Şimdi Ara

Kredi kartı bilgilerim kopyalandı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, belirtmem gereken şey kredi kartımı sadece steam ve itunes için kullandığım. Bugün uyandığımda Kim Kardashian West isimli işlem için kartımın kullanılmaya çalışılması ve kartımın kısıtlanması. Kartımın nasıl kopyalandığı konusunda bi bilgim yok ve yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.

Edit: Arkadaşlar çeşitli kişilerden aynı sorunu aynı şekilde yaşayan insanlardan mesajlar gelmeye devam ediyor bankadan hiçbir bilgi elde edemedim ama umarım bu sorunun kaynağına ulaşabiliriz araştırmaya devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackBlack[JB] -- 12 Ocak 2016; 5:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankayı ara iptal ettir bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankaya git şifreni değiştirsinler. İnternet bankacılığı ve atm şifresini değiştirin. No problem.

• Hocam zaten kartımı iptal ettirdim yenisi yollanacak ama ne kartıma ulaşanlardan haberdarım ne de nereden kopyalandığına. Tamam zaten nereden kopyalandığını benim bulmam gerekiyor da bilmiyorum bi telaş var işte içimde ne olacak ne olmayacak, bu olay sadece kredi kartı numaramla mı sınırlı kalacak diye.
  • Bence bi pc format çek kafan rahat olsun

• 2 adet bilgisayar kullanıyorum format atacağım ama JailBreaksiz Iphone var bir de ondan gideceğini düşünmüyorum ama içime de bir kurt düştü değil tabi.
  • JackBlack[JB] J kullanıcısına yanıt
    dostum aynı olayı dün akşam yaşadım.
    özelden konuyla ilgili mesaj yazdım.
  • Beyler özelden yazmayın da insanlar ne olduğunu görsün.

Bugün eşimin kredi kartı için akbanktan aradılar ve kredi kartının kim kardashian west sitesinden sorgulandığını yanlız para çekimi olmadığını belirttiler. Şüpheli işlem bildirdiler ve kartı kapattırdık, yenisini bekliyoruz.

Konuyu açan arkadaşla tek ortak platform olarak steam kullanıyorum ancak eşimin kartı ile steamdan en son ocak 2014 tarihinde alışveriş yapmıştık, sonrasında başka kredi kartı kullanmaya başladık. Aklıma geçtiğimiz günlerde steam hacklenmesi geldi, bu adamlar eski de olsa kredi kartı bilgilerini bir şekilde tutuyor olabilirler...

En doğru yol sanıyorum ekstre karşılaştırması yaparak ortak harcama yapılan noktanın belirlenmesi, bu konuda ilgilenen varsa karşılıklı yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.