Şimdi Ara

Kpss Sonucumu Yorumlayın Lo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke hukuk yanında açıktan bir de lisans işletme patlatsaydın garanti yerleşirdin. Hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Hocam öğretmenlikte yaşa bakarlar mı mülakatta ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Evet 80 kuzey Irak'ta görev yapan uzman Çavuşlar tl ile bile maaş almıyormuş herifler direkt dolarla maaş alıyormuş annemin arkadaşı var deniz subayı adam libyaya gitti geldi 200 binden fazla aldı o da kaç yıl geçti üstünden sen hesap et belki 80den de fazla alıyorlardır yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler hocam. Düz memurluklardan hangilerini tercih etmeyi düşünüyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt

o ayrı, ona bakarsan ben de 1000 dolar net+27k brüt'e tanzanya'ya gidebilirdim geçen sene. bugünün 80'inden fazla.

• güzel bir soru. bizim bir mdr yrd 1.5 2 ay neredeyse sözleşmeli öğretmenlerin mülakatlarını çift kamera ile kaydetti böylece mülakata girenler bana zor sordular gibi iddialarla mahkemeye giderse mahkemeye verecekler kayıtları. yani devlet de gayet ciddiye alıyor bu işleri ama tabi kpss'den atanan öğretmenle sözleşmeli öğretmen aynı mülakatla olmaz o yüzden değişir bu dediğin. merkezi atama yerine duyuru ile alım da yapıyorlar mesela ben TÜİK'e başvuracaktım 21 bilişimci alacaklardı ama ingilizce belgem yoktu. sağlık bakanlığı 3 bin kişi aldı konya'da güvenlik görevlisi ve bizde toplum yararına proje(typ)'den çalışan biri başvurmak istedi ama ben uğraşma dedim çünkü 39 yaşındaydı. kpss'den merkezi atama ile öğretmen olursanız yaştan elemezler ama dediğim gibi mülakatlar bu ciddiyette yapılıyor artık. bir şekilde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız mahkemeye gidebiliyorsunuz kayıtlı kürekli bir şekilde. mülakatta bir şekilde eleniyorsanız dediğim gibi duyuru mu sözleşmeli mi merkezi mi değişir yüzünüze söylüyorlar zaten kamera altında. bütün bakanlıklar meb gibi bu uygulamaya geçerse ya da geçtiyse mülakatlarda artık bunu beğendik alalım ya da almayalım gibi şeyler de olmayacaktır. mesela burada bir arkadaş bu sene jandarma uzman mülakatını anlattı edebiyat mezunu muymuş hamlet'i kim yazdı demişler heyecan yapmış yanındaki komutan öhö şekspir demiş artık böyle şeyler yapamayacaklar. sonra yer demir gök bakır ne demek demişler bilememiş yani üni mezunu ol şunu bileme lise seviyesi bir soru. merkezi'de mülakat olmaz soruşturma olur zaten de hani artık mevzu merkezi'den farklı şeylere kaydığı için duyuru sözleşmeli gibi ama yine de kpss puanı istiyor o yüzden anlatıyorum faydası olabilir mülakata girerseniz.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

hocam şuanda 45 yaşında bile öğretmen olan var atanan yaş sınırı kalktı belli sorular soruluyor bide puana bakıyolar mesela 75 aldın sözlüyede 75 veriyolar gibi gibi

• şimdi öğretmen dediğinde diğer memurluklara göre farklı oluyor bak sözleşmeli öğretmen diyorum yani normal atamada alınan yetmemiş bir de sözleşmeli kadro açıyorlar öğretmen almak istiyor yani meb. bu durumda tutup da merkeziden gelen 45 yaşındaki öğretmene tabi ki yaş sınırı yapmazlar ama başka bir sorunu varsa ben o kadarını bilemem. ben mülakatlar artık gayet ciddi bir şekilde yapılıyor diyorum yani şunu kayırdılar bana zor sordular gibi bir şey yok artık her şey kayıtlı. bu yeni çıkmış bizim mdr yrd da bilişimci olduğu için seçilmiş bu göreve yani yapan da bu işi bilenler. 45 dakika sürüyormuş normalde ama adayları sıkmamak için 15 dakika yapıyorlarmış ki bu bile uzun bir süre 15 dakika sürekli soru sorulduğunu düşünün yani belli sorular vs şunu veriyorlar vs falan değil artık mevzu değişti meb'de. diğer bakanlıkları bilemem ama muhtemelen onlar da böyle olmuştur 1.5 2 ay önce ya da böyle olacaktır zamanla. belki meb gibi her bakanlık sözleşmeli personel almamıştır 1 2 ay önce ama alacakları zaman onlar da böyle olacaktır o yüzden netten şöyleymiş, falan zaman önce buymuş gibi şeylere inanmayın bak 1.5 2 ay diyorum bu yeni bir şey.

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Kesin mi diosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam
    Bir daha bu ülkede tövbe hicbir sey okumam

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hukuk kendi başına amiral gemisi bölümlerinden biri hocam, bence yeni bir şey okumaya gerek yok, yani bir hukukçu için belki İngilizce ve Osmanlıca öğrenmek yeterli olabilir tapu ya da atadan dededen kalma miras davaları filan oluyor. Ben hukukçu değilim ama dışarıdan bu şekilde görünüyor hocam. Banka hukukçuları bir de tapu miras hukukçuları belki dil öğreniyordur.

• Güncel

• 4 hocaya sorduk olur dedi
    Ama bir cok kisi de olmaz diyo

şuan kamuda tasarruf tedbirleri var 2-3 sene normal kurumlarda atama olmucak sadece sağlıkta atama var 3-4 sene sonra tekrar girip bu puanı yaparsan atanırsın ama şuan atama olmadığı için imkansız

• Güncel

Paiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

öyle arada kalmış bi puan ki herkes bi şey söylüyor

4 hocaya sordum 4üde olur diyo ama hoca olmayanlar olmaz diyo :)

• Sizin çeşitli bölümler okudunuz diye hatırlıyorum hocam hangi bölümler

Hamza baba gümbür gümbür geliyor

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Türk Dili ve Edebiyatı (Batı'da genelde Türkoloji diye geçiyor) + Tarih.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.