Şimdi Ara

▓ KPSS Eğitim Seti Önerisi (Ön Lisans için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim eşim KPSS sınavına girecek. Ancak, sizin de malumunuz üzere fazla vakit yok. İşin içinde iki de çocuk olunca, zamanı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor ve bunun için de biz, görüntülü setlerden birini almayı düşündük. Biz böyle düşündük ama, görüntülü set mi daha verimli olur, yoksa normal bir set mi, ben genelde donanım bölümünde takıldığım için onu bilemiyorum tabi. Nasıl bir yol izlersek ve hangi seti alırsak çok daha verimli olur eşim için. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 9 Temmuz 2012; 23:20:47 >

• Abim, Öncelikle yengeye şimdiden bol şans ve başarılar..
    ben dersane sektöründe çalışıyorum.. fakat benim alanım ilköğretim SBS.

KPSS oldukça zor bir sınav süreci.. Yenge lisans mı, ön lisans mı.? hangi sınav türüne katılacak..

Bu sınava hazırlanmanın en iyi yönü şartlar dahilinde kurs tur.. tabi ev işi, çocuk derken biraz zor gibi görünüyor..
    Açıkçası görüntülü seti şimdi senden duydum. nedir değildir bilmem.
    Ama iyi bir kitap ve soru bankası ilede hazırlanabilir. Açıkçası genel kültürü ve sosyali iyise bişeler yapar..

Ben sadece biraz tecrübe, birazda konuya odaklı yorum paylaşımı yapabilirim.
    Başka cvp.lar geldikçe daha kapsamlı değerlendirme yaparız. seninde dediğin gibi fazla bir süre yok. ama azda değil

• Ön Lisansmış. Sınav tarihi de 23 Eylül'müş.
  • hmm. ön lisans.. lisans daha zor. ön lisans daha kolaydır. ama bu sınavın kolay olduğu anlamına gelmiyor abim.
    evet eylülde yapılacak sınav. birkaç ay kaldı.
  • Eeee. Herhangi bi set önerin yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Eeee. Herhangi bi set önerin yok mu?

İhtiyaç Yayıncılık, Ön Lisans-Ortaöğretim GK-GY konu anlatımlı modüler set 2012'yi tavsiye ederim...
  • Teşekkürler jüpiter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler jüpiter.

Rica ederim...Ayrıca uzaktan eğitim videolarını download edebilirsiniz. Sitelerde mevcut konu anlatımı,soru bankası olarak...Şimdiden başarılar dilerim...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.

Benim eşim KPSS sınavına girecek. Ancak, sizin de malumunuz üzere fazla vakit yok. İşin içinde iki de çocuk olunca, zamanı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor ve bunun için de biz, görüntülü setlerden birini almayı düşündük. Biz böyle düşündük ama, görüntülü set mi daha verimli olur, yoksa normal bir set mi, ben genelde donanım bölümünde takıldığım için onu bilemiyorum tabi. Nasıl bir yol izlersek ve hangi seti alırsak çok daha verimli olur eşim için. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Vakti olmayanlar için özellikle çalışanlar için sayfalarca kitaplara çalışmak zordur.
    Tavsiyemiz Süper KPSS Genel Kültür Setidir. Gereksiz ayrıntılardan uzak toplam 50 Çarşafa Sayfada Genel Kültür (Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık ) bitiriliyor.
    Bu süper bir fırsat. Hem o kadar vakitten kazanacaksınız hem de KPSS gibi bir sınava kolayca sayfalar dolusu kitaplardan çalışmadan hazırlanacaksınız.

Örnek Sayfalar ve Detaylı bilgi için inceleyiniz.
    http://kpssozeti.blogspot.com/

• Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Ancak, jüpiter ve y.C.g nikli arkadaşların önerdiği İhtiyaç Yayıncılık'a ait kitapları aldım.

http://www.ihtiyacinne.com/2012-KPSS-Lise-on-Lisans-FULL-Set_244.html#0
    http://www.ihtiyacinne.com/2012-KPSS-72-Saatte-Genel-Kultur-Seti_242.html#0

• quote:

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Ancak, jüpiter ve y.C.g nikli arkadaşların önerdiği İhtiyaç Yayıncılık'a ait kitapları aldım.

http://www.ihtiyacinne.com/2012-KPSS-Lise-on-Lisans-FULL-Set_244.html#0
    http://www.ihtiyacinne.com/2012-KPSS-72-Saatte-Genel-Kultur-Seti_242.html#0

hayırlısı olsun hocam.. özellikle zayıf olduğu ders(ler) varsa onlara ağırlık versin.. az bir zaman kaldı malum.. bu arada hocam eşin hangi bölüm mezunuydu?

• İlahiyat Ön Lisans.
  • quote:

İlahiyat Ön Lisans.

hayırlısı olsun tekrardan hocam.. ilahiyat en çok atamanın yapıldığı bölüm.. kazanmaması için sebep yok.. başarılar dilerim..
  • Teşekkürler.
    Şu ana kadar biri sözlü 3 sınavın hakkından geldi. Ama emin olun ki dersler çok ağırdı.
  • quote:

Teşekkürler.
    Şu ana kadar biri sözlü 3 sınavın hakkından geldi. Ama emin olun ki dersler çok ağırdı.

Merhaba ,
    Bende bu seti almayı düşünüyorum , sizinde bu seti almanızın üzerinden çok zaman geçmediğinin farkındayım fakat izleniminiz nedir bu set hakkında.
    Bu arada setin içinde bulunan ; "1. Lise - Ön Lisans Konu Anlatımlı Modüler Set" adlı kitaplarSET 1 bunlarmı yoksa SET 2 bunlarmıdır?
    Şimdiden teşekkürler.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sengoku Iori -- 16 Temmuz 2012; 15:12:26 >

• Seti ben değil, eşim kullanıyor. Şu âna kadar memnun. Hem buradan bana gelen öneriler, hem de eşimin kendi çevresinden duydukları genel kanaat hep olumlu yönde...
  • http://www.ihtiyacinne.com/2012-KPSS-Ortaogretim-on-Lisans-Konu-Anlatimli-Moduler-Set_161.html#0

bu iki set nasıl acaba ? içinde sorular varmı full konu anlatım mı . içeriğini kullanan biri söyleyebilirmi
  • Kapsamlı olması açısından, yukarıda '13 Temmuz 2012; 10:30:59'de yazdığım mesajımda bulunan linklerdeki ürünleri almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Kapsamlı olması açısından, yukarıda '13 Temmuz 2012; 10:30:59'de yazdığım mesajımda bulunan linklerdeki ürünleri almanızı tavsiye ederim.

Şuan lise yeni bitti ve dershane kitaplarım var konu anlatımlı oradan çalışırım diye düşünüyorum yada özet şeklinde düşündüm. O seti alsam bile kapsamlı şekilde büyük ihtimal kullanamıcam . Soru bankası felan öneriniz varmı ? Soru çözmek tekrar etmek için özet şeklinde kitaplar vs ?
  • Konu başlığında da belirttiğim üzere, benim anladığım bir konu değil KPSS. Eşim için öneri istek konusu olarak açmıştım ve ben de başkasından öneri almıştım yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.