selam arkadaşlar ben bu sene liseden mezun oldum yani 1 aya kadar oluyorum.bu sene hazırlanmadım üniversiteye seneye hazırlanacağım.aynı zamanda kpssye de girmek istiyorum çünkü kpssyi kazanıp üniversiteye gidenlere imkan sağlanıyomuş iş konusunda .bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir ?
kpss den iyi bir puan alıp memur olarak atanabilirsin. Hem okuyup hem de memur olarak çalışabilirsin. Herhalde bunu demek istiyorsun. Yoksa başka bir imkan yok.
quote:
Orijinalden alıntı: amazonic
kpss den iyi bir puan alıp memur olarak atanabilirsin. Hem okuyup hem de memur olarak çalışabilirsin. Herhalde bunu demek istiyorsun. Yoksa başka bir imkan yok.
evet ama hem okuyup hem çalışmak nasıl oluyor bunu anlamadım saatler falan çakışır sonuçta acaba avantaj falan saglıyolar mı devlet olarak?
quote:
Orijinalden alıntı: ozzy89
quote:
Orijinalden alıntı: amazonic
evet ama hem okuyup hem çalışmak nasıl oluyor bunu anlamadım saatler falan çakışır sonuçta acaba avantaj falan saglıyolar mı devlet olarak?
İkinci öğretimde okuyabilirsin. Onun dısında kpss yi kazanıp üniversitelere gidenlere avantaj sağlanması filan gibi bir durum söz konusu değil. Kpss ile ilgili istersen buradaki kılavuzu bir incele.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme