iş bankası işte ünili kredi kartım var 2 gün önce sipaiş verdim kitapçıdan kitap aldım ama stokta olmadığından sipariş iptal edilmiş. fakat para karttan çeklimiş gözüküyor adamları aradım ücreti bloke ettik dediler ücret çekme işlmeini bloke ettik dediler akşama görünür dediler ? böyle birşey başına gelen varmı? ben int.bank.dan takip ediyorum hala hesap harktlerinde borç gözüküyor ? akaşama düzelir mi ?
yokmu başına gelen ?
akşama ya da en geç yarın düzelir. zaten böyle şeylerde 48saat geçmeden bankayı arayınca çözerler. birde bekleyen işlemlere bak belki ordadır
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
akşama ya da en geç yarın düzelir. zaten böyle şeylerde 48saat geçmeden bankayı arayınca çözerler. birde bekleyen işlemlere bak belki ordadır
beklyen işlemde birşey yok henüz yarın sabah birdaha bakıcam birde öğleden sonra artık düzelmesse bankayı arıycam sonra kitapçıyı.
Sakin ol şampiyon
1-2 güne gözükür, sen bir harcama yaptığında bile hemen göremeyebiliyorsun 1-2 gün sonra gözüküyor. En geç hesap ekstrende gözükecek zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Meniz
Sakin ol şampiyon
1-2 güne gözükür, sen bir harcama yaptığında bile hemen göremeyebiliyorsun 1-2 gün sonra gözüküyor. En geç hesap ekstrende gözükecek zaten