Bildirim
Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar bu pakete hala üyelik kabul ediliyor mu?
Babam 70 lira gibi uçuk bir fiyata anlaşma yapmış daha 2-3 gün oluyor..
Cayma hakkımızı kullanıp bu paketlerden birine geçmek istiyoruz bu mümkün müdür acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 6 Ağustos 2016; 14:30:08 > -
Kampanya bitti şimdiki kampanya bile 70 yapmıyoryanina keyif paketi etkilemişlerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
n11 şu an 400 tl üzerine 50 tl indirm+ 25 tl bonus var
http://urun.n11.com/uydu-alicisi/digiturk-lig-tv-sampiyonlar-paketi-639-tl-yerine-489-tl-P121852962?icid=200501_b_digiturk-lig-tv-sampiyonlar-paketi-639-tl-yerine-539-tl-P121852962
489 tl + 25 tl bonus
isteyen değerlendirsin
türksat uydusu üzerinden -
paketi nereden aldınız acaba? -
arkadaşlar şuan en makul hd paket hangisi ve nereden ulaşabiliriz acaba?
şampiyonlar paketi de olur süper lig paketi de olur. -
3 eylül de bitecek üyeliğim için aradım bugün iptal edicem dedim. Dilekçe vs yazıp kutuyu teslim edeceğim. Keşke daha önce yapsaydım bu kampanyadan pahalanmadan yararlanırdım. Kapattıktan sonra yeni kampanya kovalayacğım.
5 büyük Hd paket için kampanya var mı dostlar?
Merhaba,
Bugün Digitürk bayisine gidip yüz yüze müşteri temsilcisiyle görüşmem sonucunda,
Giriş paketi + 2 keyif paket(Belgesel-Sporsever) + HD +Şampiyonlar Paketini kredi kartıyla 540 TL' ye aldım. Telefon ile yaptıgım görüşmelerde bu teklifi alamamıştım.
Gidip görüşmekte fayda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlilker
Merhaba,
Bugün Digitürk bayisine gidip yüz yüze müşteri temsilcisiyle görüşmem sonucunda,
Giriş paketi + 2 keyif paket(Belgesel-Sporsever) + HD +Şampiyonlar Paketini kredi kartıyla 540 TL' ye aldım. Telefon ile yaptıgım görüşmelerde bu teklifi alamamıştım.
Gidip görüşmekte fayda var.
Son günlerde düsük teklif alan oldumu acaba. Digiturk Müsteri Hizmetleri daha düsük fiyat asla söylemiyor.
Sitesinde ne ise o sekilde satmaya calısıyor. Bayilerde ise hediyeler 3 Ekime kadar. Siz asagidaki EUTELSAT SAMPIYONLAR SD 539 TL fiyatina HD ve Belgesel Sporsever i ücretsiz almıssınız. Acaba Lig TV de HD mi. Cünkü bazıları Ulusalları HD yapıp Lig TV yi HD yapmıyor. Birde hediye paketler (Belgesel Sporsever) 1 Yıllık mı yoksa 1 Aylık mı.
DIGITURK MUSTERI HIZMETLERININ SUNDUGU TEKLIFLER
http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/-kampanyaligtv-kk
(+1 Ay Sport Extra + 1 Ay Yetiskin + 1 Ay Mobil Lig TV)
TURKSAT 584.91 TL SUPER LIG SD
TURKSAT 704.91 TL SUPER LIG HD
TURKSAT 539.91 TL SAMPIYONLAR SD
TURKSAT 659.91 TL SAMPIYONLAR HD
EUTELSAT 584.91 TL SUPER LIG SD
EUTELSAT 656.91 TL SUPER LIG HD
EUTELSAT 539.91 TL SAMPIYONLAR SD
EUTELSAT 611.91 TL SAMPIYONLAR HD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 13 Ağustos 2016; 18:08:23 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X