abiler,ablalar arkadaşlar size sormak istediğim ben 20 yaşındayım ilk defa işe giricem ve yaklaşık 1000 tl maaş alcam ilk maaşımdan hemen sonra motor almak istiorum ücreti 2500 tl ve peşin fiyatına kredi kartına 9 aya kadar taksit yapıolar ancak bnm kredi kartım yok acaba işe girer girmez bana kredi kartı verirlermi yada kredi kartı vermeleri için en az kaç ay çalışmam lazım yardımcı olurmusunuz lütfen. Birde kredi kartını alamassam motoru başka türlü nasıl alabilirim akıl verirmisiniz.
abiler,ablalar arkadaşlar size sormak istediğim ben 20 yaşındayım ilk defa işe giricem ve yaklaşık 1000 tl maaş alcam ilk maaşımdan hemen sonra motor almak istiorum ücreti 2500 tl ve peşin fiyatına kredi kartına 9 aya kadar taksit yapıolar ancak bnm kredi kartım yok acaba işe girer girmez bana kredi kartı verirlermi yada kredi kartı vermeleri için en az kaç ay çalışmam lazım yardımcı olurmusunuz lütfen. Birde kredi kartını alamassam motoru başka türlü nasıl alabilirim akıl verirmisiniz.
Mali geçmişiniz temizse verirler ama limit 2500 vermeyebilir 1000lira maaşa. 2500lük işlem yapmak istiyorsan limitin taksit miktarı kadar değil totali kadar olmalı
Borç harç alacaksın işte; 2500 taksitli fiyatı ise 2200 nakite bırakırlar. Bir iki ay para biriktir olsun bitsin. Bir kısmını nakit ödeyip limitin kadarını da böldürebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
cemsinan
kullanıcısına yanıt
cevap için saol usta mali geçmiş yok zaten :D ilk defa kart kullanıcam aklımada başka fikir geldi ilk bin tlsini nakit vericem geri kalan kısmı 3 ay taksit senet yaptırcam ACABA bana limit olarak en başta tahmini ne kadar verirler? NOT:motor 2500 peşin fiyatı ama 9 taksite kadarda peşin fiyat üzerinden yapıolar TEŞEKKÜRLER