Şimdi Ara

Kpss GK ve GY için Dershane ? Faydası varmı? | Lisans | İstanbul | Kurs Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaş 29 oldu ve özel sektör çok yorduğu için artık kpss'ye girmek istiyorum,
    Daha önceler girdim hiç umursamadan 60 v.s aldım

Kpss kursların faydası oluyormu?
    Yaşım 29 olması sorun oluyormu?

Ve kurs tavsiyesi varmdıır?

Tasarı ,
    Murat,
    Beyaz kalem
    Yargı

Bilemedim..
    İstanbulda yaşıyorum ( k.çekmece )

Teşekkürler

• ben başlarsam aydında gideceğim ama şu an istanbulda olduğum için birkaç arkadaşa danıştım istanbuldakilerden tasarı ve murat öne çıkıyor anlattıklarına göre.

benim de bir sorum olacak bu kurslar yaklaşık ne zaman başlıyor eylül ekim gibi mi, ne kadar sürüyor? bi de fiyat aralığı nasıl?
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    fiyatlar şuanda 1400 - 1800 tl arası.
    Murat avcılar 1800 tl söyledi ,
    260 saat

eylül sonu başlangıç

Bende tasarı ve yargı ön planda şimdilik
  • Ben de aynı durumdayımm.Lisans GY Gk sınava gireceğim.Silivriye taşınıyoruz.Bölgeye tam hakim değilim.Murat Eğitim Kurumları var kafamda.En yakın Avcılar'a gitmek zorundayım dersaneler için.Yol 2 saate yakın sürücek ama olsun geleceğim için haftanın 2 3 günü hiç bir şey değil..Murat en iyisi diye duydum Kadıköy şubesiyle konuşmuştum 1 ay önce çok başarılılar ve derece çıkarmışlar.Fakat Avcılar şubesi için fikri olan varsa lütfen yardım etsin...
  • bölümünüz nedir ? kpss b için dersane şart değil, youtube da çok iyi hocalar var. Youtube + sağlam kaynak kombinasyonuyla 6-7 ayda 85+ alabilirsiniz. Ancak 60 puan çok düşük bir puan, temeliniz olmadıgını anlıyorum buradan. O sebepten çok fazla çalışmanız gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.