geç yaşta doktor olmak yerine erken yaşta hukuk bıtırmek daha iyi senın yerıdne olmak ısterdım |
Kpss Sonucumu Yorumlayın Lo (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun. Bu puanlarla illaki bir yer gelir herhalde.
-
Bütün branşlardan girmeyi nasıl başardınız hocam
-
P40'dan sonrası benim alanım diğerlerine hobi olarak giriyorum hocam
-
Haklı adam
Lisans mezunlari suanda okuduklari her gune lanet ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah kral
Tam nick-yorum uyumu efsane.
Espriler bir yana hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
-
Kpss 1 de 73 puanla 208k ? Atama olması için gereken puan 70 üstü zaten o zaman katılan 1.3m kişinin 1 milyonu barajı mı geçemedi
KPSS 1,2,3,4,5,15,16,17,19 bunların farkı ne?
-
Hiç çalışmadım 56 almışım memurluk gelir mi
-
Güzel sonuç bide biraz daha çalışsan 90 yaparmışsin hayırlısı olsun bakalım
Eğer subay olduysa ve işini severek yapıyorsa en baba avukattan daha iyidir durumu
Uni sinavi 4 sene hukuk cilesi ustune 2 3 sene staj cilesi bosuna cekmis oldu ama
yapıştır babaa memurluk gibisi var mı hadi iyisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olsun dediğim gibi subay olduysa manevi olarak bir kenara koyarsak sadece maddi bakarsak büyük ihtimalle teğmen maaşı 80k üstüdür çalıştığı yere göre aynı zamanda onların tatil tesisleri oluyor çoğu 5 yıldızlı otel konforunda o yüzden normal memur olmaktan daha iyi
80 mi
-
50 60 civari alacak galiba knk
Bizim gibi surunmesinden iyidir
Orduya para var sivile yok isine gelirse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu da 2019 kpss sonucum kaç kişi barajı geçememiş fikir verir umarım.
-
Bu puan türleri tarih, coğrafya, matematik, hukuk, iktisat vs. bir sürü dersin farklı oranda karışımı Örneğin yargıtay memur alacaksa %60 hukuk, %10 iktisat, %10 genel yetenek, %20 Genel kültür puanını baz alan P17'den memur alıyor.(Salladım p17'yi). P3 en genel puan türüdür genelde düz memurluk için tercih edilir. %50 genel yetenek(matematik, türkçe) %50 genel kültür(tarih, coğrafya, anayasa, genel kültür, anayasa, güncel bilgiler).
P48 ise A grubu memurluk için en genel puan türüdür %20 genel kültür genel yetenek, %20 hukuk, %20 muhasebe, %20 maliye, %20 iktisat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X