Şimdi Ara

KPSS birincisini böyle elediler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    akpli sandim ben seni cevaplarina bakarak.

adam acik acik demis ...

30 40 yasinda adamlar fethoye neler demediler, neler aglamadilar... ama hepsi bugun vekil bakan belediyede isletmeci vs ... hatta biri ulkenin basinda.

ama cocugun biri 15 16 yasinda yazdiklarindan dolayi pisman olamaz mi? (Bende resim falan cikmiyor konuda. sunun twitter linkini de atin ) ...

he hala fetocu ise Allah belasini versin ... kim fethoye zamaninda el etek acip yalaklandi ise onlarin da Allah belasini versin!

• Ben öyle anladım.

"Bravo" dememin sebebi de, "O dönem Övgü dolu Tweet atanlar da yargılanmalıydı" dediğin içindi. Lafı sağa sola çekmenin alemi yok.

Neyse İyi Geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son mi tanalarda mülakat puani kpss puanina yuvarlandi diye biliyorum. 30 kusur kisi sadece elendi ama sebebi öğretmen olmalarina engel bir durum olmasi

• Aynen... Ben de sinirlenirim.

KPSS birincisini böyle elediler

KPSS birincisini böyle elediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 27 Şubat 2020; 6:38:36 >

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim...

Bir anda Muhalif olmak da yeni moda galiba

• Bütün fetoculerle konuşsa nolacak. Yav sen destek vereceksin dershaneler özel okullar açacaksın her yere yerlestireceksin oveceksin özledik gel diyeceksin. Sonra bi tarih verip bu tarihten sonra ilisigi olan terörist diyeceksin. Yetiştiren sen destek veren sen büyüyünce aynı şekilde cezalandiran sen. En çok buradan kaybedecek akp. Artık insanlar kulak arkası edemeyecek bazı şeyleri. O zaman da başa gelenler erdoğan i fetocu ilan ederse sasirmam. Eee bu hikayede gene zarar gören kim olacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya sen susar mısın? Herşeyi biliyorsun sen ya; bir kere de birak abilerin konuşsun. Bir kere de öğreneyim de. La ne gobelsin ya.

• Abraham heryerde aktrolluk yapıyormusun? Almanya da yapma bari bizi almanlara rezil etme

• Çocuk anladığım kadarıyla Atatürk'ten nefret eden, cemaat kafası ile hareket eden bir yobaz.
    Elendiği çok güzel olmuş.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Bunun chp ile alakası yok akp ile alakası var şuan iktidarda akp var ve sende kendine yediremediğin için imamoğluna suç at yazık umarım türkiye de senin gibi insanların sayısı azdır

• Bu kadar yanlış cevap yapmasına rağmen yazılı sınavda bile nasıl 1. olmuş? Entresan.. Gençlerin zeka seviyesini düşürmüşler iyice AKP hükümeti eğitim sistemi diye birşey bırakmadığı ortada. Sözlü sınav neymiş ayrıca? Harbiden ülke çığrından çıkmış. AKP kendi derin devletini muhafaza etmek için tüm devlet kurumlarına kendi yandaşlarını örgütlü bir şekilde yerleştirmiyorsa hiç şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    harbi agir fetocuymus. bunun degisme olasiligi pek yok... bir hak yeme var ortada lakin. belki birileri sorulari da sizdirmistir. sonucta feto hala akp icinde aktif...
  • mhanci20 M kullanıcısına yanıt
    İroni denen bir söz sanatını keşfetmemiş olabilir misiniz acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.