< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kpss Sonucumu Yorumlayın Lo
-
-
81 aldım bende bir yer gelir mi? Duz memurluk falan. Son 4 ay kala çalıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler hocam
Kendi alanima gecmesem de olur zaten omg
Hukuk diploması = 2 katlı dandik tuvalet kağıdı
hiçbir işe yaramıyor bir arkadasim asker oldu omg en mutlu gününü barodan kaydını sildirirken yaşadı çocuk saat 8de gitmis hemen sildirip kurtulayim diye sjsjsj
Ösym önce hukuku kazanirken sonra okurken simdi de kpssde tum emeklerimi hiç etti en az lise 3ten beri düzenli ders calisan biri olaraktan 10 senem çöpe atıldı devlet tarafından
Hadi gel de bu ülkeyi sev :D
Düz memurluk gelsin de bir şekilde bir gelirim olsun gerisi umrumda değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun knk çok güzel yapmışsın mutlaka bir yer gelir
En kötü memur maaşın 40k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tebrik ederim hocam
-
Hayırlı olsun bu askerlik kaç puan ya
lan ben hiç çalışmadım 1 soru çözmedim ben de yaklaşık aynı puanı aldım beni de tebrik edin
-
Düz memurluk gelir ama merkezi atama olanlar gelmez kendin başvurarak girebilirsin.
bende 82 almışım iibf mezunuyum normalde ilk atamlar 84 85ler sonra bu puanlara düşmüş bakalım nolacak. Adalet filan gelir ama klavyen iyiyse zabıt veya mübaşir denenebilir. Zabıt 75lere iniyor demişler 23bin alımdan bahsediliyor 4 5i mubasır zabıt olur
-
Merkezi alımlar gelmez mülakatlar hayırlı olsun😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef çöp,
-
tasarruf tedbirlerinden sonra bu işin normali diye bir şey kalmadı. 85'le falan atanamazsınız bir yere. duyuru ile alım yaparlar en az 75 kpss derler başvurabilirsiniz ama mülakatta elerler genç değilseniz gibi etkenlerden. mesele 80 90 değil kadro açıp açmayacakları. kadro açmazlarsa ki yüklü ve güzel bakanlık yer vb merkezi açmayacaklar. o yüzden 99 almışsın anlamı yok yani puana göre olur olmaz devri bitti. ekpss'ye mecbur kadro açacaklar yasal zorunluluk olunca. e zaten emekli olan yok geçen sene maaş işini bozdular seyyanen diye bişi icat edip emekli aleyhine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 23 Ağustos 2024; 13:5:16 > -
Üç yıl boyunca kamuya sadece emekli olanların yerine alım olacak. Geçmiş olsun...
P1 P2 P3 iyi gelmiş ama sıralama biraz zorlar gibi, ekstradan İktisat ve Maliye de çözülmüş, üstelik lisans düzeyinde bence her hukukçu yapamaz.
-
Hukuk mezunu olup 17 yanlış yapmayı nasıl başardın?
-
Ben makine mühendisiyim. Geçen sene 85 ile kapamış. 3 puanla kaçması kötü oldu.
Öylesine girdim.
Edit: Senin hukuk diploması ve 86 puan ile atanamama ihtimalin yok. Ekim, kasım gibi tercihler açılır yıl başı gibi iş başı yaparsın. Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 23 Ağustos 2024; 17:27:44 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
lan ben hiç çalışmadım 1 soru çözmedim ben de yaklaşık aynı puanı aldım beni de tebrik edin |
tasarruf tedbirlerinden sonra bu işin normali diye bir şey kalmadı. 85'le falan atanamazsınız bir yere. duyuru ile alım yaparlar en az 75 kpss derler başvurabilirsiniz ama mülakatta elerler genç değilseniz gibi etkenlerden. mesele 80 90 değil kadro açıp açmayacakları. kadro açmazlarsa ki yüklü ve güzel bakanlık yer vb merkezi açmayacaklar. o yüzden 99 almışsın anlamı yok yani puana göre olur olmaz devri bitti. ekpss'ye mecbur kadro açacaklar yasal zorunluluk olunca. e zaten emekli olan yok geçen sene maaş işini bozdular seyyanen diye bişi icat edip emekli aleyhine. |
Benzer içerikler
- nurofen aldıktan kaç saat sonra alkol alınabilir
- monopoly ipotek kuralları
- travazol krem erkek cinsel organa sürülürmü
- kramp sonrası geçmeyen ağrı
- normal mesajdan engellendiğimi nasıl anlarım
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X