< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
KPSS YETİŞTİREBİLEN VAR MI?
-
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
35'den sonra almıyorlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamza sen kaç senedir kpss ye calisiyon 27-28 yaşında değil misin yakında zeroya döneceksin sen de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne senesi daha bu sene omg
97 li değil misin 27 yaşında mı mezun oldun
Maroştan yardım iste sınavlar konusunda oldukça başarılıdır kendisi
Etmiyor hain
Bana para ver ders çalıştırayım seni,üni sınavında 19.oldum matım da çok iyi
-
35'den sonra oluyor mu olmuyor mu birisi yazsın
Burda da sordum. Cevap yazan yok
https://forum.donanimhaber.com/35-yasindan-sonra-duz-memur-olunamiyor-mu--157312169#158604246
Zaman az kaldı videoları hızlandırarak izleye izleye gideceksin mecbur reis testten ziyade eğer eksik konun varsa onlara çalış umarım sınavda denk gelir yüksek alırsın bizde de alan var aşırı zaman alıyor vatandaşlığa hiç bakmadım sayılar yıllar çok karışık az zamanda direkt çıkmış sorular mı çözmeli yoksa konu anlatımlıdan okusak yeter midir @hamza5806
-
Abi ben anlamadim ki
Vatandaşlıktan kac kere koni anlatim bitirdim en az 4 kere falan yani
Ve deneme yaptım az once 9 doğru 6 yanlis
Guncel bilgiler cok zorluyor cok gereksiz bi sey oradan en az 3 soru kaybederim sinavda bunu anladım
Ve 7 8 senelik hukukcuyum ben ya ona ragmen yapamiyorum vatandaslik
Daha diger dersler zaten... Matta problemler inanilmaz zaman aliyor bi problem sorusuna en az 2 dk verilmesi lazım
Eski sorulara bakınca onlar bile ezberden şimdi mantığa dönmüş soru stili tuhaflaşmış soru bulamıyorlar herhalde eskiyle arasında dağlar kadar fark var
sende bile böyle olursa vatandaşlık bile yapması zor o zaman reis geçen sene mihriban diye soru çıktı sözlerini verip hangisi yoktur diye yapabilir miydin cidden ilginç işler
-
özel sektörde iş bulamadıysa dayısı da yoksa kpssden başka çaresi yoktur hayat toz pembe değil
-
Ben yanlış yaptım o soruyu türküyü bildigim halde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X