Bildirim
Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar dün digi bayisine gittim kredi kartı kampanyası ile eutelsat üzerinden giriş+şampiyonlar+hd paketini almak istediğimi söyledim. Digi bayisindeki görevli eutelsat üzerinden alırsam lig tv yayınının hd olmayacağını türksat üzerinden almam gerektiğini söyledi 570 tl fiyat çıkarttı. Eutelsat üzerinden alırsam lig tv hd olmuyormuş doğru mudur kafam karıştı biraz ? -
Siz bilirsiniz ama çok canı yanmış birisi olarak
https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Anasayfa adresinden bimer üzerinden şikayetimi iletir işimi sağlama alırım.
Güle güle keyifle seyredin
-
quote:
Orijinalden alıntı: master35
Arkadaşlar dün digi bayisine gittim kredi kartı kampanyası ile eutelsat üzerinden giriş+şampiyonlar+hd paketini almak istediğimi söyledim. Digi bayisindeki görevli eutelsat üzerinden alırsam lig tv yayınının hd olmayacağını türksat üzerinden almam gerektiğini söyledi 570 tl fiyat çıkarttı. Eutelsat üzerinden alırsam lig tv hd olmuyormuş doğru mudur kafam karıştı biraz ?
Aranızda yanlış anlaşılma olmadıysa görüştüğünüz bayi Türksat'ı satmak için işgüzarlık yapmış. Çünkü Eutelsat Digitürk'ün birincil uydusudur. Türsat'ta Film, Belgesel, Lig Tv 2, 3 ve 4. kanalların HD yayını bulunmazken, Eutelsat'ta Digitürk'ün kendi platformu altındaki HD kanalların tümü izlenebilir.
-
Öyle bisey yok bende eutelsat aldım lig TV hd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Digi müşteri temsilcisi aradı biraz önce onunla da konuştum o da aynı şeyleri söyledi 521 tl etulsat şampiyonlar+giriş+hd önümüzdeki hafta satın alıcam bu paketi herhalde daha uygununu bulmam zor -
Arkadaşlar aşağıdaki pakete 1 sene boyunca 65 TL ödedim.
Giris Paketi, Belgesel Paketi, Besiktas Taraftar Paketi, HD Yayın = 65 TL
iptal faksı gönderdim bugün aradılar, kasıma kadar fatura ödemeyin, kasımdan itibaren 67 TL ödeyin. Haziran-Temmuz aylarında da 40 TL ödeyin dediler.
Hesaplayınca 67 x 7 = 469 TL ve 40 x 2 = 80 TL, toplamda 12 ay kalma sözüne her ay için 45,75 TL fatura ödeyeceğim.
Sizce nasıl bir anlaşma? Kabul edeyim mi yoksa başka ne sıkıştırabilirim?
Not: Film paketi istesek bedava veriyorlar mı yada ne yapıyorlar? -
Haziran temmuz için daha düşük fiyat isteyin.40 lira nedir ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün iade talebini oluşturdukları için şimdi şikayette bulunmanın manası yok bence. adam 10 gün dedi iade süresine.haftaya cuma ya kadar bekleyeceğim artık -
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
Arkadaşlar aşağıdaki pakete 1 sene boyunca 65 TL ödedim.
Giris Paketi, Belgesel Paketi, Besiktas Taraftar Paketi, HD Yayın = 65 TL
iptal faksı gönderdim bugün aradılar, kasıma kadar fatura ödemeyin, kasımdan itibaren 67 TL ödeyin. Haziran-Temmuz aylarında da 40 TL ödeyin dediler.
Hesaplayınca 67 x 7 = 469 TL ve 40 x 2 = 80 TL, toplamda 12 ay kalma sözüne her ay için 45,75 TL fatura ödeyeceğim.
Sizce nasıl bir anlaşma? Kabul edeyim mi yoksa başka ne sıkıştırabilirim?
Not: Film paketi istesek bedava veriyorlar mı yada ne yapıyorlar?
geçen sene pahalıymış o zaman dıgıturk, o pakete aylık 65 tl almışlar.. ben yeni üye oldum kampanya ile giriş+bütün maçlar+ hd paket aylık 63 tl ye veriyorlar
3 ekime kadar spor extra, yetişkin paketi ve mobil lig tv hediye
son gün 3 ağustos sanırım başvuru için bu kampanyaya. alacaklar ellerini çabuk tutsunlar
-
Arkadaşlar bu arada kuruluma gelenler altın uçlu hdmi satmaya çalışıyolar bilginiz olsun. Bu işlerden çok anlamam ama internette araştırdığım kadarıyla altın uçlu hdmi kablonun normal hdmi kablodan bir farkı yok hepsi aynı işlevi görüyor. Satmak için diyor ki abi görüntüde seste ikisinde de fark eder diyor ama tabi almadım. Bir de dışardaki fiyatı 50den başlayıp 400e kadar çıkıyomuş kendisi 50ye bırakırmış. Netten baktım 15 20 liraya altın uçlu hdmi kablolar var çok istiyorsanız internetten alın bu çakallara para kaptırmayın. -
3 ağustos ta oynanacak monaco-fenerbahçe maçının yayın hakkını lig tv almış. bu tarz tek maç yayın hakkı aldıkları maçlar için ek ücret istemiyorlar değil mi ? -
Takip
Daha önceleri 30 tl istiyorlardı ama bu sefer sanırım süperlig paketleri olanlara ücretsiz açık olacakmış tam içeriğini bilmiyorum ama
umarım açık olur süper lig paketi olanlara -
Digiturk kampanya diye facebook sayfasında aşağıdaki yazı yayınlanmış ama doğruluğu nedir bilmiyorum.
Merhaba,
Monaco-FB UCL öne eleme karşılaşmasının yayın haklarını almış bulunuyoruz.2 veya 3 Ağustos’ta oynanacak Monaco-Fenerbahçe maçını LigTv den yayınlayacağız .
LigTV (uydu) üyeleri TV’den extra bir ücret ödemeden maçı izleyebilecekler. TV (Uydu) üyeliklerinde tek maç satışı yapılmayacaktır.LigtV üyesi olmayan Digiturk üyeleri, LigTV (Süperlig) paketlerine üye olarak maçı izleyebilirler.
Digiturk Play üzerinden izleyecek üyeler ise Sezonluk pakete üye olarak veya tek maç satın alarak ilgili maçı izleyebileceklerdir.
Bilginize.
O dümeni senelerdir uyguluyolar.kafadan 120 lira falan diyolardı.yazık günah.tam çakallık yaptıkları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sodostre
Arkadaşlar bu arada kuruluma gelenler altın uçlu hdmi satmaya çalışıyolar bilginiz olsun. Bu işlerden çok anlamam ama internette araştırdığım kadarıyla altın uçlu hdmi kablonun normal hdmi kablodan bir farkı yok hepsi aynı işlevi görüyor. Satmak için diyor ki abi görüntüde seste ikisinde de fark eder diyor ama tabi almadım. Bir de dışardaki fiyatı 50den başlayıp 400e kadar çıkıyomuş kendisi 50ye bırakırmış. Netten baktım 15 20 liraya altın uçlu hdmi kablolar var çok istiyorsanız internetten alın bu çakallara para kaptırmayın.
2 gün önce kuruluma geldi servis çalışanı ancak öyle birşeyden hiç bahsetmedi bana.. normal hdmı taktı.. bu tarz uyanıklık yapan servisler için uyarınız iyi oldu -
Hocam kablo kutu vs bunlar ücretsiz değil mi? Süre bitince geri vermiyor muyuz?
Kablo bildiğim kadarıyla 20m ye kadar ücretsiz, fazlası için ücret alıyorlar. Onun dışında bir ücret yok. Üyelik bitince kutu, kart, kumanda ve hdmi kablo iade ediliyor.
Bir de bu altın uçlu hdmi kablo çakallığını daha önce tv için kuruluma gelenler de yapmıştı, bunu da belirteyim belki hala bilgisi olmayanlar vardır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X