Şimdi Ara

Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Facebook da girip numara bıraktım aradılar eutelsat şampiyon paketi belgesel kanalları + hd 521tl sehir disindsyim 25 temmuza kadar süre verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    Eutelsat üzerinden ; giriş+şampiyonlar+hd = 522 lira. Size belgeseli de verdiklerine eminmisiniz? Eğer verdilerse direk alın bence. Ama belgeseli verdilerse turksat üzerinden olabilir.
  • ayastefanos2007 A kullanıcısına yanıt
    Ürünü dün akşam kurdum. Dsmartta var bende. Kıyaslama imkanım oldu.

Digitürk lig tv ve iq ile farkını ortaya koyuyor. O yönleri çok iyi. Ama bence bunlar önemsizse dsmart çok daha iyi bir seçenek. Digitürktte HD kanal kıtlığı var. Birde eutelsat üstünden olmasına rağmen HD si dsmarttan kötü gibi geldi.

Satıcı çok ilgili. Ürün elime geçince aradı beni. Kanallar gözükmeyebilir birlikte kurulum yapalım dedi. Dediği gibi kanallar gözükmüyordu ve kurulumu birlikte yaptık.

Bu arada digitürkten aradılar hediye olarak 1 ay film+belgesel paketlerini ücretsiz verdiler. Herkese arıyorlar galiba sizlerde istediğiniz birşeyleri hediye isteyebilirsiniz.
  • bende de iq plus kutu var görüntüsü dahaa iyi geldi bana

• ayastefanos2007 A kullanıcısına yanıt
    Bana humax 9505 hd kutu gönderdiler.

Sizde hangi kutular var?
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    İlk fiyat 450 tl Turksat sd belgeseldahildi hd istediğimi söyledim ozaman eutalsat 522 dediler belgeseli özellikle 1 daha sordum olduğunu soyledi hatta 9 kanal var dedi galiba belgesel olarak

• batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    522 yi belgesel dahil eutelsat üzerinden vereceğini size kim söyledi? Simcom mu digitürk mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Sizde hangi kutular var?

Servis elindeki mevcuta göre getirdiğinden farklılık gösterebiliyor ama daha önce kullanan biri olarak size en güncel ve sorunsuz kutulardan birinin verildiğini söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

İlk fiyat 450 tl Turksat sd belgeseldahildi hd istediğimi söyledim ozaman eutalsat 522 dediler belgeseli özellikle 1 daha sordum olduğunu soyledi hatta 9 kanal var dedi galiba belgesel olarak

Giriş+şampiyonlar+belgesel+ hd 522 TL imkansız hocam. Yıkarlar orayı
  • ESTABLISHMENT kullanıcısına yanıt
    Aynen

Sayfayı yeniliyorum sürekli öyle derse ona göre yıkıma gidicem :)
  • selamlar, bende bu kampanya ile ilk digiturk (turksat) bağlatmayı düşünüyorum.bir sorum olacaktı. digiturk play de yeri geldiğinde spor ekstra içerikleri için ayrıca kanal açmakta lig tv kanalları dışında. mesala aynı anda yayınlanan 5 italya ligi maçının birisini lig tv lerden birinde ise diğerleri için digiturkplay 4 kanal daha açmakta. bu ayrıca açılan kanalları digiturk dilediğin yerde özelliğinde izleme imkanı var mı. ona göre pakete spor ekstra ekletmeyi düşünüyorum.saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Sizde hangi kutular var?

bana da aynı kutu ama bende ıq plus özellikli kutu vardı onda görüntü daha iyi gibime geliyor
  • ESTABLISHMENT kullanıcısına yanıt
    Bana gönderdikleri batının tel numarası geldi mesaj ile yarın arar teyit ederim bakalım doğru mu dedikleri gibi ise baglatirim belgesel çokta önemli değil d smart abonesiyim aynı zamanda

• Ben giris super lig hd yi 566 tlye satin aldim kurulum aktivasyon yapildi sonra aradim belgesel iatiyorum.diye onida yillik 50 tl ye aldim fatura aguatosda cikar dedi. Dun aradilar 1 aylik dizi paketi hediye ediyoruz dediler. Ben dizi izlemem bana film verin dedim yok dediler sadece dizi paketi hediye edebiliriz dediler bende tamam dedim kapattik.

• Arkadaşlar çok basit bir sorum var

Digiturkü çatıdaki çanak ile izlemekteyim ama bunun Turksat mı yoksa Eutelsat mı olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenirim? Apartmanda şu sıralar bu sorunun cevabını bilecek birileri de yok malesef..
  • Arkadaşlar merhaba az önce iptal bölümü ile görüştüm bu ay taahhütlerim bitiyor, kredi kartı ile bu kampanyadan devam ettirelim sizi dedi mevcut üyeyim.
  • Digiturk üyeliği devam edenler için söylüyorum.

Benim Temmuz ayı başı itibari ile 1 yıllık üyeliği yenilemiştim. Eutelsat için: Plus iQ+hd+giriş+spor extra+belgesel+sporsever 3 ay fatura yok sonraki 9 ay 37 TL.

Sonra burdaki kampanyaya göre acaba ne teklif ederler diye beni aramaları için mesaj attım. Beni arkadaş bugün aradı. Baştan ek olarak şampiyonlar için ayda 51 TL dedi. Yani 51+37 olacaktı 3 ay sonra. Bunun üzerine bu pahalı oacak kredi kartı kampanyamız var ondan isterseniz faydalandıralım dedi. Üstte belirttiğim kanallar dahil olmak üzere şampiyonlar paketini ekleyecek. 629/9 taksit şeklinde yapabilirim dedi. Yani aylık 70 TL oluyor. 12 aya bölersek. 52 TL civarına geliyor. Sizce nasıldır? Üstüne 12 aylık mobil lig tv istedim tanımlayamıyorum dedi.

Edit: Yani illa üyeliği iptale edip yeni üye olmaya gerek yok. Eski üyelere de k.kartı kampanyasını tanımlayabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavericKFive -- 14 Temmuz 2016; 14:57:35 >

• Fearless kullanıcısına yanıt
    Digiturk kanallarindan hd olarak sadece lig tv hd varsa turksat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanaktas -- 14 Temmuz 2016; 16:03:40 >
  • 566.91 olan giris+superlig+hd istedim. Eve gelen kutu +plus oldugu icin hd 1 yil hediye veriyoruz dediler. Yani sd paket olan 494 karttan cektiler hd hediye :)
    Daha sonra plus cok yavas oldugu icin kutuyuda ucretsiz degistirdiler hd hediye olmuyo dediler o zmn. Az israr ettim tmm dediler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanaktas -- 14 Temmuz 2016; 16:09:01 >

• Belgesel pakedi baya tırt ama Dsmart a göre...BBC Earth bile yeter dsmart taki...Çokta muhim değil. Dsmartta varsa zaten hiç gerekli olmuyor..Giriş + Ligtv yeter

Hatta dsmart go ya üyelik aylık 3 tl mi ne. Belgesel için ona bile üye olunsa daha karlı olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.