Arkadaşlar formu dolduruyorum da, anadolu lisesinden mezun oldum. Alanım sayısal. orda tabloda lise listesinde Fen var onu mu yazıcam. Anadolu lisesi falan göremedim
quote:
Orjinalden alıntı: Amet6
Arkadaşlar formu dolduruyorum da, anadolu lisesinden mezun oldum. Alanım sayısal. orda tabloda lise listesinde Fen var onu mu yazıcam. Anadolu lisesi falan göremedim
Mezun olunan okul ismi ve bölümünü yazıyorsun diye biliyorum. Çok emin değilsen telaş yapmana gerek yok. Kayıt sırasında ya da önceden kayıt yaptırcağın yerde rehberliğe sorabilirsin.
Ya listede Fen var, anadolu lisesi falan göremedim. Onu mu yazcam
quote:
Ya listede Fen var, anadolu lisesi falan göremedim. Onu mu yazcam
Arkadaşım eğer Ortaöğretim yani lise düzeyinde giriyorsan mezun olunan veya olunacak okul bölümünü boş bırakıyorsun.Zate mezun olunan üniversiteyi soruyor liseyi değil. Bende başvuru yaptım ortaöğretim düzeyinden giriyorum ancak mezun olduğum lisemin adını hiçbir yere yazmadım. Sadece bölümümü yazdım. Dediğim gibi emin olmadığın yeri boş bırak kayıt için gittiğinde sorarssın.
Kardeş mezun olunan üniversite bölümün hemen altında bi de mezun olunan alan var (lise için). Boş bırakılmıyor orası ya. neyse netten bakıyım
quote:
Kardeş mezun olunan üniversite bölümün hemen altında bi de mezun olunan alan var (lise için). Boş bırakılmıyor orası ya. neyse netten bakıyım
Kardeş oraya alanını yazıyorsun işte. Okulunu değil. Sayısal mı? Sözel mi? onu yazıyorsun.
Tamam onu soruyorum işte. Fen yazcam de mi? Sayısalım