Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalkeparasite -- 30 Haziran 2023; 8:39:21 >

• Arkadaşlar İstanbulda yaaşıyorum ve burada üniversite okuyorum. Üniversite eğitmim sıkıntıya girer mi diye sorarken aslında şunu sormak istedim derslerime yeteri kadar odaklanabilir miyim? Çünkü hemşire olarak atanırsam hafta 40 saat çalışma zorunluluğum var büyük ihtimal 24 saat nöbet tutucam haftasonu ek olarak hafta içi 8+8 veya 16 saatlik bir çalışma yapıcam yoğun bir hayatım olacak kısacası.

• devam edebiliyorsun diye biliyorum

yapan tanıdıklarım vardı

• Ben 85 aldım bişey olur mu la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet bakanlıgına atabilirsin hocam sanırımsam ama sen yinede araştır bi adalet bakanlıgına atanırsan geceler ve haftasonları çalışamadıgından okulunu nasıl devam ettiririsin bilemiyorum

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Devam edebiliyorum hocam onda sorun yok yani lisans okdugum için atandıgım yerde ki sorumlu hemşire ona göre nöbetini hazırlıyor genelde haftasonuna filan yazıyor benim sıkıntım acaba derslerime yeteri kadar odaklanabilecek miyim

• Açıkcası benim gelecek için hayalim sağlam bir kariyer yapabilmek imkan olursa yurtdışında belli bir süre çalışabilmek akabinin de Türkiyedeki şirketlerde iyi konumlarda olabilmek

• Bro ben eayim 30 k dan mezuna kaldım ea derece için işletme istiyorum senin gibi sen nerde okuyorsun

• Marmara Üni okuyorum hocam. Bende ea ham 23 k yer 35k yapmıştım

• Bu sene marmara yazabilirsin ama yazmadım ytü de dahil sence hangisi daha iyi ytü daha iyi gibi

• Hocam bence ytü iktisatta iyidir ama marmara işletmede daha iyi diye düşünüyorum. Aldığı kişi sayısına bak sıralamalarda

• İşletme okuyunca kariyer imkanları ne oluyor hiç bilmiyorum

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt

Hocam işletme daha çok özel sektöre hitap ediyor. Bankalarda, şriketlerde, denetim firmalarında çalışabailir istersende kendi girişimini yapabilirsin

• lisans şu an ön lisanstan daha kötü.

şu konuyu bir oku.

https://forum.memurlar.net/konu/2510864

iibf ise tam çöplük

https://forum.memurlar.net/konu/2511677

adam kpss'de 2-3 net yapan bir hesapla, branş sıralaması yaparak, kpss'ye giren branşların sayılarını bulmuş. işletmeden yüz bin kişi kpss'ye girmiş.

Lisans bittikten sonra, bir daha asla lise veya ön lisanstan atanamazsın. kpss ile atan, sonra açık öğretimden işletme oku.

iibf mezunları (odtü, boğaziçi, bilkent vs hariç) bim'de kasiyerlik yapıyor, ya da lcw'de tezgahtarlık

• Hocam yanlış bilmiyorsam 1 sene bulunduğun alanda çalışıp istifa edersen sonradan eski memur olduğun için çok ciddi bir kolaylığınız oluyor ve KPSS'siz tekrar mesleğe dönebiliyorsunuz.
    Benim tercih hakkım olsa kesin meslekler hariç 4 yıl okumazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

bakan seviyesinde torpil lazım dönmen için. ama teorik olarak mümkün.

• üni okurken çalışma imkanı olur mu bilen var mı ? 86 almışım seneye üniye başlayınca belki bi işe yarar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hemşire olursan alacağın para 11.8k

işletmeyi bitirirsen alacağın 13k-15k gibi bir şey

1k için (100 dolar bile etmiyor) 5 sene daha okumazdım ben olsam.mis gibi hemşirelik yapardım.soruna gelirsek;

derslere girme zorunluluğun olmadığını varsayıyorum bölümü bitirebilirsin ama sanki ucu ucuna olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0747462BA -- 24 Kasım 2022; 21:39:56 >
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt

kasiyerliğe bir lafım yok yanlış anlaşılmasın da sen lcwde bimde gördüğün herkesi kasiyer sanıyorsun herhalde. iibf mezunları orda beyaz yakalı (yönetici) oluyorlar bizzat ismi bilinmedik üniversiteden mezun yakınlarımdan biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.