Şimdi Ara

Kredi Kartı Bilgileriniz Geçersiz BİR SONY ENTERTAINMENT NETWORK KLASİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İninal kart bilgilerini girdim kabul etti tam alışverişi yapıcaktım bilin bakalım ne oldu

Kayıtlı kredi kartı bilgileri geçersiz,Allahıma çok şükür bugün de Sony'den kredi kartı hatası aldım,almadığım zaman geceleri rahat uyuyamıyorum çünkü.

Aldığım hata şu e-8200012c

Kredi kartı bilgilerimi kontrol edecekmişim öyle diyor halbuki ben senden bir hafta önce bu kartla alışveriş yaptım ?

Cihazdan girdiğimde bu hatayı alıyorum,pc üzerinden girdiğimde de fatura bilgilerinizi güncelleyin diyor.Cüzdana para eklemeyi denedim kartın geçerliliği yok dedi,Allah allah geçerliliği olmayan kartı onay vererek nasıl hesaba kaydettin bize biraz anlatabilir misin Sony?

Valla oturun şöyle bir düşünün,Sony'den başka internet alışverişinde bu kadar sorun yaşanıyor mu diye

Neticeye bakarsak bu sorunu nasıl çözebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoviccc -- 1 Ekim 2016; 14:03:31 >

• bu işe yıllardır çözüm üretemeyen sony tr sorumlularına ne desek az. küfürden hoşlanıyorlar, n'apalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı pcden ekle oyunu ps4 üzerinden almayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitek benmi yaşamıyorum bu tarz sorunları :)

• Sony gbi dunya markasi yapacagi cok basit ps store uzerinden dijital promosyon kodu gbi veya sony center , veya teknoloji magazalarinda kutulu oyun gbi tipki konturlu kart seklinde oyun satmasi lazim.Hem maliyet de duser .

Ornek: Killzone shadow fall kart bu karti alip uzerindeki yaldizi kaziyip pan store girdigimizde oyunu indirecegiz.

Tabi kredi kartina cozum bulacak illaki.Yani su bahsettigim cokmu zor bi olay.

• Kaç senedir adam edemediler bir türlü şu sistemi.
  • TR Psn de mi denedin ? Çünki ben TR Psn de Innial ile 3 aylık sorunsuz plus almıştım. türkçe karakter sorunsalı olabilir seninkinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony center şu an mesela 12 aylık psn plus tr kodunu 179 tl ye satıyor. Belirteyim dedim öyle ucuza falan vermiyor.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam ucuzlugundan deil ben sistem.olarak bahsettim kod seklinde veya cep bayilerden aldigimiz yukleme kodu seklinde alip bunlari psn hesabinda grip oyunu indirebilecegimiz.Bi sistem yapabilir.

Para kodu deil bahsettigim bizzat icerik kodu.

ornek: U.S.A psn store uzerinden visa kartla ayni amazondan alisveris yapar gbi " Killzone oyun kodu" alip cihaza yuklenebilir.Nye boyle bsey yapmiyor.Keza sony center veya teknoloji magazalarinda oyun kodu yuklu kartlar satilabilir.

• Keşke yapsalar öyle bir sistem. Ama psn de kredi kartı sorununu çözememiş bir firmadan çok da fazla hizmet beklememek lazım

• Bu olay bankaların sistemi ile alakalı, benzer sorunlar ülkemizde diğer platformlarda da yaşanıyor. Çözümü kartı PC'den eklemekte...
  • Arkadaşlar yazdıklarımı okumamışsınız sanırım tekrar okuyun lütfen pc üzerinden de denedim zaten :)

Bankada sorun var mı bilmiyorum 1 hafta önce aynı kartla alışveriş yaptım
    Türk Psn ve evet Türkçe karakter girmedim

Bu tarz sorunlar sizi bulmamış olabilir ama ben TR psn açıldığını bildiģimden beri var yaklaşık bi 4 yıldır bu problemler devam ediyor.
    Bizlik bir sorun yok yani gidip idefixten bile alışveriş yapabiliyorken burdan yapamıyoruz işte milleti salak yerine koymasanız keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: mertoviccc

Arkadaşlar yazdıklarımı okumamışsınız sanırım tekrar okuyun lütfen pc üzerinden de denedim zaten :)

Bankada sorun var mı bilmiyorum 1 hafta önce aynı kartla alışveriş yaptım
    Türk Psn ve evet Türkçe karakter girmedim

Bu tarz sorunlar sizi bulmamış olabilir ama ben TR psn açıldığını bildiģimden beri var yaklaşık bi 4 yıldır bu problemler devam ediyor.
    Bizlik bir sorun yok yani gidip idefixten bile alışveriş yapabiliyorken burdan yapamıyoruz işte milleti salak yerine koymasanız keşke

Son cümlede Sonye sitem ettim haberiniz ola beni linç etmeyin sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Kaç senedir adam edemediler bir türlü şu sistemi.

Aynen hocam ya yok banka kartı olmaz yok enpara şoyle yapmanız lazım yok sanal kart böyel adamlara para vermek için sı.arak betonu deliyoruz resmen, Xboxta böyle sorunlar yaşanıyor mu acaba pek bakmadım ama

• merhaba, bu konuda sorun aynı olmasına rağmen 2 kategoride incelememiz gerekiyor.

1) uzun süredir (bir kaç yıldır) bu problemi yaşayan arkadaşlar: burada dikkat edilmesi gereken tek nokta, kredi kartınızın bağlı olduğu ülke ile psn hesabınızdaki ülkenin aynı olmasıdır. İkinci husus ise, posta kodunuzun bu ülkeye bağlı bi posta kodu olması gerekiyor. Onun haricinde dikkat etmeniz gereken hiçbir şey yok yok. Size kendi ayarlarımı söyleyeyim, paykaşmakta sakınca görmüyorum.
    PSN adres satırım: avupa konutları 34330 istanbul turkey
    Kredi kartı adresim: iş kuleleri 34358 4 levent istanbul
    görüdüğünüz gibi şehir ve üke haricinde ortak olan hiçbir şey yok... ve yıllardır sorunsuz kullanıyorum.

2) bu sorunla yeni karşılaşmaya başlayanlar: Burada durum hiç farketmiyor arkadaşlar. Yeni bir kredi kartı tanımlamaya çalışırken de sorun yaşayabilirsiniz hatta daha kötüsü daha önceden güzel güzel kullandığınız kartınızla da ilgili problem yaşayabilirsiniz. BUNUN NEDENİ BANKALAR İÇİN GÜVENLİK KANUNUNUN GENİŞLETİLMİŞ OLMASIDIR. Artık kredi kartı ile online alışverişlerde cep telefonunuza şifre gelmesi işlemi zorunlu hale gelmiştir ve bu olmadığında banka işlemi şüpheli olarak görüp kartınızı bloke edecektir. PSN'de de henüz 3D secure bulunmadığı için (cebinize bir şifre gelmiyor); bu sisteme geçmiş olan banka kartlarıyla PSN'de alışveriş yapamıyorsunuz. Bu durumda izleyeceğiniz iki yol var:
    a) bu sistemi henüz uygulamaya almamış bi banka kartıyla deneyebilirsiniz (hangi bankalar siz araştıracaksınız, Garanti bankası bu sisteme geçti onu söyleyeyim)
    b) bankanızla irtibata geçip durumu izah edip Play Station Network'ten gelen süpheli işlem blokesini kaldırtıp bunu güvenilir listesine alınmasını rica edeceksiniz. Bu şekilde tanımlama yaptıktan sonra kartınızı tanımlayabilirsiniz.

umarım yardımcı olur çünkü çok insan bu sorundan müzdarip....

PSN 3D secure destekleyene kadar sorun yaşanacak gibi.

Saygılar.

• Sürekli ödeme şekli değiştirilince problem çıkma olasılığı artıyor ben benim hesaba ininal kartımı tanımladım ve 1.5 yıldır sorunsuz alışveriş yapıyorum her alışverişte ininal kartı eklemiyorum o tanımlı olduğu için sürekli ondan çekiyor zaten

• paramızla rezil olmak neymiş öğretiyor sony bize
  • Aynı hatayla karşılaştım. Aliexpress ve ps store dan alışveriş yapamadım. Bankayla görüştüğümde kartımın bilgilerinin kopyalanmış olabileceği düşünüldüğünden tedbir amaçlı izin verilmemiş. Bu kartı iptal edip yeni kart gönderelim diye teklif ettiler. Ama alışverişi şu an yapmak istiyorsanız mobil bankacılıktan sanal kart oluşturun öyle yapın dediler. Ben de sanal kartla alışveriş yaptım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.