Şimdi Ara

KPSS Önlisans yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onlısans kpss zormudur ? radyolojıden 2016 da mezun olucam. memurluk dusunuyorum . taseronun cok olması puanların artmış olması dusunduruyor . Dersane dusunmuyorum. Nasıl hazırlanmalıyım ?

• Ben ilk defa 2014 de girdim. 2 ay gevşek bir çalışma ile tarih ve dil bilgisi yaparak 71 aldım. Lisans kadar zor değil bundan eminim. Bende 2016 için tekrar çalışacağım. Puan fark atmak için vatandaşlık anayasa ve matematik şart gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• mr.taskan kullanıcısına yanıt
    tarıh ve dıl bılgısı yaparak 71 almak evet guzel. peki Benım sorunum tarıh . nasıl calısmalı basta tarıh olmak uzere genelkulture ?
    genel yetenek ıcın turkce soru bankası bıtırmelı paragraf kasmalı , matematık ıcın netten konu anlatımı dınleyıp test cozmelı dıyorum bende.
  • Hocam bende radyoloji teknikeriyim, bende inanın cok az çalişarak 81,9 aldim bu sene mezun oldum, bizim meslekte puanlar cok yüksek onun icin iyi çalışın ben size bol bol deneme öneririm bizim arkadaş sadece deneme cözerek 89 aldi ve bu alimda kilise atandı bence deneme en azindan bu sene 50-60 tane cozmeye bakın

• murattekno kullanıcısına yanıt
    hocam 50 60 deneme dıyorsunda bılgım yok ıste napcaz onu neye dayanarak cozucem denemelerı kuru kuru cozerek mı sadece test uzerınden mı konuyu ogrenıcem ?
    taseron bıtırdı bızı ya . sağlıkta bol mezun vererek ve taseron artarak bıtırdıler ya lanet olsun. diğer saglık hızmtlerı myolara bakıyorum turkıye genelı 10 kısı almıs puan 69. bı sınıf verıyo 60 mezun onların halı daha acı dıyorum susuyorum kalıyorum.
    bıraz bassedermıısın kac net yaptın nelerı cozdun 81 aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

tarıh ve dıl bılgısı yaparak 71 almak evet guzel. peki Benım sorunum tarıh . nasıl calısmalı basta tarıh olmak uzere genelkulture ?
    genel yetenek ıcın turkce soru bankası bıtırmelı paragraf kasmalı , matematık ıcın netten konu anlatımı dınleyıp test cozmelı dıyorum bende.

Kaynak olarak bu yıl bende ne alacağıma karar vermedim fakat konu anlatım kitabını işaretleyerek ve kesinlikle kendi notunu çıkararak çalışmanı tavsiye ederim. Önceki konuları kısaca üzerinden geçecek ve hatırlatacak bir not cikarman iyi olur.türkçe ve cografya vatandaşlık zayif, mat berbat. Bu derslerde yardımcı olmayı çok isterdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mr.taskan kullanıcısına yanıt
    matematik için ders videoları diyorum.
    sozeller ezberden gecıyor sanırım.
  • hocam tarihin pusulası kitapını alın bence ,matematik sizi bi sınavda 10 adım öne geçiriyor

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

matematik için ders videoları diyorum.
    sozeller ezberden gecıyor sanırım.

Ben kaynak olarak ihtiyaç 2016 keşif aldım. Matematik konusunda iddialı bi kitap olan antremanlarla matematik bir ve ikincisinin siparişini verdim. 2016 tarihin pusulasını da öven çok onu da denemek için aldım bakalım elime ulaşınca merak edersen sana da bilgi veririm. Benim çalışma kaynaklarım bunlar gözüküyor ve birde internet. Dershaneye yıllarca para döktüm ama ayrımcılıktan başka birşey görmedim. Çalışkan bi iki öğrenci yakalayıp reklam yaparlar bu kez evde kendim çalışacağım umarım hayirlisiyla puan +80 gelir :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    Kaynak ve soru bankası aldım. Matematik için de antremanlarla matematik aldım umarım ise yarar. İnternetten de sadece mat değil tüm derslerin videosunu takip etmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.taskan -- 19 Eylül 2015; 3:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.taskan

Kaynak ve soru bankası aldım. Matematik için de antremanlarla matematik aldım umarım ise yarar. İnternetten de sadece mat değil tüm derslerin videosunu takip etmeyi planlıyorum.

ant mat 1 ve 2 al çözümlü matematik kitabı da alın ayrıca int den şeno lhoca filan izle veya behzat rasuli ( orta derece ve paralı )
  • #mosoko kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi yapicam :) başka hoca var mı bildiğin internetten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.taskan

Dediğin gibi yapicam :) başka hoca var mı bildiğin internetten ?

ekol hocaya bakın bide tarih için tarihin pusulasını öneririm tarihi farklı kaynaklardan çalışın ösym napcagı bellı olmuyor, sınava yakın bol deneme öneririm, daha fazla hoca vardıda kaydetmıstım formatla gitti hocam malesef ama int aratın cıkarlar bulursunuz mutlaka inş atanırsınız atanırız bn önlisans tan gircem 2016 da bakacaz 2014 de liseden girdim 80 küsür aldım ygs çalışmamla
    İnşallah ataniriz

tarıh cok eleyıcı oluyor KPSS de. ama sorun su bırden cok kaynakta calısıyorsun aynı bılgıyı farklı farklı anlatmıs yerı gelıyo kafa karısıklıgı yaratıyor . keske hepsı yorum olsaydı :( bilgi agırlıklı soru gelıyo hakan dede dıye bı hoca varmıs banada onu onerıyorlar hep mutlaka vıdeolarına bak dıyorlar.
    matematıkte ben şenol hocanın baya faydasını gordum dobra bır adam sıddetle tavsıye ederım.
  • tarıh cok eleyıcı oluyor KPSS de. ama sorun su bırden cok kaynakta calısıyorsun aynı bılgıyı farklı farklı anlatmıs yerı gelıyo kafa karısıklıgı yaratıyor . keske hepsı yorum olsaydı :( bilgi agırlıklı soru gelıyo hakan dede dıye bı hoca varmıs banada onu onerıyorlar hep mutlaka vıdeolarına bak dıyorlar.
    matematıkte ben şenol hocanın baya faydasını gordum dobra bır adam sıddetle tavsıye ederım.
  • quote:

tarıh cok eleyıcı oluyor KPSS de. ama sorun su bırden cok kaynakta calısıyorsun aynı bılgıyı farklı farklı anlatmıs yerı gelıyo kafa karısıklıgı yaratıyor . keske hepsı yorum olsaydı :( bilgi agırlıklı soru gelıyo hakan dede dıye bı hoca varmıs banada onu onerıyorlar hep mutlaka vıdeolarına bak dıyorlar.

küçüklugumden beri tarihle ilgilendıgımden ,ayrı bi ilgim var yani sadece matematik sıkıntı bende onu halletsem iyi puan alırım diye düsünüyorum ama alımlar azaldı hızlı olun hocam
  • İşimi bırakıp bende kpss 2016 önlisans başlayacağım.Radyoloji bitirdin hedef 90.Bu sene 79 aldım.Kendime güveniyorum tarih vatandaşlık eksiklerim var.Bu sene evde adam gibi oturup çalışacağım.Çünkü geri dönüşü yok.1700 liralık işimi bırakcam.İnşallah sıkılmam.

• ben bu yıl radyoloji bölümüne başlayacağım geçen yıl başka bir bölüm okurken önlisans kpssden 72 puan aldım çalışmadan.
    fem akademiyle görüştüm 1600 tl imiş büyük ihtimal yazılacağım atanmam gerek çünkü
    bu alacağımız puan iki yıl geçerli oluyordu değil mi?
    bi tarih kitabı aldım gelmesini bekliyorum 1453 soruyla tarih
    konu anlatımı yerine soruları açıkklaması tercih edilmiş bakalım şimdiden başlamak gerek çalışmaya.
    dersane olmadan gireceksen çok disiplinli çalışman gerek benim dersaneye gitmeden alabildiğim puan 72 :/ iyi düşün kendine güvenebiliyorsan kendi imkanlarınla çalış derim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.