Şimdi Ara

kredi hakkında acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar lütfen yardımcı olursanız sevinirim.sıgortam maasım uzerınden yatıyor 3000 tl.ögrencilıkten kalma 4 kredı kartım var.hepsı yapılandırılmıs.4 tanesının toplam lımıtı 2 bin cıvarı.bırde fınanstan kredim var 1000 tl oda yapılandırılmıs aylık ôduyorum.bankalara toplam borcum 3200 cıvarı .bana simdı cok acil 4000 tl lazım nasıl kredi vs cekebılırım.kartlarımı falan yapılandrdgm icın findeks puanım cok dusmus.bankalardan veya banka dısından 4000 tl nasıl bulablrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu fikri önerisi olan

• kredi kartında yeterli limit varsa vadeli altın alıp satarak nakit para ihtiyacı giderilebilir
    limit yetersizse evkur tarzı yerlerden vadeli ürün alıp kutusunu açmadan piyasada peşin paraya satarak paraya çevirilebilir

(
    telefon leptop vs.. olabilir.
    telefon alıp kutusunu açmadan satmak daha pratik olur.
    ayrıca piyasada hemen satılabilecek modeller tercih edilmeli
    )

örnek :
    http://www.evkur.com.tr/cep-telefonlari
    lg g5
    sony xperia z5
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 12 Haziran 2016; 8:15:42 >
  • öncelikle cok tesekkurler cevap yazdgınız icın.k.kartım yok ama evkur tarzı senetle satıs yapan yerler olabılır.ıstanbulda calısyorum ama ikametim ıstanbul da degil.evkurdan bu sartlarda alabılırmym.yada bıldgnız baska fırma baska yöntem varmı

• 8 aydir ıstanbulda calısıyorum ama ikametım burada degil evkurdan ürün alabilirmym acaba yada senetle baska nereden alabılırım istanbulda

• yukarıda da yazdigım gibi 3000 tl belgelenebilir gelirim var. bankalardan kredi kredi kartı alamıyorum yapılandırmada kartlarım oldugu icin.ben bu gelirimi teminat gôsterip nasıl 3000 tl bulabilirim.istanbulda senetle telefon satan yer varmı evkur dısında.ikametim burda olmadıgı icin evkurdan alamıyorum

• İkameti nakil etmeniz en basit çözüm.....

• 4000 TL çekmek istemenizin sebebi 3200 TL olan borçlarınızı ödemek mi? Eğer öyleyse bazı bankalarda borç transfer kredisi diye bir şey var. farklı bankalardaki borçlarınızı ödüyor, siz de sadece o bankaya ödüyorsunuz borcunuzu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.