Şimdi Ara

Kredi çıktı ama bir sorun var(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kredi çıktı gözüküyor ancak altında şöyle bir yazı var
    ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

öğrenciliğimi teyit edemediyseniz nasıl kredi veriyorsunuz yukarıda üniversitem bölümüm yazıyor hala nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorlar anlamıyorum. Merak ettiğim şey ise ben öğrenci belgem ile hangi kykya gideceğim, kyknın neresine gideceğim, dilekçe mi yazacağım, fax mı çekeceğim ne yapacağım?

• up bilen yok mu ya da başına gelen
  • kredi iptali için olan adrese düzgün bir dilekçe yaz durumu izah eden. sonra arkasına da öğrenci belgesini koy. her gün ara dilekçem ulaştı mı vb diye.
  • Bende de ayni srun var pazar gunune kadar da oku lkapali.yetisecek mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ücretle işe girdiyseniz daha önceden öğrenci belgesini ibraz etmeniz gerekiyor. Ayrıca asgari ücretle bir işe girdiğinde kredi veya bursunuz kesilir. Yazın çalışırsanız kesilebilir.
  • egun. E kullanıcısına yanıt
    Arastirdim dostum, en kisa zamanda dilekce yazip yaninda ogrenci belgen ile ankara kyk genel mudurlugune gondermen gerekiyor

• Tuh ya ogrenci belgem de yok pazara kadar da okul kapali.6 sinda cekemem galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • egun. E kullanıcısına yanıt
    Bu ay her turlu unutun zaten, gondermeniz onlarin almasi isleme koymalari duzeltmeleri rahat 2 haftayi bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: BuyingLife

Arkadaşlar kredi çıktı gözüküyor ancak altında şöyle bir yazı var
    ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

öğrenciliğimi teyit edemediyseniz nasıl kredi veriyorsunuz yukarıda üniversitem bölümüm yazıyor hala nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorlar anlamıyorum. Merak ettiğim şey ise ben öğrenci belgem ile hangi kykya gideceğim, kyknın neresine gideceğim, dilekçe mi yazacağım, fax mı çekeceğim ne yapacağım?

Hocam bana ulaş dilekçe yazıyım sana. Hukuk fakültesi öğrencisiyim.
  • Benim de bir sorum olacak:

Sonuç sayfasında "KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR." yazıyor.

E-Devlete giriyorum bahsedilen linke ulaşıyorum ama orada "2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz." yazıyor.

Acaba açıklama işlemleri tamamlandığında derken gerçekten işlemler henüz bitmedi ?

• Hocam sen habgi bolun okuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkuazımsı

Benim de bir sorum olacak:

Sonuç sayfasında "KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR." yazıyor.

E-Devlete giriyorum bahsedilen linke ulaşıyorum ama orada "2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz." yazıyor.

Acaba açıklama işlemleri tamamlandığında derken gerçekten işlemler henüz bitmedi ?

Ayni sorunu aliyorum.Cozersen bana da pm at veya alintila bu mesaji

• e-Devlete girip öğrenci belgesi alabirsiniz. okula ihtiyacınız yok
  • delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    Hocam e devlet te de gorukmuyor benim ogrenciligim

• bendede aynı sorun var ögrenci belgemi yarın kargoyla gönderiyorum keşke bu ay alabilsem çok zor durumdayım zaten ama.. ah ah zaten ne zaman doğru düzgün iş yaparlarki bal gibi görünüyor ögrenciliğim ama işte.. :(

• banada kredi çıktı istemiyorum ne yapmam gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.