Şimdi Ara

(((KRAL GS'ye VEDA EDİYOR)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakan ŞÜKÜR GS'de ne olacağı belli olmaz diyerek ilk sinyalleri verdi gözüküyor.beni çok üzdü bu olay.o gelmiş geçmiş en iyi TÜRK forveti idi.o futbol hayatını GS 'de bitirmeliydi.

• Bende kendisini çok severim

Allah once resun yalanın sonrada bu basının belasını wersin adiler yaktılar adamıı....
  • yaw nie ersun yanal ın belasını werio...

hakan şükür her maç milli takıma alınacak diye bi kural mı war ???
  • Geç bile kaldı.Kaldı ki kendisi en iyi Türk forveti falan da değildir.Olsa olsa en şanslısıdır.Çünkü eski futbolcuları biz tanımıyoruz,neler yaptıklarını,yeteneklerini bilmiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Geç bile kaldı.Kaldı ki kendisi en iyi Türk forveti falan da değildir.Olsa olsa en şanslısıdır.Çünkü eski futbolcuları biz tanımıyoruz,neler yaptıklarını,yeteneklerini bilmiyoruz.

Tabi herkez kendi adına konuşsa ii olucak

Bu arada METİN OKTAY die bir efsehane war kardeşim TAÇSIZ KRAL

Ama şu an elimizde olan en iyi FORVETİMİZ KİM ?? bence KRAL TABİKİDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Geç bile kaldı.Kaldı ki kendisi en iyi Türk forveti falan da değildir.Olsa olsa en şanslısıdır.Çünkü eski futbolcuları biz tanımıyoruz,neler yaptıklarını,yeteneklerini bilmiyoruz.

Tabi herkez kendi adına konuşsa ii olucak

Bu arada METİN OKTAY die bir efsehane war kardeşim TAÇSIZ KRAL

Ama şu an elimizde olan en iyi FORVETİMİZ KİM ?? bence KRAL TABİKİDE

Bir açıdan bakarsan doğru tabii.Yani şu anda en iyisi belki olabilir ama gelmiş geçmiş en iyi demek ASLA...
  • 2 sene daha oynar bence.
    o da en az...
    Milli Takım mevzusunuda haftaya yapılacak maçlardan sonra konuşuruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O,her eve lazım kabilinden her takıma lazım bir futbolcu idi..
  • sorun yok devam ediyor telegolde süleyman rodop acıkladı...yönetim arif,ünsal, korkmaz, jubile yapmasını istiyor...hakan boş mukavele imzalamış vaktiyle ve cok az bir para alıyormuş yönetim ne takdir ederse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Bende kendisini çok severim

Allah once resun yalanın sonrada bu basının belasını wersin adiler yaktılar adamıı....

SOn derece haklısın arkadaşım !!
  • Hakan şükür iyi bir Futbolcudur ama yıldız değildir.
    Milli takımda olması gerekirdi.
    Ersun yanal korkak bir teknik direktördür.
    Hakanı almamasının arkasında kişisel şahsi kini var sebebini bilmiyorum.
    Ersun yanal TV de konuşurken görüyürum Tıpkı şenol hoca gibi hiç güven vermiyor
    Bir lider konuşmasıyla duruşuyla güven vermeli.
    O karizma o ruh bu adamda yok
    FB - GS maç yapıyor miili takımın iskelti bunlardan oluşuyor
    Adam maça gitmiyor

İyi ki FB nin başına gelmedi ( Çok istekli )
    O ancak küçük takımların hocası olur
  • Ben Hakan Şükür ü gerçekten çok begeniyorum...Halen de çok iyi oynadıgını düşünüyorum...Ama kendini harcatmasına razı degilim...Yeni gelen teknik adamın 2 dudagına göre kaderini belirleyecegine gitsin Katar a falan para kazansın...bence de 2 yıl daha rahat oynar ama artık sıkılmadı mı Türkiyede ki gerizekalı Ersunlardan Kazımlardan Osman tamburacılardan...GS de 5 yılda kazandıgı parayı gidip 2 yılda kazansın emekli olsun...Artık yıpranmasın istiyorum...Ama kendide bişeyler düşünüyordur elbet...Umarım kendini harcatmaz...
  • hakan şükür iyi futbolcu ama yıldız değil yazmış bir arkadaş. bana bir tane yıldız Türk futbolcu yazsın lütfen hakan yıldız değilse.
    ayrıca ben hakanın yerinde olsam giderim katara yıllık 2.5 milyon eurodan 2 yıl oynar hayatımın son volesini vurup dönerdim memlekete. ne uğraşıyosun değerini bilmeyen insanlarla. bırak salyalarında boğulsunlar.
  • quote:

sana gülüyorum hahahahahaha.hiç bir başarı şans değildir.öğrenemedin galiba fenerlimisin nesin???
  • h. şükür mükemmel bir futbolcudur. yaptıkları yapacaklarının garantisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Ersun yanal korkak bir teknik direktördür.
    Hakanı almamasının arkasında kişisel şahsi kini var sebebini bilmiyorum.

hakan'ın milli takıma alınmama sebebini herkes biliyor. daha bu konu niye tartışılıyor anlamıyorum. adam yedek kalmayı hazmedemedi ve ersun yanal'a tavrı onu küçük görmesi bilinen bir olay. konuları nereye çekiyosunuz anlam veremiyorum. hakan futbolu bırakcak diye konu açılmış ve ersun yanal'a kadar gelmiş konu. ayrıca bi arkadaşımız hakan katar'a gitsin demiş de bu adam katar'a gitse iki günde geri döner. italya'da ve ingiltere'deki başarısızlıklarını gördük...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.