Şimdi Ara

kreatin içtikten sonra çişim artıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi kreatin içtikten sonra çok sık çlaşmaya başlıyo tuvaletim ve miktarı da artıyor bu bi sorun mudur yoksa normal mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kreatin su tutar.Daha fazla lavabo ihtiyacı'da vücudunda su tutulduğunun göstergesinden bir tanesidir.Normal bir durum yani.Kreatin kullanırken su tüketimini arttır.Böbreklerine fazla stress yükleme.Kreatin kullanımını bıraktığında normale döner vücudunda ki su dengesi.Dolayısıyla lavabo ihtiyacında azalır.
  • xxbar10xx kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler , ben geceleri tuvalete kalkıyorum(su içsem de içmesem de) bunun normal bir durum olmadığı söyleniyor. Sizce benim vücudumda su tutumu olabilir mi? Bunu nasıl anlayabilirim? Vücudum aşırı yağladıktan ve kilo aldıktan sonra geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Yaşım 18 bu arada nerdeyse 2-3 senedir kalkıyorum geceleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

Kreatin su tutar.Daha fazla lavabo ihtiyacı'da vücudunda su tutulduğunun göstergesinden bir tanesidir.Normal bir durum yani.Kreatin kullanırken su tüketimini arttır.Böbreklerine fazla stress yükleme.Kreatin kullanımını bıraktığında normale döner vücudunda ki su dengesi.Dolayısıyla lavabo ihtiyacında azalır.

tutamıyprum ki sürekli geliyor istek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normaldir bende de oluyor.Yukaridaki arkadas su tutuluyor derken kaslarda tutuluyor demek istedi heralde yanlis anlasilmasin ;)

• GameArenaRisc G kullanıcısına yanıt
    Vücut yaşamsal faaliyetlerini sürdürmek için tabi ki su tutar.Bizim yaptığımız sporda bunu arttıran belirli etmenler var o ayrı bir konu.Yağlı insanlar yaz aylarında istemsizce daha fazla su tüketir.Gün içinde fazla su tüketip az tuvalete gidiyorda olabilirsiniz.Uyku düzeninizde önemli bir konu aslında gece geç saatlerde yatıyorsanız vücut daha aktif olacağı için geç saatlerde de tuvalet ihtiyacınız geliyor olabilir.Fakat deniliği gibi gece idrara kalkmak(normal düzende iseniz) pek iyiye işaret olmuyor.Kronik böbrek rahatsızlığına bile işaret olabilir.Eğer sürekli bu durumdan şikayetçi iseniz en yakın zamanda iç hastalıkları ve genel cerrahiye bi görünmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

Normaldir bende de oluyor.Yukaridaki arkadas su tutuluyor derken kaslarda tutuluyor demek istedi heralde yanlis anlasilmasin ;)

Evet hocam kaslarda su tutulmasını kastettim.Fakat düzensiz kullanımda vücudun su dengesini bozuyor onu da hesap ederek yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Normaldir bende de oluyor.Yukaridaki arkadas su tutuluyor derken kaslarda tutuluyor demek istedi heralde yanlis anlasilmasin ;)

Evet hocam kaslarda su tutulmasını kastettim.Fakat düzensiz kullanımda vücudun su dengesini bozuyor onu da hesap ederek yazdım.

Yüklemelerden mi bahsediyorsunuz hocam ? Hiç bulaşmadım ona 3 haftadır günde 5 gr alıyorum bol su ile

• xxbar10xx kullanıcısına yanıt
    Pazartesi idrar ve kan tahlili yaptırıcam. Birde ürolojiden randevu aldım.

• quote:

quote:

quote:

Yüklemelerden mi bahsediyorsunuz hocam ? Hiç bulaşmadım ona 3 haftadır günde 5 gr alıyorum bol su ile

En iyisini yapmışsınız hocam yükleme dönemi yaptığımda geçen sene düzenli olarak takip edemediğim için sıkıntı olmuştu.Düzenli olarak alamadığım için süre uzadı yükleme dönemi bittiğinde dozu düşürünce idrar ihtiyacım bayağı artmıştı.Bu sezonda yükleme yapmadan gündük doz olarak alıyorum 3.5gr.

• Bigjoy creabig kullanıyorum her gün en az 9 kere tuvalete gidiyorum bazen yolda bastırıyor bir gün altıma işeyecem Ama supplement olarak gerçekten çok iyi. Bcaa veya Arjinin ile karıştırıyorum. 3'lü kombo ile antrenmanda müthiş bir patlama oluyor ve yorgunluk kalmıyor.

• quote:

Kreatin su tutar.Daha fazla lavabo ihtiyacı'da vücudunda su tutulduğunun göstergesinden bir tanesidir.Normal bir durum yani.Kreatin kullanırken su tüketimini arttır.Böbreklerine fazla stress yükleme.Kreatin kullanımını bıraktığında normale döner vücudunda ki su dengesi.Dolayısıyla lavabo ihtiyacında azalır.
    Sus tutarsa neden işeyelim bence yanlış değil mi?
    ben de kreatin kullanıyorum
  • böbreklerim hala düzelmedi arkadaşlar belirteyim kullanmaya başlayacaksanız fazla zorlamayın.

• Hocam yeni başladım kulanmaya zararını gördünüz mü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.