Şimdi Ara

Kredi Kartı Alamayanlar İçeri (Çözüm) 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zamanında takip yemiş veya kredi puanı düşük olan arkadaşlar teminatlı-blokeli kredi kartı almanız mümkün... İnternette bankalar sitelerinde konu hakkında pek bilgi bulamayabilirsiniz ama şubeleri arayarak öğrenebilirsiniz.

Teminatlı kredi kartı denir ?

Banka kendisini güvenceye almak ister malum sicili kötü olanları için arkasını sağlama almak istiyor, bu yüzden sizden 2.200 tl para alır ve 2.000 tl limit verir. Olaki siz borcunuzu ödemesseniz banka teminat aldığı ücretten yatırır borcunuzu.

Ziraat bankası ve kuveyt türk 2.200 tl yatırdıktan sonra sizlere 2.000 tl limitli kredi kartı veriyor. Asgari ödemesi yok harcadığınız kadar kapatmanız gerekiyor. 3-6 ay sonra yatırdığınız parayı geri alabiliyorsunuz. Zirrat bankası 6.500 tl'ye kadar verebiliyoruz demişti teminatlı kredi kartı.

Ziraat bankası şubesine gittiğimde çalışan benden maaş belgesi istedi, aynı bankanın farklı bir şubesine gittim onlar sadece kimlik ile işlem yaptılar.

Bende 1.000 tl para vardı alamadım çünki tutarı yükseltmişler en az 2.200 tl ile gitmeniz gerekiyor. DÜZENLİ ÖDEYİN PUANINIZ YÜKSELİR.

finansbank ve aktifbank'a bulaşmayın.

Not: Gitmeden önce şubeyi arayıp teminatlı kredi kartı veriyormusunuz sorusunu ve evrak gereklimi sorularını sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 8 Temmuz 2019; 12:6:8 >

• Neden aktifbank ve finansbanka bumaşnayın dediniz acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeref60

Neden aktifbank ve finansbanka bumaşnayın dediniz acaba
    Çevrende kim varsa gecikme durumunda ararlar hemde hiç durmadan. :)
  • Eşimin aktifbankta biraz parası var şuan çalışıyor ve aktifbankdan kredi kartı almak istiyor daha önce hiç kredi kartı almadı bir bankadan verirlermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeref60

Eşimin aktifbankta biraz parası var şuan çalışıyor ve aktifbankdan kredi kartı almak istiyor daha önce hiç kredi kartı almadı bir bankadan verirlermi acaba
    Merhaba,

Ben 16.08.2019 Cuma günü kuveyt türk şubesinden ilk önce hesap açtırdım ve sonrasında 1.100 tl hesabıma yatırdım... Blokeli kredi kartı verdiler. İşlemler 45 dakika 1 saat sürüyor kartı anında veriyorlar. Bu arada kredi puanım 1.140

Açık takipli hacizli işleminiz var ise vermiyorlar sanırım. Kredi puanına bakmıyorlar.

Blokeli kart vermelerinin sebebi eğer ki borcunuzu ödemez iseniz teminat aldıkları 1.100 tl'den kesiyorlar ayrıca 1 ödeme geciktirirseniz kapatabilirler... DÜzenli ödemenizi yaptığınız takdirde 3-6 ay içerisinde 1.100 tl'niz geri hesabınıza yatırılıyor ayrıca sonrasında banka tekrar durumu değerlendirerek normal kredi kartı veriyor.

Banka neden blokeli kredi kartı veriyor söyleyim sonuçta size bir hesap açtırıyor ve kredi kartını kullandırıyor işine geliyor lakin kendi adıma konuşacak olur isem 5 yıldır maaş aldığım akbank vermez iken kuveyt böyle bir uygulama yapmıssa bir daha asla puanım iyi olduğu zamanda akbank ile çalışmayacağım. Puanımı düzeltince kuveyt türk normal kredi kartı ile devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 19 Ağustos 2019; 9:38:4 >

• Bilgilendirme için teşekkürler

• Hocam daha önce sigorta girişim olmadı ve şuan bir işte çalışmıyorum. Gidip şubeden parayı yatırıp kart alabiliyor muyum? Alabiliyorsam 3-6 ay sonra bir işte çalışmıyorsam kartı iptal ediyorlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin0

Hocam daha önce sigorta girişim olmadı ve şuan bir işte çalışmıyorum. Gidip şubeden parayı yatırıp kart alabiliyor muyum? Alabiliyorsam 3-6 ay sonra bir işte çalışmıyorsam kartı iptal ediyorlar mı?
    Merhaba,

pek sanmıyorum sigortasızlara vereceklerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.