Bildirim
kpss a grubu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: karamurat_670
arkadaşlar nasipse 2013de açıköğretim işletmeden mezun olcam.
kpss a grubundan kpssye girebiliyormuyum.
birde kpss a grubu sınavları nasıl işliyor. sadece işletme sınavınamı gircem. genel kültür yetenek eğitim bilimlerine gircemmi
Sınava girebilirsin. İLk önce amacını belirle tek senelerde 2013 gibi b puanı hesaplanıyor fakat işe yaramıyor a puanın hesaplanmasına yardımcı oluyor. YAni sen mecburi cumartesi sabah genel kültür genel yeteneğe girceksin daha sonrada pazar günü gene sabah oturumuyla istersen öğle oturumuna girceksin senin eğitim bilimiyle alakan yok o öğretmen olmak isteyenler için. -
bir sürü puan seçeneği var ve bu puanların katsayıları farklı tabiki konulara göre
sen önce girmek istediğin kadroları belirleyip ona göre bir hazırlık yapmalısın bence -
halletmen gereken 4 ana konu var bu konuları halledersen puanlarının %80 i iyi oluyor
bu dersler hukuk , muhasebe , iktisat ve maliyedir
bu 4 ana dalddan 40 soru çıkıyor ve genel itibariyle hepsinden 20 net yapsan ve genel kultur genel yetenğinde 85 puan olursa puanların 84-85 in altına inmez -
quote:
Orijinalden alıntı: gemres
halletmen gereken 4 ana konu var bu konuları halledersen puanlarının %80 i iyi oluyor
bu 4 ana dalddan 40 soru çıkıyor ve genel itibariyle hepsinden 20 net yapsan ve genel kultur genel yetenğinde 85 puan olursa puanların 84-85 in altına inmez
size ve tüm cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
inş bi plan yapıp bi yerlere gelecek. çalışma kaynağı olarak tavsiyeniz ne olur.
hukuk, muhasebe ve iktisattan sıkıntım az olur ama maliye görmedim hiç. -
quote:
Orijinalden alıntı: karamurat_670
quote:
Orijinalden alıntı: gemres
bu 4 ana dalddan 40 soru çıkıyor ve genel itibariyle hepsinden 20 net yapsan ve genel kultur genel yetenğinde 85 puan olursa puanların 84-85 in altına inmez
size ve tüm cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
inş bi plan yapıp bi yerlere gelecek. çalışma kaynağı olarak tavsiyeniz ne olur.
hukuk, muhasebe ve iktisattan sıkıntım az olur ama maliye görmedim hiç.
http://forum.donanimhaber.com/m_68802746/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68802746
-
Aklında bulunsun sınav başvurusu yaparken yabancı dil kısmını seçmeyi unutma. Cumartesi günü gk-gy den hemen sonra yabancı dil sınavı oluyor. Mutlaka gir bu sınava yoksa puanların hesaplanmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Molzen
Aklında bulunsun sınav başvurusu yaparken yabancı dil kısmını seçmeyi unutma. Cumartesi günü gk-gy den hemen sonra yabancı dil sınavı oluyor. Mutlaka gir bu sınava yoksa puanların hesaplanmaz
aynen öyle
örneğin yıl içerisinde en çok alım yapan gelir uzman yardımcılığı p49 puanı istiyor ve ingilizcenin %10 ağırlığı var
ingizlice sınavındada yanlış doğruyu götürmüyor aklınızda bulunsun -
Kpss ortaöğretim den atanan düz memur , memurken yine lisanstan atanabilir mi? Îlk kez atanan diye bir ibare var ama
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aynı durumdayım.
iyi bir şehirde bir bakanlığa atanmak için en az kaç puan gerekiyor?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X