Şimdi Ara

Kpss Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar ankara içi hangi kpss kursunu önerirsiniz

• ihtiyaç akademiye git başka yere bakma türkiyenin en iyi dersanesi orası hocaları süper zaten bi Hakan Dede hoca var onun derslerini dinlemen yeterli ;)
  • 1,5 ay kalamı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayar123

ihtiyaç akademiye git başka yere bakma türkiyenin en iyi dersanesi orası hocaları süper zaten bi Hakan Dede hoca var onun derslerini dinlemen yeterli ;)

ihtiyaç akademinin bende kitabı var genel kültür ve genel yetek ozellikle genel yeteneği yazan arkadaşların kulaklarını baya çınlattım. ihtiyactan baska bi dershane olsun kitabına göre dandik bi yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

1,5 ay kalamı :)

evet tekrar amaclı gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drheartless

quote:

kardeş kitabın öyle olduğuna bakma aslında dersaneye gitmene gerek yok bu konuya bak ders videoları var onları indir onlardan çalış gom player de yükle C tuşuna bas dersler x2 hızında izle 2 saatlik ders 1 saatte biter süper bi tekrar olur senin içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_60797136/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayar123 -- 6 Ağustos 2012; 3:07:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayar123

quote:

Orijinalden alıntı: drheartless

quote:

kardeş kitabın öyle olduğuna bakma aslında dersaneye gitmene gerek yok bu konuya bak ders videoları var onları indir onlardan çalış gom player de yükle C tuşuna bas dersler x2 hızında izle 2 saatlik ders 1 saatte biter süper bi tekrar olur senin içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_60797136/tm.htm

hocam kitabtan kormadım tek basıma olunca oturup calısamıyorum sıkılıoyrum simdi dershane gibi bişey olunca hem dinlemiş tekrar etmş oluyorum hemde ders calısmıs oluyorum. kaytarma sansım olmuyor ondan sey ettim dershaneyi. yarın indirip bi bakarım tesekkürederim ilginize

• dersaneler konuları bitirmek üzere gitsen bile bi fayda alamazsın videoları izle sıkılmazsın eğlenceli geçiyor
  • birkac yere sordum haftaiçi hızlandırılmış kurs acacaklarmıs izleyelim bakalım
  • maltepe yaklaşım meridtyen bunları iyi kurslardır ben aptallık edip yazılmadım inka+in diye bir yere kayıt yaptırdım hayatımın hatasıydıı sakın arkadasım bize 40 denme yaparız 2 set kitap verırırız hocalarımız bır numara dedıler samımı soyluyorum kpss kursuna gelen ögrenciyi 2. donem matematık hocası yaptılar :( bence kuçuk kurslardan uzak dur 5 lıra fazla ver adam gıbı yere gıt benım kpss hıç oldu onlar yuzunden:(
  • Arkadaşlar

Ben Geçen Yıl KPSS İçin Kadıköy Çağdaş Çözüm Dershanesine gittim , Hay gitmez olaydım.

Koca bir yılımızın resmen ..... ettiler.

(Gerçekten güzel Hocalar vardı belki halada ordadırlar fakat o Ellerinden öpülesi adamlar kendini paralasa da Balığın Başı Kokuşmuş durumda :( )

adam geçmiş yıllarda kazanan öğrencilerle değil Sanalda yalan yanlış yazılarla öğrenci tavlıyor.

bu yazıyı yazmasam içimde kalır.

Uzak durun benden tavsiye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.