Şimdi Ara

KPSS Önlisans yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    genel olarak Sağlık sektoru batmış durumda . alımlar azaldı taseron arttı bızım ve dıger shmyoların sıkıntısı bu. kontrolsuz cogalan okullar ve kontenjanlar yanı bırılerının buna dur demesı lazım. iibf neyse fen edebıyat neyse saglıkta artık o oldu. ben bu sısteme lanet eder ve susarım. paramedık alımı cok cok dustu radyolojı surunuyor . bı hemsıreler ıyı atanıyo oda dgs ıle herkes hemsırelıge yuklendı. fakulte mezunu dıyetısyenlerımız fızyoterapıstlerımız kpss de 85 lerı gordu . Allah sonumuzu hayır etsın.
    hepimizin isteği atama almak . turkıye srtlarında memur olucaksın. hayat pahalı malesef
    temel meselesı ben denemeden 82 aldım. tarıh cok eleyıcı oluyor standart sapması yuksek o yuzden. ha 82 ile atanan radyolojı teknıkerı var mı? hayır su alımlarda olmadı. kilis 85 den kapattı. 84 alan arkadasım acıkta kaldı sırası 36 hadı o atandı dıyelım 82 alan 600. sıradaymış. daha ne olsun. hayatımızı sadece KPSS olarak odaklamayıp ısının ehlı olmaya bakalım bence . kul hakkına gırmeye cok musayıt bır meslek grubuyuz . bence son sene dersaneye gıtmelısınz ılk yıldan sıkıcı olucak ve sozeller nankordur cok kolay unutulur.

• linksiz kullanıcısına yanıt
    bence ısınızı bırakmayın. cunku KPSS adil bir sınav degıl benım sahsı dusuncem bu. hem ıs hem ders olarak odaklanın. bu zamanda ıs bulmak kolay degıl . hazır ısı bırakmak ıyı olmaz. para herkese lazım olan bırsey.
  • #mosoko kullanıcısına yanıt
    elımdn gelen hızı ve gayretı gosterdıgıme ınanıyorum. benım torpilim Allah'tan . bakalım ondan rızık ıstıyorum helalınden. verırse olur insallah
    matematık ıcın ben senol hoca dıyorum. teknofemın matematık vıdeolarını cok ovuyorlardı . bı bakmakta yarar var. körfez vıdeoda basarılı bence.
    bırde gecmıs yıllara baktıgımızda 2010 2012 kpss lere cok daha kolay . nedense 2014 te zorlastı ve ben 2016 da daha ck zor olucagına ınanıyorum. bı cok ınsan atanamadı ve 2016 da hem rakıp cok hem sınav yogun ve zor olucak. sımdıden basarılar.
  • 2016da kpss olacak o yuzden bu seneden yazilayim diye dusunmustum onumuzdeki yil alacagim puan iki yil gecerli oluyor degil mi?
    Kesinlikle ulkemizde hicbir sey adil degil sonumuz ne olacak bilmiyorum
    Ozel sektorde de mr tomografi vs bilmek gerek en azindan okulu tutturdum stresim daha cok artti ne yapacagiz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

elımdn gelen hızı ve gayretı gosterdıgıme ınanıyorum. benım torpilim Allah'tan . bakalım ondan rızık ıstıyorum helalınden. verırse olur insallah
    matematık ıcın ben senol hoca dıyorum. teknofemın matematık vıdeolarını cok ovuyorlardı . bı bakmakta yarar var. körfez vıdeoda basarılı bence.
    bırde gecmıs yıllara baktıgımızda 2010 2012 kpss lere cok daha kolay . nedense 2014 te zorlastı ve ben 2016 da daha ck zor olucagına ınanıyorum. bı cok ınsan atanamadı ve 2016 da hem rakıp cok hem sınav yogun ve zor olucak. sımdıden basarılar.

inşallah hocam,çalışıp puan alıp hakkımız yeniyor
  • ayzıt kullanıcısına yanıt
    Allah buyuktur diceksin elinden geleni ogrenmeye bakicaksin .
    Yoksa sikinti yani sadce radyoloji icin demiyorum anestezide ayni durumda paramedikte perfuzyoncusuda fizyoterapisie shmyolarin geneli diyim daha dogru olur . Lisans olarak saglam atayan hemsire ebe var onlara da dgs ve ozel okullar talep cok artti alimlarinidusurmusler bu Yil. Ozel saglik meslek liseleri zibil gibi . Sinavsiz gecis haklari . Universitelerin kontrolsuZ cogalmalari . Yani bundan birileri rant sagliyor o kesin bir olay .
    Kpss adil bi sinav malesef degil adil olsa hepimiz memur olurduk taseron bizi Batiriyor.
    İett yi bile taseronlastirdilar . Memurluk mu kalmis 👎👎
    Hayatinizi kpss ye adamayin ikinci planiniz mutlaka olsun. Tabiki sinava girin calismayn demiyorm calisin ama olmayincada yelkenleri suya indirmek olmaz . İsimiz ciddi ve kul hakkina girmeye cok musayit. İsinizin ehli insan olmaya bakin her zaman .
    Allah yar ve yardimcimiz olsun.
    Gecmis yillarin kpss sorularina bakin birde bu 2014 kpss ye . Ucurum var . Tarih full bilgi . Matematik dort islemden cok daha fazlasi ciddi bir temel sart . Matematikten baslayin temeliniz yoksa temel atmaya bakin bence
    Puanlar iki yil gecerli . Cift yillarda onlisans kpss sinavi yapiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 24 Eylül 2015; 21:51:13 >

• #mosoko kullanıcısına yanıt
    Merkezi atamalarda bile torpil oldugu soyleniyor . Benim inancim yok o sinav adil degil .
    Yapsin bi brans sinavi . Rontgen fizigi anatomi farmakoloji felan meslek sinavi . İsinin ehli olanlar atansin ayiklansin yani. Ezbercilikle kaliteli saglik hizmeti verilmiyor . Ben istanbulun en bela egitm arastirma hastanesinde staj yaptim . Sozde dvlet memuru tekniker bey benim bildigimi biliyor daha fazlasi yok adamlarda bir ay ben calistm adam yatti . Maasi o aldi ben kuru bir staj ve yorulmakla kaldim.
    Adam yeni memur olmus . Hic abartmiyorum lateralin ne demek oldugunu bilmiyor diz cekerken lateral goruntu almadi ve doktor ayni hastayi birdaha gonderdi . Lateral goruntuyu istedi . Lafa gelince o memur 93 puanla gelmis . Yerim ben boyle isi yani . Skandal 👎

• Ben duz lise cikisliyim bir de allahtan hastanede calisiyorum az cok terimlere asinayim yoksa yandim 😃
    Bu torpil mevzularini duyduktan sonra hicbir sekilde hevesim kalmiyor kpssye calismaya ozelde durumnasildir icler acisi mi?

Mezun patlamasi yasadigimiz surece radyoloji ve diger shmyolar icler acisi olmaya devam edecektir. birde en iyisi olmaya bakmak lazm tabi ne bilirsen ona gore ucret alirsin Allah ne verdiyse
    Ya beni yanlis anlama ben seni umutsuzluga felan itmek istemem ama gercekler bu yani yine de elinden geleni yap . Sonucta bunu kismet ederse Allah eder oda senin tevekkulune bakar . Sonra vebal almiyim yani
    Ama ciddi soyluyorum 85 puanla arkadas atanamadi .
    Millet dgs ye yoneliyor lisans hemsirelik icin . Bak farkindaysan tek radyoloji icin konusmuyorum
    Sana ornek veriyim. Benim kuzenim elektronorofizyoloji mezunu issiz . Onun sinifindada kimse is bulamadi butun sinif issiz kpss de turkiye geneli 9 kisi aldi sadece .
    Sağligin hali hal degil. En iyisi olmaya bakin hocam isinizde simdiden basarilar diliyorum .
    Bende duz liseliyim. Bu seni korkutmasin duz liselide olsan yapiliyo bu is hastanede ogrenilir okulda degil . Tercihin devlet hastanesi olsun daha cok hasta daha cok cesit daha cok vaka daha cok cekimle pratiklesirsin . Ben istanbulun en bela bir egitim arastirma hastanesinde staj yaptim canim cikiyordu ama degdi cok sey ogrendim.
    Ozellerde durum farkli . Alt seviye ve orta seviye ozellerde yine hasta potansiyeli ortalama vardir isi ogreticek adamlar kisitlidir insiyatif meselesidir genelde ama rahatsidir . Ün yapmis zenginlern oldugu hastanelerde isi ogretmeleri kolay degildir cunku hasta kendini stajere birakmak istemez ikincisi kimse cihazlari ve hastayi stajere birakip gitmez .
    Ben ozel hastanenin birine gonullu staja gttim. Yaz stajimdan once oluyo bu . bana hasta bile yatirtmadilar ve uzerine ustun hangi tusa bastigini gormiyim diye eliyle klavyeyi kapatan teknikerler vardi . Tabiki kimsenin ekmeginde gozumuz yok ama mesleklerinin yerine geceriz gozuyle baktiklari icin stajere durum degisebiliyor . Beni cok aglattilar . Allah iyilerle karsilastirsin sizide ne diyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 26 Eylül 2015; 2:32:33 >

• Ben de su an taksim egitim arastirma hastanesinde taseron sekreterlik yapiyorum
    Biraz ortamim da oldu hatta radyoloji uzmanlarindan biri okulda dersime girecekmis elimden geleni yaparim yardimci olurum dedi.
    Cok da umutsuz degilum ben en azindan kendi meslegimi yapacagim su an bir meslegim bile yok

taşeron işgücünü küçümsememek gerek . işyükü oldukca cok ve aldıkları maaş az.bende hem calısıp hem okumak ıstıyorum ama taseronda olsa gıremedım sekreterlıge sız nasıl gırdınız ?
    hangı unıversite ?
    taksım egıtım arastırma oldukca yogun bır hastane . bende stajımı okmeydanı egıtım arastırmada yaptım tam bır belaydı .
    tabıkı umutsuz olmanın hıcbır anlamı yok . memur olmasanda en azından bır ısın ugrasın bır departmanın var .
  • Sağlık sektörünün atamalarına bakabileceğim biyer var mı puanlar merak ediyorum.
    Bu arada bende bu sene 2 yıllık fizyoterapiye yerleştim ve yerleştikten sonra birisi bana bölüme 15-20 kişi bile zar zor atanıyor deyince şok oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
  • Kuzenim araciligiyla girdim ben
    Bilgisayar sertifikasi istiyorlar ve klavye testi yapiyorlar
    Kuzenim onbes yildir calisiyor neredeyse hep taseron yani kadro haberi cikiyor arada sirada ama yok buna bir cozum
    Ocaktan sonra egitim arastirmalar universite hastanesi olacak deniyor belki bize de etki eder diye umuyorum.
    Nisantasi universitesi benim.
    Aslinda hedefim farkliydi ama tercih siralamasini yanlis yaptim

• Dahaka.warrior kullanıcısına yanıt
    sankı bız cok atanıyoruz sankı kardesım.mezunlar patlıyor her bır yandan . 85 alan memur olamadı . 4 yıllık fızyoterapıstler dıyetısyenler 85 i gördü bu atamada . hemşire ebe atarsa rahat atıyor suan . onun harıcındekıler atamalarda çöp.
    kpss nın gcmıs yıllardakı atamalarına bakın . google da sekılde aratın. osym nın sıtesınden bakmak en ıyısı en garantısı. ve ozel sektorude dusunerek kendınızı yetıstırın. özel sektorde fızık tedavı de ıs var . benım baba kaza gecırdı haftada 1200tl verdıgımızı bılıyoruz fızık tedavıye . ayda 4800tl yapar . 4 Ay bu sekılde ucret odedık . fızık tedavı cok pahalı cok.
    umutsuz olmayın bence. bunu sıze soyleyen de kısmen dogru soylemış. ama hepımızın atama sıkıntısı var . cok yuksek puan almak şart .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 28 Eylül 2015; 0:09:50 >
    yatay gecıs yapıp farklı bı okula da gecebılırsınız dılersenız. bende biruni universitesindeyım.
    klavyem ıyıdır sertıfıkamda var . hakımıyetım ıyı bılgısayara . duşunulebılır aslında ben bı arastırayım. o kadroyu ruyasında gorur ancak 6 yıldırda benım kuzenım raportorluk yapıyor taseron olarak . muhasebe cıkıslı ne alakaysa . ınsallah oyle olurda taserona dur deseler sahıp cıkılsa herkes ıs yonunden rahat edıcekte ıste .
    hedefınız neydı ?radyolojı degıl mıydı ? yoksa okul acısından mı hedef farklı anlamadım.
  • okulu farklı düşünüyordum ama tam burslu geldi diye biraz rahat içim sadece ısınmamış olsam da ısındım
    her seçim uyutuluyor taşeron kadro masallarıyla
    hakkımızda hayırlısı olur umarım
    Onemli olan diplomada yazan okul degil senin ne bildigin ozelde bu cok onemli . İkincisi diksiyonun ve dis gorunumune cok bakiyolar daha kurumsal calisan yerler .
    Hakkinda hayirlisi olsun
    Evet her scimde taserona kadro mujdesi diyolar ama oyle bi mujde yok yani :) @ayzıt

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Benim puanımda 81 atanamadım sadece deneme çözmek sakat iş hocam konu çalışmadan çözülen denemenin bir faydası olmayabilir. Arkadaşınızın temeli vardır. Bende dil bilgisi soru bankası arıyorum birde çözümlü matematik öneriniz var mı ?
  • aranızda yüksek puan almış kitap tavsiyesi olan var mı mat çözümlü türkçe çözümlü soru bankası
  • hocam sizin puan tam olarak kaç? ben atandım Rabbime bin şükür darısı size inşAllah hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.