Şimdi Ara

Krasic Bastia'da KAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "2015-2016 sezonu sonuna kadar bonservisi şirketimizde olan futbolcumuz Milos Krasic'in 2013-2014 sezonu sonuna kadar Fransa'nın SC Bastia Kulübü'nde oynaması konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Bu işlem çerçevesinde SC Bastia Kulübünden 800.000 euro gelir elde edilecektir."

Merak edilen bişeydi bu opsiyonu var mı diye fakat öyle bir açıklama yapılmamiş yani opsiyonsuz bir şekilde kiralandı krasiç hayırlısı olsun..

• 800bin euro Aykut hoca sagolsun bu kazigi da o soktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opsiyonsuz maaşından kurtulduk + para kazandık. Orada form tutarsa deme keyfime. Çok iyi hamle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastia nereden akıllarına gelmiş la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Bastia nereden akıllarına gelmiş la

Julio Baptista, Ersun'u aramış. Nereye gitsin nereye gitsin bastia'da karar kılınmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Opsiyonsuz maaşından kurtulduk + para kazandık. Orada form tutarsa deme keyfime. Çok iyi hamle.

maaşından kurtulduğun nerde yazıyor ?
  • Mantikli hamle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Arjen Robben GALATASARAY'a [TOTEM]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor M3

quote:

Opsiyonsuz maaşından kurtulduk + para kazandık. Orada form tutarsa deme keyfime. Çok iyi hamle.

Maaşını biz ödeyecek olsak üstüne para almayız emin ol. Krasic Zaten oynamak istiyorum gerekirse maaşımda fedakarlık yaparım demişti

• Cezadan sonra takımdan ayrılan oyuncu olacaktır diye düşünüyorum keşke kalsaydı forma şansı bulabilirdi.
    Ama gidip her maç 11 oynayacaksa gitsin opsiyonsuz
  • bastia neresi portekizmi ilk defa duydum
  • Ah aykut kocaman ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Ah aykut kocaman ah

Bırak kiralansın hocam niye kızıyorsun ki? Formunu bulsun "KIRALIK" en azından seneye bomba gibi stoch-krasic izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

bastia neresi portekizmi ilk defa duydum

Ligue 1'de oynayan bir takım. Fransa yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Ah aykut kocaman ah

Bırak kiralansın hocam niye kızıyorsun ki? Formunu bulsun "KIRALIK" en azından seneye bomba gibi stoch-krasic izleriz.

kiralanmasına kızmıyorum hocam. bu bitik adamı bize 7 milyona getirdi aykut kocaman krasic sevdası yüzünden
  • kiralanması iyi oldu bi nebze kendini toparlayabilir

• stoch gibi iyi oynasında bari faydalanırız en azından
  • Fransa ligi fena degil form tutmasi icin, ustune de para almisiz arti kirasindan muhtemlen kurtulduk... darisi Baroni, Kadlec ve bilimum gereksizlerin basina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Maaşını biz ödeyecek olsak üstüne para almayız emin ol. Krasic Zaten oynamak istiyorum gerekirse maaşımda fedakarlık yaparım demişti

Maaşı Fenerbahçe ödeyecektir 2.8 krasice + 800 fenere = 3.6 1 yıllık krasici oynatmak için veremez böyle küçük bir takım, Fenerbahçe bu şekilde zaten vereceği krasicin maaşından 800.000 kâr etti + 1 yabancı sınırı açıldı sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

quote:

quote:

Maaşı Fenerbahçe ödeyecektir 2.8 krasice + 800 fenere = 3.6 1 yıllık krasici oynatmak için veremez böyle küçük bir takım, Fenerbahçe bu şekilde zaten vereceği krasicin maaşından 800.000 kâr etti + 1 yabancı sınırı açıldı sadece.

Krasic maaşımda indirime girmiştir büyük ihtimalle çünkü oynamak istiyorum gerekirse maaşımda fedakarlıkta bulunabilirim demişti

•  Krasic Bastia'da KAP
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.