Şimdi Ara

Kral Katili Serisi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
15
Favori
25.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. kitap yalan oldu büyük ihtimalle, yazdığına dair bilgi bile vermiyor onun ben yapacağı işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

3. kitap yalan oldu büyük ihtimalle, yazdığına dair bilgi bile vermiyor onun ben yapacağı işi...

Kime değer verdiysek yalan oldu be yak yak
  • Beyler bugün konudan etkilenerek serinin ilk kitabını sipariş etmiştim şanssızlığım size de vuracak galiba
  • 2012 de seneye geliyor muhabbeti yapiyorduk 2018 i yariladik neredeyse. En son 2 yil once falan sinirlenip twitterda takipten çıkarmıştım Rothfuss'u

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felina. kullanıcısına yanıt
    Bu kadar uzatmak nedir anlamış değilim.

Yeni kitap çıksa ve başlasam nasıl olacak merak ediyorum çünkü hiçbirşeyi hatırlamıyorum. Aslında çıkacağına dair bir ümidimde kalmadı. Söylenti bile yok.
  • Herif Rick & Morty için çizgi roman yazıyormuş. Seriyi tamamlamak dışında her haltı yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabibitosan

Herif Rick & Morty için çizgi roman yazıyormuş. Seriyi tamamlamak dışında her haltı yedi.
    Money talks.
  • Forumdan bir arkadaş epey övüyordu, 3. kitap çıkınca alırım seriyi demiştim, bu gidişle zor görünüyor bari Martin amcam yazsa bir şeyler
  • Martin ile Rothfuss yarışıyor yazmama adına.
  • Metroda kitabı okuyordum ve çok önemli bir olayı anlatıyordu o yüzden inmedim ve 8 durak fazla gittim. Olayın sonu gelmese 38 durak daha giderdim. Kitabı almayı düşünen biri bu yorumu okuyorsa ona sesleniyorum, kitabı beğenmezsen senden satın alırım kargo benden ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Metroda kitabı okuyordum ve çok önemli bir olayı anlatıyordu o yüzden inmedim ve 8 durak fazla gittim. Olayın sonu gelmese 38 durak daha giderdim. Kitabı almayı düşünen biri bu yorumu okuyorsa ona sesleniyorum, kitabı beğenmezsen senden satın alırım kargo benden ;)

Sırf bu yorumundan ötürü bir sonraki kitap siparişim bu seri olacak.ilknokta.com da sepete attım
    1.kitap 31,2 TL
    2.kitap 36,4 TL
    67,6 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21Temmuz

quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Metroda kitabı okuyordum ve çok önemli bir olayı anlatıyordu o yüzden inmedim ve 8 durak fazla gittim. Olayın sonu gelmese 38 durak daha giderdim. Kitabı almayı düşünen biri bu yorumu okuyorsa ona sesleniyorum, kitabı beğenmezsen senden satın alırım kargo benden ;)

Sırf bu yorumundan ötürü bir sonraki kitap siparişim bu seri olacak.ilknokta.com da sepete attım
    1.kitap 31,2 TL
    2.kitap 36,4 TL
    67,6 TL

Alıntıları Göster
    Alma, adam yazmıyor son kitabı ben 6 yıldır bekliyorum son kitabı seriyi karakterleri unuttum doğal olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Alma, adam yazmıyor son kitabı ben 6 yıldır bekliyorum son kitabı seriyi karakterleri unuttum doğal olarak.

Alıntıları Göster
    Kitabı çok merak ediyorum. Alayım kütüphanemde dursun eğer 3.kitabı yazıyorum derse başlarım okumaya.

• Son kitap ile ilgili dedikoduda mi yok?
    Adami sokakta gorsem yakasina yapisacagim. Olmez insallah ucuncu kitabi bitirmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Son kitap ile ilgili dedikoduda mi yok?
    Adami sokakta gorsem yakasina yapisacagim. Olmez insallah ucuncu kitabi bitirmeden
    Eleman hayatının serisini çıkardığının farkında bir daha dötünü yırtsa daha iyisini yapamaz.

O yüzden sündürüyor iyicene konferansdır sempozyumdur twitter falan takılıyor. Yazmıyor kitabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Eleman hayatının serisini çıkardığının farkında bir daha dötünü yırtsa daha iyisini yapamaz.

O yüzden sündürüyor iyicene konferansdır sempozyumdur twitter falan takılıyor. Yazmıyor kitabı.

Alıntıları Göster
    Tam olarak böyle.
    G.R.R. Martin'de yazmıyor ama adamın diğer yazdığı kitaplar Game of Thrones seviyesinde bence. Adam vakit bulamıyor gibi. Bizim eleman hep goy goy
  • Ne zaman çıkarcak bu ya seriye başlicam 2019da çıkar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Badandsad

Ne zaman çıkarcak bu ya seriye başlicam 2019da çıkar mı
    şu an çıktı bak
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    Trollüyo musun?

• 3. Kitap 20 ağustos 2020'de gelebilir.

https://lrmonline.com/news/third-kingkiller-chronicle-book-gets-2020-release-date/

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.