Şimdi Ara

Krasic'ten Fenerbahçe itirafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sarı-Lacivertli ekibin Sırp oyuncusu Milos Krasic'ten itiraf. 2012 yılında Juventus'tan Fenerbahçe'ye geldiği zaman kariyeri adında doğru bir transfer hamlesi yaptığını düşündüğünü belirten Milos Krasic, zamanla bu konuda yanıldığını ve adeta şoke olduğunu ifade etti.

PLANLARDA BEN YOKTUM
    Sırp oyuncu şunları söyledi: ''Evet, Fenerbahçe'nin gelecek planları arasında yoktum. Kulüp idarecileri benimle bir görüşme yaptı ve 'Biz artık daha gençlere güveniyoruz. Sen bizim oyuncumuz değilsin' dediler. Lisansım bile çıkarılmadı. Buna rağmen dürüst olmak gerekirse, bu kadar fazla parayı bırakıp kontratımı feshedip gitmeyi istemedim. Kulübün benimle bir gelecek düşünmediği aşikardı ancak kendim için olabilecek en iyi şartlar ile Fenerbahçe ile varolan ilişkimi sonlandırmak istedim. Ama transfer dönemi bitince burada tıkılıp kaldım.''

OCAK AYINDA SERBESTİM
    Fenerbahçe 2012 yılında 7 milyon euro karşılığında Juventus'tan kadrosuna kattığı Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştı. Sırp oyuncunun, sarı-lacivertli kulüp ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Milos Krasic devre arasında serbest kalabileceğini düşündüğünü söyledi.

30 YAŞ İLERİ BİR YAŞ DEĞİL
    Krasic, "30 yaş, artık futbol için kariyerin bittiği bir yaş değil. İyi hazırlanarak en az 2-3 yıl daha futbol oynayacağımı düşünüyorum. Gerçek şu ki; Birçok futbolcu ailesini geçindirmek için futbol oynamaya devam ediyor. Benim de ilgilenmek zorunda olduğum bir ailem var" diye konuştu.

• Azizin hediye paketlerinden gitsin a4 kağıtlarını kovalasınbu adam yılda 2.2€ yu indirsin cebe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl sıkıntı adamdan ümidi kesip kenara atmak bi dene kardeşim belki adam tekrar form tutacak yazık günah o kadar parayı çöpe atıyorlar
  • Şu adamı bi izleyemedim içimde kaldı ya nerde o sarı fırtına krasic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Şu adamı bi izleyemedim içimde kaldı ya nerde o sarı fırtına krasic

Aynen öyle, Beşiktaş maçında kaçırdığı bir pozisyon vardı direkten dönen eğer gol olsaydı şu an Kuyt yerine Krasic'i izliyor olacaktık..
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    şimdi sarı fırtına kadleci izliyoruz
  • Ulan ne aile geçindirmesinden bahsediyor bu topçu tayfası bilmiyorum ya.Maç başına aldığın parayı işçi emekli olduğunda almıyor iş paraya gelince ailem var.Herkesin ailesi var herkes nasıl geçiniyorsa ona göre geçineceksin.1 ay da araba almayıverin altınıza.Her haltı yerken aile kavramı yok iş paraya gelince geçindirmek zorunda olduğum ailem var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rızık nedir öğrendi Fener'de hergele  Krasic'ten Fenerbahçe itirafı
  • RVP'de krasic'in izinden gidiyor.

Krasic'ten Fenerbahçe itirafı
  • Krasic Guiza Van Persie Fenerbahçe'yi düdükleyenler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.