Şimdi Ara

KPSS KURSU İŞ ZAMAN ÜCGENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kpss B den 2014 Temmuz ayındakı sınava girmeyi planlıyorum.Askerden çok kısa bir süre önce geldim.Kısa bir süre sonra işe başlamayı planlıyorum.Şimdi 7-8 ay çalışıp sonra cıkıp Kpss kursuna gitmeyi düşünüyordum ki Kpss kursunun haftada 2 gün oldugunu ögrendim.Bende evde kendi kendine çalışabilecek biri degilim.Hem hem kpss olur mu? Kafam çok karışık.

• Aşağı yukarı aynı durumdayım,çalışmayı düşünüyorum ,çalışmama gibi bi lüksüm olamaz çünkü o vakte kadar çok para kaybederim. Kpss kursuna gitmeni önermem zira yorgun iken gitmeye üşenirsin,ama internetten satın alacağın eğitim cd setleriyle bilgisayar karşısında elinde kahven çayın herneyse dersaneyi evine getirirsin.Konuyu anlamadın mı cdyi geri sar baştan videoyu izle.Kursta bi kere tekrarlatırsın iki kere tekrarlatırsın anlamazsan o konu geçilir videoda o problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 16 Şubat 2013; 21:02:24 >
  • j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan8080 -- 1 Mart 2013; 14:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

Arkadaşlar kafam çok karışık.
    Kpss B den 2014 Temmuz ayındakı sınava girmeyi planlıyorum.Askerden çok kısa bir süre önce geldim.Kısa bir süre sonra işe başlamayı planlıyorum.Şimdi 7-8 ay çalışıp sonra cıkıp Kpss kursuna gitmeyi düşünüyordum ki Kpss kursunun haftada 2 gün oldugunu ögrendim.Bende evde kendi kendine çalışabilecek biri degilim.Hem iş hem kpss olur mu? Kafam çok karışık.

bende kpss ye hazırlanıyorum.
    maalesef işle birlikte gider dedim ama olmadı.
    istifayı verdim.
    şu an evdeyim sadece kpss ye hazırlanıyorum.
    işle kpss biraz zor.
    tabii ben bu yıl zten konuları hallettim sadece soru çözücem diyorsanız işle olur gibi.

• Kpss sorularında son 2 yılda büyük değişiklikler oldu.Sorular çok daha bilgi gerektiriyor özellikle türkçe dil bilgisi ağırlıklı oldu keza tarih daha fazla bilgi soruları..Sonuç itibariyle bu sınav cok ciddi bir çalışma gerektiriyor.
  • Bende hem işi kem kpssyi bir arada götürüyorum.Gittiği uere kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.