Şimdi Ara

Kpss mi Ygs/Lys mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Lys ve Kpss'ye hazırlanan tüm arkadaşlarımza başarılar diliyorum.Umarım konu benim gibi kararsız kalan arkadaşlarımıza yardımcı olur.Ben ticaret meslek lisesi,bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim.Ygs'ye girdim ve pek iyi bir puan aldığım söylenemez.Şimdi sırada 2. aşama olan Lys serisi var Diğer taraftan iki senede bir gerçekleşen Kpss ortaöğretim/önlisans.Sorun şu ki ben şimdi ne yapacağıma karar veremedim.Dünya ile bağları koparıp birine bırakacağım kendimi ama Kpss'ye yüklenip memurluğu(bilgisayar tekniker/teknisyenliği) mu zorlasam yoksa Lys'ye yüklenip dört yıllık bir yere kapak atmayamı baksam Lysler Haziran 15-22 arasında,Kpss ise 22 Eylülde.Lys'yi seneyede deneme imkanı var fakat Kpss iki sene sonra olacak.Ve Lys'ye az bir zaman kalmasına rağmen pek bişey bilmiyorum.Bu yollardan geçmiş veya geçecek arkadaşlarımızdan/büyüklerimizden değerli yorumlarını bekliyorum.Herkese iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asosyal- -- 10 Mayıs 2014; 22:35:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.