Şimdi Ara

Kpss ortaogretim ile ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz sinava girdim ortaogretim duzeyinde puanim 86,... siralamam 9800 civari. Yazin ikinci tercihlerde hakkimi kullanasim var vardiyali is olarak ne yapabilirim hic bir fikrim yok ama vardiyali olmasi sart bilgi sahibi arkadaslar destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düz memurluk tercihi yapacaksan zaten 86 puana düşmez son alımlarda bile puanlar.Ben bundan 7 8 sene önce girmiştim lise-önlisans düzeyine. 89 puan almıştım.Türkiyenin her yerini yazdım ancak hiçbir yer gelmedi.

Meslek lisesi çıkışlıysan ama iş değişir sağlık vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikparmak -- 14 Ocak 2015; 0:54:06 >
  • Hocam pek bilgim yok sadece ciddi bi sinava girmis olmak icin girdim ama hocalarim hep memurluk yap ogrencinin krali olursun diyor Ve puana gayet iyi diyorlar ancak benim hicbir fikrim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocVicodin -- 14 Ocak 2015; 1:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DocVicodin

Hocam pek bilgim yok sadece ciddi bi sinava girmis olmak icin girdim ama hocalarim hep unide memurluk yap ogrencinin krali olursun diyor (suan ygs lys ye hazirlaniyorum ). Ve puana gayet iyi diyorlar ancak benim hicbir fikrim yok..

Vallahi işte zamanında bana da puanın çok iyi demişlerdi ancak genel lise mezunları için açılan kadrolar en düşük 90-91 civarı kapatmıştı.Ama bu dediğim 7-8 yıl önce.Şuan durumlar nedir bilemem.Sen her alımda tercihlerini yap.Ama fazla umut bağlamadan yap.
    Birde şu ince detayı vereyim sana.Eğer Üniversitede memurluk seçeceksen şunu unutma.Üniversiteler arası memurluk geçişi olmuyor.Yani hangi üniversiteye memur olarak atandıysan emekli olana kadar o üniversitede çalışırsın.

Hakkında hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

quote:

Orijinalden alıntı: DocVicodin

Hocam pek bilgim yok sadece ciddi bi sinava girmis olmak icin girdim ama hocalarim hep unide memurluk yap ogrencinin krali olursun diyor (suan ygs lys ye hazirlaniyorum ). Ve puana gayet iyi diyorlar ancak benim hicbir fikrim yok..

Vallahi işte zamanında bana da puanın çok iyi demişlerdi ancak genel lise mezunları için açılan kadrolar en düşük 90-91 civarı kapatmıştı.Ama bu dediğim 7-8 yıl önce.Şuan durumlar nedir bilemem.Sen her alımda tercihlerini yap.Ama fazla umut bağlamadan yap.
    Birde şu ince detayı vereyim sana.Eğer Üniversitede memurluk seçeceksen şunu unutma.Üniversiteler arası memurluk geçişi olmuyor.Yani hangi üniversiteye memur olarak atandıysan emekli olana kadar o üniversitede çalışırsın.

Hakkında hayırlısı olsun.

Hocam anlasilan bayagi bi arastirmam gerekiyor insallah hayirlisi olur su universiteyi bir kazanalim da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.