Şimdi Ara

KREDİ KARTI ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ GÖSTERME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİL KREDİ KARTIM ALMAM GEREKTİ 300 TL LİMİTLİ KARTIM YETMİYOR VE AVANS ÇEKEMİYORDUM BU YUZDEN İŞ YERİ KISMINA KARTI VEREN BANKA ÇALIŞANININ TAVSİYESİ ÜZERİNE ÇALIŞMADIGIM HALDE ARKADAŞIMIN İŞYERİ ADRESİNİ YAZDIM ARKADAŞIMINDA HABERİ VAR VE FORMU DOLDURAN KADIN BİŞİ OLMAZ KESİN ÇIKAR DEDİ BUNU YAZARSAK EN FAZLA SISTEMDE ÇALIŞMADIGINI GÖRURLER VE ÇIKMAZ KARTIN DEDİ BUNA RAĞMEN KREDI KARTIM 600 TL LIMITLI OLARAK GELDI AMA ÇALIŞMIYORUM AILEM ODUCEK BU YANLIŞ BİLGİ BANA SIKINTI YARATIR MI? BANKA NASIL ONAYLAMIŞ SIGORTASIZ OLMAMA RAĞMEN.

Not:Kredi karti alirken yanlis beyanda bulunana hapis cezasi adli yasa tasarisi varmış internette araaştırdğım kadarı ile bu yüzden korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the gamers -- 22 Ekim 2014; 0:32:29 >

• Çok normal bu şekilde birçok kişiye k.kartı çıkıyor bahsettiğin limitlerde.banka niye onaylar sorusuna gelince çalışmayan insanı ağına düşürüp ödeyemeyeceği bir borcun altına sokmak ve bu sayede istediği gibi fazilerle sömürebilmek için seve seve onaylar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Çok normal bu şekilde birçok kişiye k.kartı çıkıyor bahsettiğin limitlerde.banka niye onaylar sorusuna gelince çalışmayan insanı ağına düşürüp ödeyemeyeceği bir borcun altına sokmak ve bu sayede istediği gibi fazilerle sömürebilmek için seve seve onaylar.

Kredi karti alirken yanlis beyanda bulunana hapis cezasi adli yasa tasarisi varmista yasalasti bellki bilmiyorum ondan tirstmistim

• up up up
  • Sorun olmaz merak etme. Normalde senin başka kredi kartın olmasaydı bu kartta çıkmazdı. Ama kartın olduğu için ve muhtemelen ödemeleri yapıldığı için eski kartını referans alarak kart yollamışlar.
    Herhangi bir sorun çıkmaz anlayacağın.

• biraz bu konularda titiz oldugumdan korktum

• İlerleyen aylar ya da yıllarda şöyle bir durum olabilir. SGK bankalardan kendilerine verilen maaş yazılarını talep eder. Ardından kendi sgk kayıtları ile karşılaştırır. Asgari ücretten gözüküp 3000 tl maaş yazısı olan ya da çalışmayıp da (sigortası olmayıp da) maaş yazısı verilenlerden ötürü işverenlere kütürt diye cezayı kitleyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.