Şimdi Ara

Kral nerede gören oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani bizi dağıtacaktı falan? Luyindama Marcao arasında kayboldu resmen kral.

• Tahmin ettim ama ben. Marcao değilde luyimdama fiziğiyle burakı döver dedim içimden. Luyimdama tam bir hayvan ya omuzu bir koyuyor resmen ucuruyor adamı. Luyindamayı indirmek çok çok çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral nerede gören oldu mu?

Tamam beyler buldum sorun yok.
  • İki kere yerde kıvrandı hiç bir şey yokken

Bu arada beşiktaşa teşekkür ederiz.Başakşehiri yendi üstüne başak o moralle maç kazanamadı.Liderlik maçında bize yenildi. Liderliğimizi beşiktaşa borçluyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 5 Mayıs 2019; 21:45:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kral çıplak
  • Nasıl taraftarsıniz bende galatasarayliyim. Dalga geçtiğiniz adam takımı şampiyonluk potasına soktu.
    Galatasaray'a katkıları olmuş birisi.
    Ayıp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

Nasıl taraftarsıniz bende galatasarayliyim. Dalga geçtiğiniz adam takımı şampiyonluk potasına soktu.
    Galatasaray'a katkıları olmuş birisi.
    Ayıp
    Kendi oyuncumla bile dalga geçerim zamanı gelince, bununla mı geçemeyeceğim? Makara yapmayacaksak neden izliyoruz ki biz futbolu?
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Makara olsun diye mi izliyorsun.
    Kendi forvetimizi görmüyor musun?
    Burak onca psikolojik baskılara rağmen türkiye de başarılı olmuştur.
    Dalga geçilecek en büyük şey ise senin dalga geçtiğin adama kral demen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Kendi oyuncumla bile dalga geçerim zamanı gelince, bununla mı geçemeyeceğim? Makara yapmayacaksak neden izliyoruz ki biz futbolu?

Alıntıları Göster
    Sen futbol izleme birader. Burak bu maçta performansıyla eleştirilebilecek en son adam.

Şenol Güneş Dorukhan Atiba Necip gibi 3'lü defansif bir orta sahayla maça çıkmış. Ljajic'i sol kanata hapsetmiş. Sağ kanatta kağnı Lens oynuyor ve başlık "Kral nerede gören oldu mu?".

Burak'ın yaptıklarını içten içe o kadar kıskanıyorsunuz ki yermeye yer arıyorsunuz. Yeremeyince de Beşiktaş'lılar bu adama hırsız diyordu şimdi övüyorlar gibi parametrelerle geliyorsunuz.

Biz kralı Galatasaray'dayken çok övdük, değerini bilemediniz. Şimdi içten içe kıskançlıklarınızı, fesatlıklarınızı böyle basit argümanlarla çürütmeye ve kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz.

Bu maçta ileri uca Ronaldo'yu koy yine bir şey yapamazdı.

Burak neredeymiş. Şu başlığı görünce haline acıdım.

• İyi oynadı yine fena değildi.Zaten Beşiktaş'ı kaç haftadır Burak taşıyordu.Vurduğu şutta pas hızlı geldi kontrol edip vurdu Muslera tuttu yine de zor pozisyona rağmen vurabildi.Ne olursa olsun bu adam Türkiye tarihinin en iyi forvetlerinden birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Sen futbol izleme birader. Burak bu maçta performansıyla eleştirilebilecek en son adam.

Şenol Güneş Dorukhan Atiba Necip gibi 3'lü defansif bir orta sahayla maça çıkmış. Ljajic'i sol kanata hapsetmiş. Sağ kanatta kağnı Lens oynuyor ve başlık "Kral nerede gören oldu mu?".

Burak'ın yaptıklarını içten içe o kadar kıskanıyorsunuz ki yermeye yer arıyorsunuz. Yeremeyince de Beşiktaş'lılar bu adama hırsız diyordu şimdi övüyorlar gibi parametrelerle geliyorsunuz.

Biz kralı Galatasaray'dayken çok övdük, değerini bilemediniz. Şimdi içten içe kıskançlıklarınızı, fesatlıklarınızı böyle basit argümanlarla çürütmeye ve kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz.

Bu maçta ileri uca Ronaldo'yu koy yine bir şey yapamazdı.

Burak neredeymiş. Şu başlığı görünce haline acıdım.

Alıntıları Göster
    Boş yazıyorsun Yılmaz. Takır takır atıyordu madem atsaydı bu maçtada. Bjk çoğu maçta top oynamıyor, adam tek başına atıyordu atsaydı işte yine. Kendi defansına tek kelime övgü etmez, rakibin forvetini peygamber yapar. Muslera gol yemedi ya senin canın baya sıkılmıştır bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Boş yazıyorsun Yılmaz. Takır takır atıyordu madem atsaydı bu maçtada. Bjk çoğu maçta top oynamıyor, adam tek başına atıyordu atsaydı işte yine. Kendi defansına tek kelime övgü etmez, rakibin forvetini peygamber yapar. Muslera gol yemedi ya senin canın baya sıkılmıştır bugün.

Alıntıları Göster
    Ben Luyindama gibi adama taparım. Ama Marcao'nun büyük bir balon olduğunu belki yakın belki uzak zamanda anlayacaksınız.

• quote:

Makara olsun diye mi izliyorsun.
    Kendi forvetimizi görmüyor musun?
    Burak onca psikolojik baskılara rağmen türkiye de başarılı olmuştur.
    Dalga geçilecek en büyük şey ise senin dalga geçtiğin adama kral demen.
    Hayır, gerektiği zaman makara yapmasını biliyorum. Maçtan önce kral mahvedecek sizi diyorlardı, e hani sonuç? Etti mi?
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Yok etmedi. Bizim on milyon luk eşşek bizi mahvetti de.
    Burak'ı istemeyen grup vardı. Umarım anlamıştır lar.

• quote:

Yok etmedi. Bizim on milyon luk eşşek bizi mahvetti de.
    Burak'ı istemeyen grup vardı. Umarım anlamıştır lar.
    Ona bakarsan taş gibi Gomis'i de beğenmiyorlardı. Bizimkiler öyle maalesef.
  • Luyindama, Burak Yılmaz ile çıktığı 9 hava topunun 8’ini kazandı. 7 ikili mücadelenin ise 6’sında topu alan taraf oldu. (beIN)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.