Şimdi Ara

Krasic bastia'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eurosport.com TR ‏@EurosportCom_TR 1 dk
    FLAŞ! Fenerbahçe, Milos Krasic'i Fransa Ligi takımlarından Bastia'ya kiraladı.

• Bu akşam antremandada yoktu zaten gidicek büyük ihtimal. Fransada bakarsın kendine gelir
  • yapma be, gitmesin krasic oynatın şu adamı
  • Cristian, Meireles, Kadlec de gitse keşke. Holmene lisans verilse hepsinden verimli oynar.
  • Kesin kirasinin yarisini biz oduyoruz imkani yok bu adama kimse 2.8 vermez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık la nerden nereye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takımda kanat kalmadı.Hll spr dvm yönetim ...
  • hemen verekte holmeni çıkaralım yarın maça yoksa saç baş yolcaz
  • kiralanmasi iyi fransada oynarsa donusu muhsetem olur insallah sozlesmesinde satin alma opsiyonu yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Takımda kanat kalmadı.Hll spr dvm yönetim ...

Krasic olsa ne olmasa ne...

• Ulan Guiza bile işe yaradı bu yaramadı. Malak gibi yattı...Fazla bile kaldı. Bizim yönetimi de Caner paklar zaten iyi böyle.. boşa kanser olmuyoruz yıllardır.. Ardayı almak için yıllık 6 milyon euro veriyorlar onun yerine canavar gibi bir nani vari kanat oyunusu alamıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Takımda kanat kalmadı.Hll spr dvm yönetim ...

Krasic olsa ne olacak? Yanliz suratli bir kanat takviyesi kesinlikle lazim, sol-sag oynarsa super olur, nani mesela. Bir de sowun gitme ihtimaline göre pivot forvet(luuk de jong) olabilir. Bu sartlarda bunlari yaparsak bu donemi atlatiriz

• Bana en çok koyacak olan, bu adam Bastia'da patlayacak. Bizim teknik ekip hiç bir şeyden anlamıyor, buraya yazıyorum. Zamanı gelince güncelleyeceğim, sorun futbolcular da da değil, ekipte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eResul

Bana en çok koyacak olan, bu adam Bastia'da patlayacak. Bizim teknik ekip hiç bir şeyden anlamıyor, buraya yazıyorum. Zamanı gelince güncelleyeceğim, sorun futbolcular da da değil, ekipte.

patlarsa iyi işte kiralık gidiyo zaten form tutarsa seneye oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Bana en çok koyacak olan, bu adam Bastia'da patlayacak. Bizim teknik ekip hiç bir şeyden anlamıyor, buraya yazıyorum. Zamanı gelince güncelleyeceğim, sorun futbolcular da da değil, ekipte.

patlarsa iyi işte kiralık gidiyo zaten form tutarsa seneye oynar

Önemli olan başka yerde patlaması değil ki, bizde patlaması gerek. Buyrun en büyük örneği Alper Potuk, Emenike ve Holmen.

Bu üç adam da henüz tam anlamıyla hazır değil. Adam gibi bir teknik ekip olsa, bu adamların hem formu bomba gibi olur, hemde sakatlanan adam 1 haftaya geri gelir.

Hadi diyelim ki bizim ekip süper, hepsi çok iyi yapıyor işini. O zaman sakatlıklar neden bu kadar geç dönüyor? Ya da bize gelen her futbolcu elimizde niye patlıyor?

Ben yapılan transferlerde şöyle gelip hemen etkili olan göremedim. (Alves istisna)

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Cristian, Meireles, Kadlec de gitse keşke. Holmene lisans verilse hepsinden verimli oynar.

Tam dediğim gibi olacak galiba, Cristian gitmek bilmiyor ama

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/93101/fenerbahcede-ayrilik-sinyalleri?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
  • quote:

+1111
    Stoch çok iyi devam ediyor Paokta eminim Krasic de iyi oynayacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.