Şimdi Ara

KPSS-Ortaöğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sınavı kazansak, nasıl olacak ne yapacağız. Ne gibi memurluklar yapabiliriz.Kaç puan almamız lazım 70 mi 90 mı *

• eğer direk atam istiyorsanız 85 hatt 90 üstü almanız gerekmekte tabi mezun olduğunuz lise ve bölüme de bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alemdar11

eğer direk atam istiyorsanız 85 hatt 90 üstü almanız gerekmekte tabi mezun olduğunuz lise ve bölüme de bağlı

teknik liseden elektrik-elektronik alanının puanları ve atanmaları nasıl?
  • imam hatip mezunuyum. iktisata gideceğim. okul+memurluk düşünüyorum düşünmesine de acemilik işte. nasıl yapacağım bilmiyorum bir bilgim de yok açıkçası. Haa internetin var araştır diyebilirsin ama günlerdir araştırıyorum da işime yarar bir bilgi bulamadım.. bende tecrübesi olanlara sorayım dedim muhtar. konular hakkında bir bilgin var mı ? forumda yeniyim.
  • dediğim gibi mezun olduğunuz alana göre tercih yapılıyor yüksek puan alınırsa 90 falan atanabşlşr benim bldiğim hizmetli yada bilgisayar işletmeni gibi memurluklardır isterseniz geçen seneki bu senenn tercih formlaarına bakın orrada aranan niteliklere bakın göreceksnz
  • teşekkürler dostum
  • ben teşekkür ederim hayırlı ramazanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortaokul mezunu KPSS?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben teşekkür ederim hayırlı ramazanlar

eyvallah kardeşim Yalova İktisat kazandım bu arada :)
  • oo hayırlı olsn benim ikamet ettiğim şehir :) soru varsa yalova hakkında yardımcı olurum inşallah
  • düz liseyi bitirip yüksek puan alanlar neye göre atanıyo
  • quote:

oo hayırlı olsn benim ikamet ettiğim şehir :) soru varsa yalova hakkında yardımcı olurum inşallah

şehri tanıtır mısın demek en geniş soru olacak haliyle :)
  • sehır guya gelısmekte olan bır sehır uzulerek soyluyrm gecen yaz daha yenı mc donalds acıldı gırısnde kıpa cıftlkkoy ılcesndekı en yakın ılce de ozdılek avmlerı varr unıversıteye gelnce ben ackcası unversıte var saymıyrm cunku mesela sosyal bılımler ve fen blmlerı ensttsı fıdanlar yerel ,arketın ustunde xd xd yabancı dıller yuksek okuku karızma ıs hannn en ustunde ıktısad myo v fakultesı myo karsı karsıya xdxd denız var ıstanbula gemıler var bursaya 1 saat boyle ıste baska sorunuzu alaym xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sehır guya gelısmekte olan bır sehır uzulerek soyluyrm gecen yaz daha yenı mc donalds acıldı gırısnde kıpa cıftlkkoy ılcesndekı en yakın ılce de ozdılek avmlerı varr unıversıteye gelnce ben ackcası unversıte var saymıyrm cunku mesela sosyal bılımler ve fen blmlerı ensttsı fıdanlar yerel ,arketın ustunde xd xd yabancı dıller yuksek okuku karızma ıs hannn en ustunde ıktısad myo v fakultesı myo karsı karsıya xdxd denız var ıstanbula gemıler var bursaya 1 saat boyle ıste baska sorunuzu alaym xd

diyosun yatay geçiş yap :) ufak olması güzel. sakin yerler tercihimdir :) eyvallah bu arada bayramın mübarek olsun kardeş :)
  • siz bılırsınz tercıh tabıkı en ıyı yerlere gecıs yapın ınsallah sızınde bayramınız mubarek olsun baska varsa alaym sorun maksat yardımcı olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerleşkesi küçük, şehir gelişmekte diyorsun.. normal lise gibi mi yani.. eve çıksak kiralar ne kadar ?
  • açıkçası kiraları tam olarak bilmiyorum ama uygundur lise gibi değildi eski sıralar yoktu üniversite dersliklerinde yine de iyi başk soruları alayım
  • 2 Yıllık Doğalgaz tesisat mezunuyum.KPSS sınavı hakkında biraz bilgi verirmisiniz.

Sorular nelerden oluşuyor ?

Az önce baktım devlet benim bölümden alım yapmamış.Ama puanda göremedim.Sistem nasıl herkes kendi bölümünden yer yazıyor yüksekten alçağa doğrumu gidiyor atama ?

Birde başka yer tercih etmek istediğim zaman aranılan nitelik kodu kaç olması lazım

Mesela içişleri bakanlığı VHKi buraya girebilirmiyim.

Lise Bilgisayar yazılım çıkışlıyım bunun Önlisans Kpss de bana bir avantajı faydası olurmu
  • 70 üzeri ve puan yaparsanız zabıt katipliği & gardiyan & mübaşir mülakatlarına girebilirsiniz.

Eğer torpil bulursanız 70'le bile atanırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek teşkil etmesi açısından 2012/1 Atama Sonuçları ve Puanları
    http://kpssnotlar.com/kpss-lise.html
    Listeden de görüleceği gibi memur alımlarında puanlar 87 puana kadar düşmüştür. Bu da 2012 Eylülde sınava girenler için motivasyon sağlamalıdır. 90 puan almak kalan zamanı iyi değerlendirenler için mümkündür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.