Şimdi Ara

Krasic Bastia'da KAP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi Vileda kafa toparlan ordada gel la.
  • Kiralandığı iyi oldu eski formunu bulabılırse stoch ve krasic gelecek yıla en iyi transferlerimiz olabilir.Maaşını biz mi ödeyeceğiz orasını merak ettim açıkcası
  • Yalnız Bastia mükemmel bir yer.Top oynamak aklına gelir umarım.
  • Bu adam bir yıl uçuracak bizi ama ne zaman bilmiyorum.
  • Vah krasic nerelere düştü adam...
  • Bizim hayalimiz stoch ve krasiçle kanatlardan fişek gibi kopan bir takımdı şimdi ikisi de gitti, kanatlarda webo ve kuyt felan oynuyor şaka gibi .
  • olurda düzelirse çok iyi olur.
  • gelsin holmenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Opsiyonsuz maaşından kurtulduk + para kazandık. Orada form tutarsa deme keyfime. Çok iyi hamle.

Hayır onun maaşını sen ödersen kara geçiyosun avrupada. bastia krasice 1 yıl için 3.5 - 4 milyon euro verece kulüp de değil ayrıca
  • elmander içinde norwich gs'ye para verdi ama gs maaşın 500 bin euro'sunu ödeyecek.
  • Orda da yedek kalır bu adam , oynayamıyor .
  • Güncel fizik durumu nasıl bilmiyorum ama geçen seneki gibiyse Fransa'da yerden kalkamaz.
  • Fransa' da ona döve döve form tutturur defans oyuncuları merak etmeyin. Ama bir türlü ısınamadım şu adama çok itici yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Ah aykut kocaman ah

Bırak kiralansın hocam niye kızıyorsun ki? Formunu bulsun "KIRALIK" en azından seneye bomba gibi stoch-krasic izleriz.

Yanılıyorsun hocam stochun sözleşmesine 5m € opsiyon konulmuş ve takımında mutlu tahminimce stoch gelmez. Krasicdende umutlu değilim.
  • Ne Krasic,ne Stoch,bir daha geri dönmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Ah aykut kocaman ah

Bırak kiralansın hocam niye kızıyorsun ki? Formunu bulsun "KIRALIK" en azından seneye bomba gibi stoch-krasic izleriz.

Yanılıyorsun hocam stochun sözleşmesine 5m € opsiyon konulmuş ve takımında mutlu tahminimce stoch gelmez. Krasicdende umutlu değilim.

Ben her zaman krasicin form tutacağını düşündüm takıma gelen teknik direktörlerin hiç biri şans vermedi.

• Hazırlık maçlarında gayet iyi bir performans gösterdi aynı şekilde Stoch'da öyle neden sildilerki bu 2 adamı ? Ama doğru şu hep 4-3-3 takıntısı 3 santraforlu.
  • Kaç tane kanat oyuncumuz kaldı bilen var mı?
  • Maaş durumu ne olacak ? Fotomaça göre %80 biz ödeyecekmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Maaş durumu ne olacak ? Fotomaça göre %80 biz ödeyecekmişiz.

800 bin euroluk bölümünü. Bastia kalan yaklaşık 2 milyonu da biz ödeyecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.