Şimdi Ara

KPSS birincisini böyle elediler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Code

Görselde, Haziran 2013'te Tweet attığı görülüyor. 17-18 yaşında Fetöcü olunuyor muydu?

kardes bir bunlar kandiriliyor... cocuklar vs kandirilmiyor.

fetullahtan cikip, menzile gitse simdi coktan isi hazirdi...

pkk ile yatip kalkan bunlar, feto ile yatip kalkan bunlar,. simdi menzilcilerle cok icli dislilar... menzil de "guc bende artik" sanip bir darbe yapmaya kalkarsa bu sefer menzo teror orgutu olacak... ama cehape suclu, iyi parti suclu vs vs ...

• adama pkk ile flörte devam mı yoksa bunun sonu bir yastıkta kocamak olur mu diye sordum,
    adam idlib atıyor oslo sayıklıyor.

bir soruda bu kadar darmadağın olacaksan gelme kardeş buralar sana göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 27 Şubat 2020; 2:16:16 >
  • quote:

Görselde, Haziran 2013'te Tweet attığı görülüyor. 17-18 yaşında Fetöcü olunuyor muydu?
    Beyefendi, matematiğiniz kaç? 94'te doğan 2013'te nasıl 17'sinde oluyor? Ne küçülttünüz yaşını ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 olsun, hadi 19 olsun... çok mu büyük?

Fetöyü, adamlarını nerde görmüş de, militanı olmuş?

Ergen ergen takılacak yaşta!

• quote:

18 olsun, hadi 19 olsun... çok mu büyük?

Ergen ergen takılacak yaşta!
    Çok mu küçük? Fethullah'ın adamlarını görüp görmediğini bilmiyorum. Siz biliyor musun? Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 27 Şubat 2020; 2:25:5 >
  • O yaşta birinin daha kişiliği bile oturmamıştır. Bu işler için küçük bence..

O yaşta bunu kimse ciddiye almaz!

• quote:

O yaşta birinin daha kişiliği bile oturmamıştır. Bu işler için küçük bence..

O yaşta bunu kimse ciddiye almaz!
    Bu kadar ateşli savunulacak bir durum yok. Fazla acımasız davranmak istememiştim ama siz gereksiz yere ateşlenince ben de acımasızlaştım amaa bununla o dönemlerde yaşıt olup, dindar olmasına rağmen Fethullah'ın evlerine gitmeyip dinsiz muamelesi görmeye razı olanlar tanıyorum. 17 yaşının 364. gününden sonraki yazdıkların için seni Tanrı bile kurtaramaz. Etik ya da değil. Reşit yaş. Ulan ben lisede sekülerizmi keşfetmişim. Herkes hayli hayli keşfeder. Doğru ailede yetişmemişse böyle düşünmüş olabilir. Belki şimdi Fethullahçı değildir. Bunu sen de bilemezsin, ben de bilemem. En azından ben onu tanımıyorum. Sen tanıyor gibisin .
    FETÖ 2016'da çıktı. O yüzden ona FETÖ'cü demedim.

• Önünüze geleni yaftalamalayı ne kadar çok seviyorsunuz. Önceden salya sümük "Dön Hocam, bitsin bu hasret! " diye ağlaşanlar, şimdi başkalarına iftira atar olmuş.

Ateşli falan savunmadım. Tanımam etmem...

Biraz mantık be kardeşim... Onca kelli felli adamın arasında, ergen bir çocuğu ne yapsınlar?

Çocuğun tweet attığı dönem, Akp'de küs değildi ki! Onu anlatmaya çalışıyorum...

Türkçe Olimpiyatları yapılmış!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 27 Şubat 2020; 6:31:17 >
  • quote:

Önünüze geleni yaftalamalayı ne kadar çok seviyorsunuz. Önceden salya sümük "Dön Hocam, bitsin bu hasret! " diye ağlaşanlar, şimdi başkalarına iftira atar olmuş.

Ateşli falan savunmadım. Tanımam etmem...

Biraz mantık be kardeşim... Onca kelli felli adamın arasında, ergen bir çocuğu ne yapsınlar?

Çocuğun tweet attığı dönem, Akp'de küs değildi ki! Onu anlatmaya çalışıyorum...

Türkçe Olimpiyatları yapılmış!
    Ne yaftası? Tweetler montaj mıymış? Etrafa müfteri diye kükrerken bir de bana Fethullahçı diye iftira atıyorsun. Düşmanından farkın yok.

"Çocuğun tweet attığı dönem, Akp'de küs değildi ki! Onu anlatmaya çalışıyorum..." Eee? AKP cemaatle küs olmasalardı bile bu yaptığı yanlış olurdu. AKP'nin yaptığına göre mi kendimize doğruyu bulacağız?

• Kim kime iftira atıyor?

Ateşli savunduğumdan girmişsin, Tanıdığım olduğundan çıkmışsın!

Ne Fetöden birini, Ne de bu çocuğu tanıyorum.

Tweetler montajdır, değildir bilmem... Öyle bir iddiam da yok.

Bana mantıklı gelen şeyi yazdım

Çocuk Mülakatta elenmiş, bu Tweetler de bahanesi olmuş

İşin Özeti bu

• quote:

Kim kime iftira atıyor?

Ateşli savunduğumdan girmişsin, Tanıdığım olduğundan çıkmışsın!

Ne Fetöden birini, Ne de bu çocuğu tanıyorum.

Tweetler montajdır, değildir bilmem... Öyle bir iddiam da yok.

Bana mantıklı gelen şeyi yazdım

Çocuk Mülakatta elenmiş, bu Tweetler de bahanesi olmuş

İşin Özeti bu
    <<18 olsun, hadi 19 olsun... çok mu büyük?

Ergen ergen takılacak yaşta!>>

Sanarsın, kimse ergenlik yaşamamış. Ben de yaşadım, sen de yaşadın. Fethullah'ın adamlarıyla görüştüğünü söylemedim de düşünmedim de. Nereden bileyim nereden tanıştıklarını yahut tanıştılar mı. Buna dair bir lafım da olmadı.
    "Nereden görecek o adamları?".

<<Ulan, önünüze geleni yaftalamalayı ne kadar çok seviyorsunuz. Önceden salya sümük "Dön Hocam, bitsin bu hasret! " diye ağlaşanlar, şimdi başkalarına iftira atar olmuş.>>

Burada kimin müfteri olduğunu söylüyorsunuz? Siz dediğiniz kim?

Bu bahane edilen tweetler yetersiz mi geldi size? Bunun ilerde çocukları cemaatçiliğe yönlendirme riski de cabası.

İyi geceler.

• Özendirme ne alaka?

Yazacak bir şey bulamadın, bulu bula bunu mu buldun?

• quote:

Özendirme ne alaka?

Yazacak bir şey bulamadın, bulu bula bunu mu buldun?
    "Fetöyü, adamlarını nerde görmüş de, militanı olmuş?"
    Cevabını siz vermiş olabilirsiniz.

• Evet, dedim.

Valla o yaşta birini kimse ciddiye almaz. (bak yine diyorum)

Çocuk Tweette neler yazmış bakmadım ama dediğim gibi, o dönem kimler ne tweetler atmadı ki...

Bakanlık yapanlar, Milletvekilleri...

• quote:

Evet, dedim.

Valla o yaşta birini kimse ciddiye almaz. (bak yine diyorum)

Çocuk Tweette neler yazmış bakmadım ama dediğim gibi, o dönem kimler ne tweetler atmadı ki...

Bakanlık yapanlar, Milletvekilleri...
    Ha bakanlar, vekiller yaptı diye başkaları da mı yapabilir?
    Onların yaptıkları 2012'de de, 3012'de de kabul edilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 27 Şubat 2020; 3:53:21 >
  • Niye?

Onlar o Tweetleri attı, sonra bir şey olmamış gibi görevlerine devam etmedi mi? Belki çocuk da pişman oldu?! Olamaz mı?

Bakanların, Milletvekillerinin Attıkları Tweetler kabul edilemez de, olayla ilgili ne yapıldı? Bana söyler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 27 Şubat 2020; 3:56:41 >
  • quote:

Niye?

Onlar o Tweetleri attı, sonra bir şey olmamış gibi görevlerine devam etmedi mi? Belki çocuk da pişman oldu?! Olamaz mı?

Bakanların, Milletvekillerinin Attıkları Tweetler kabul edilemez de, olayla ilgili ne yapıldı? Bana söyler misin?
    O bakanların, vekillerin asıl yerinin hapishane olduğunu biliyoruz. Yanlışı yanlışla düzeltemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.