Şimdi Ara

Kral nerede gören oldu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak diagneden 5 kat daha üstündür. Yerli en iyi forvetimiz. Ama bir ara baktim negotiya omuz atarken kafasini ucurdu japonun elinin ayaginin ayari yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Yılmaz adamdır

• Cagne yerine forvetimiz Burak olsaydı keşke
  • Yalnız adam vasat oynadı ama Diagne'den daha iyiydi. Takımı için bir şeyler yapmak istiyordu. Diagne ise bencilce gol atma peşinde. Takım ruhundan uzak.

• Allah Burak'a futbolun en önemli özelliğini vermiş gerisini vermemiş 😂 Gol atabilmek dışında gerçekten bir meziyeti yok. Ama gol atabilmek futbolun en önemli özelliği gel görki😂

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    hahaha kahkaha attım sabah sabah ^_^
  • Adama kızmaya gerek yok, bir Trabzonsporlu olarak beşiktaşın çıkardığı kadroyu görünce kahkaha attım, bu kadroyla nasıl maç kazansınlar.

Bu kadroyla burak'ın iki stoper arasında kaybolması kaçınılmazdı zaten. Üzüldüğüm nokta bu adamlara teknik direktör diye maaş veriliyor.

Merak ettimde Şenol ne düşündü acaba bu kadroyla maça çıkarken, birisi ona dememişmi ki beraberlik beşiktaşa değil galatasaraya yetiyor diye.

Ayrıca ben gs'ye karşı oynayan bir takımın hocası olsam yapacağım tek şey ileride iki adamla luyindama'ya ikili pres yapmak olurdu.

Zira adam stoper ama ayağına her top geldiğinde illa çalıma giriyor, sadece ondan kapacağınız topla bile pozisyona girip gol atarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.