Bildirim
KPSS için mat geo çalışmam lazım ama üşeniyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kpss mat geo zor değil, tyt mat çalışan daha sağlam hazırlanır kpssye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hata yapıyorsunuz. Kendinize iş/çalışma/kariyer konusunda bir hedef belirleyin. Hedefiniz yks istemiyorum direkt kpss ile atancam ise de saygı duyarım sadece hedefiniz kesin net ve siz tarafından karar verilmiş olsun.
Sonra yapmak istediğiniz şey için çalışın, ilerde sıkıntı çekmeyin ve üzülmeyin diye söylüyorum. Tecrübeden biliyorum çünkü hedefim net değildi bu yüzden bir şey için çalışmadım da pek, yksde istediğimi yapamayınca aklımda olana da gidemedim, gittiğim yerde de yapamadım ve şimdi tekrar yks hazırlanıyorum 3 sene sonra. Olduysa Hayır vardır ama bile bile kendinizi üzmeyin.
Zaten arkadaşın da dediği gibi tyt mat daha zor kpss mat daha kolay, sene içerisine kendinizi zorlamadan çalışırsanız halledersiniz. Başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten üni okuyorum 2. sınıfım. KPSS'yi memurluk için düşünüyorum bir de ayrıca ALES'e de gireceğim yl için yani eninde sonunda tyt mat geo sağlam çalışmam gerek tekrardan.
-
Doğrudur hocam o zaman daha kolay değil mi bildiğinizi hatırlamak gibi düşünün en kötü sıkıştırın rutininizde bir yere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X