Şimdi Ara

Kpss önlisans ve atamalar ile ilgili aklıma takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye 2 yıllık Bilgisayar Teknikeri mezunu olacağım. KPSS'ye girmeyi düşünüyorum 1 yıl dersaneye gidip hazırlandıktan sonra. Matematik temelim vs. var. Sözelim de iyidir. Sadece pratik yapmam gerekiyor. İsteyince de çalışabiliyorum. Fakat aklıma bazı şeyler takılıyor.

Şimdi ben önlisans bilgisayar teknikeri mezunu olarak bulunduğum ilde eğer bilgisayar teknikeri ataması yoksa yine bulunduğum ilde normal memur olarak atanabiliyor muyum? normal memurdan kastım mesela ptt de havaleleri yapan memurlar, nebileyim bilgisayarda veri girişi yapan memurlardan bahsediyorum. Bunlara atanabiliyor muyum?

Kaç puan almam gerekiyor? kpssuzmani.com a baktım ama 90 lardan bahsediyor. Çok değil mi bu önlisans için.

• 1)Teknikerlik mezunu olman normal memur olarak atanma engel değildir. VHKİ olan kadroları tercih edebilirsin.
    2)KPSSde yerleştrimeler ösym tarafından merkezi olarak puanlara göre yapılır. X kadrosunu şartları tutan 5 kişi tercih etmişse puanı en yüksek olan bu kadroya atanır.
    3)Yukarıdanda anlaşılacağı gibi kendi bulunduğun ilde teknikerlik veya memurluk kadrolarına atanmak istiyorsan puanın o kadroya yerleşebilmene yetmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 10 Ağustos 2010; 19:07:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.