hiçbir şey olmuyor sonuçta. Ben de Uludağ Maliye mezunuyum ama Kpss B'den bir yere girmeyi düşünüyorum. Bu sene olmadı, artık önümüzdeki sınavlara bakacağız.

Umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 10 Temmuz 2014; 3:54:09 >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Hocam temenni için çok teşekkür ederim özel değilse siz neden alandan düşünmüyorsunuz? KPSSB 2 yıl sonrası için olup olmayacağı bile kesin değil ve zaman da çok
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Düzenli, disiplinli, sıkı bir çalışma gerektirdiği için düşünmüyorum Kpss A'yı. Kpss olmasa bile illaki bir sınav olacaktır bence. Sadece mülakat ile işe alım da pek olası gözükmüyor. Bunlar benim görüşlerim tabii, gelecekte ne olacak göreceğiz?
  • maliye okuyorum son senem kpss de hangi oturumlara girmeliyim 50 lira da oturum başına çok fazla para alınıyor cumartesi öğleden önce ve pazar öğleden önce girsem yeterli mi ve ingilizce testine de girmek istediğimi bildirsem nasıl olur ? Hiç bir bilgim yok ösym sitesinde de kimlerin hangi sınava girmesi gerektiği yazmıyor. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa herkese yardımcı olmuş olur.
  • cumartesi sabah herkes girecek 50tl

bölüme-branşa göre pazar seçilmeli 50tl

ingilizceye gerek yok 50tl fazla para

ders ve konular böyle.
    pazar sabah da maliye var girebilirsin pazar öğle derslerine girecek misin bilmiyorum.

http://www.kpsscafe.com.tr/kpss-haberleri/2015-kpss-de-kim-hangi-testlerden-sinava-girecek-h39866.html

ben sadece cumartesi sabah girecem zaten kazanamıyorum yıllardır para yediriyoruz şu devlete . popem polislik için girecem .

ösymden kılavuzlara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 19 Mayıs 2015; 18:04:22 >

• Pomem polıslık alımları kpssp3 puan turunden alıyınıyor dıye bılıyorum.
    Kpss a grubu sadece kpssp4 ve kpssp120 puan turlerı yokmu.
    http://www.kpsspuan.net/kpss-genel-bilgi.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KazuYA18 kullanıcısına yanıt
    popem için kpssp3 yani genel kültür - genel yetenek sınavına girmek yeterli oluyor.

a grubu yada b grubu diye ayrım hiç duymadım biraz araştırayım
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    cevabını için teşekkür ederim cumartesi sabah ve pazar sabah ve öğlen olmak üzere 3 oturuma kayıt yaptım. 150 lira bayıldık bakalım inşallah birşeyler kazanırım da bir daha kpss derdi çekmeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirmustafa

cevabını için teşekkür ederim cumartesi sabah ve pazar sabah ve öğlen olmak üzere 3 oturuma kayıt yaptım. 150 lira bayıldık bakalım inşallah birşeyler kazanırım da bir daha kpss derdi çekmeyiz :)

durum nedir
  • Heisen berg kullanıcısına yanıt
    Şansımı denedim 150 lira vererek. Şansım yokmuş kpss kursundayım şimdi

Edit: düz memurluğa yani kpssb ye hazırlanıyorum. Memur olamamaz için herşey yapılıyor arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 10 Mart 2016; 10:01:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.