Şimdi Ara

Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
1
Favori
7.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyeligi dondurmustum, ama bunlarin arayipta anlasalim diyecegi yok tekrat iptal faxi cekip direk kapatacagim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

Digiturk kampanya diye facebook sayfasında aşağıdaki yazı yayınlanmış ama doğruluğu nedir bilmiyorum.

Merhaba,
    Monaco-FB UCL öne eleme karşılaşmasının yayın haklarını almış bulunuyoruz.2 veya 3 Ağustos’ta oynanacak Monaco-Fenerbahçe maçını LigTv den yayınlayacağız .
    LigTV (uydu) üyeleri TV’den extra bir ücret ödemeden maçı izleyebilecekler. TV (Uydu) üyeliklerinde tek maç satışı yapılmayacaktır.LigtV üyesi olmayan Digiturk üyeleri, LigTV (Süperlig) paketlerine üye olarak maçı izleyebilirler.
    Digiturk Play üzerinden izleyecek üyeler ise Sezonluk pakete üye olarak veya tek maç satın alarak ilgili maçı izleyebileceklerdir.
    Bilginize.

hocam canlı destek ile az önce görüştüm lig tv aboneliği olanlar ücretsiz izleyebilecekmiş

Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira

• Biraz zorlayin iptal birimine yapiyolar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira

• dayanamadım bende aldım digitürk play bu sene kazık attı 1 dk geri yayın için 350 lira standart kalite iğrenç yüksk kalitede 500 lira resmen kutu al dediler bizde aldık 567 liraya tüm ligi aldım benim sorum kutuya 16 gb hard disk bağladım ama kaydetmiyor neden bir sınırı varmı acaba hard diskin canlı yayında ileri geri kaydırmak için kulklanacam sadece kayıta gerek yok dilediğin yerde de ertesi gün hepsi var zaten
  • inanaktas İ kullanıcısına yanıt
    Benim dondurulmuş sadece giriş paketi üyeliğim var.
    Yayınlarımda kapalı faturada çıkmıyor.
    geçen gün tekrar aradım iptal bölümünü , kredi kartı kampanyasını söyledim tabi size yapalım dedi.
    Sonra 450 TL lik paketi ve hd yi ücretsiz verebileceğini söyledi bende tamam dedim.
    Sonra kayıt açıyorum sizi arkadaşlar arayarak işlem yapacaklar dediler ama ne arayan var ne soran.
    Neden anlamadım ama iptal birimi yapamadı bu kampanya yı.
  • Mh ile görüştüm bu paketin kampanyası bittikten sonra daha avantajlı bir kampanyanın çıkıp çıkamama ihtimalini sordum bunun için tahminde bulunamayız dediler doğal olarak peki sizce bu paketten daha avantajlı bir paket çıkması ihtimal dahilinde midir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • süppers kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum, uzun zamandır bu fiyatlara inmedi diye biliyorum.
    diğitürkplayı 550 TL ye satıyorlar , bu paket 450 tl.
    giriş paketini 22 TL ye satıyorlar, bu şekilde 37 tl ye geliyor gayet iyi fiyat bence.
  • arkadaşlar sporsever paketinin olayı nedir ? 3 ekime kadar sporextra hediyem var orada bpl, la liga maçları verilecek. peki sporsever de ne veriliyor ?
  • bu paketlere mobil lig tv üyeliği eklenebiliyor mu arkadaşlar bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? Eğer mümkünse digiplay tarzında bir paylaşım yapılabilir.
  • Eurosport2 den bundesliga veriliyor. Başka lig yok. Esp, fox sport extreme sport vs var.

• quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

Eurosport2 den bundesliga veriliyor. Başka lig yok. Esp, fox sport extreme sport vs var.

bundesliga yı trt de veriyordu geçen sene. bu senede verirler umarım. o zaman benim 3 ekime kadar hediye verilen sporextra paketim bitince onu uzatayım, bpl,lalıga, serie a, ligue 1 ve brezilya ligi vardı sporextra da. bir de euroleague basket maçları var.
  • az önce mh den aradılar. yeni üye olduğundan tarifelerle ilgili bilgi verdiler ve görüşme sonunda hediyemiz olacak dediler. görüşmeyi tamamladık , sporextra paketimi 1 ay uzattıklarını söyledi bayan. normalde 3 ekime kadar bedavaydı, 3 kasıma kadar uzattılar
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum internetten numaramı bıraktım aradılar konuştu bayan öyle demişti

• Arkadaşlar bende bir paket alacağım ilk defa malum bende balkonda tek çanak türksat yayını var. Eutelsat paketi bağlatmak istiyorum. Herhangi bir sorun veya ek ücret çıkar mı? Eutelsat kurulumu basitmidir? Cevaplayanlara teşekkürler.

• Arkadaslar mevcut aboneligimi iptal ettim dilekce verdim karti nereye iade etmemiz gerekiyor istanbulda yasiyorum herhangi bir digiturk bayiine mi veriyoruz ?

Kusura bakmayin cok yazan oldugu icin buraya yazdim. Tesekkurler

• Bu üyelikte modüllü olarak direkt tvye kart takarak izleme şansımız var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy1903

Arkadaşlar bende bir paket alacağım ilk defa malum bende balkonda tek çanak türksat yayını var. Eutelsat paketi bağlatmak istiyorum. Herhangi bir sorun veya ek ücret çıkar mı? Eutelsat kurulumu basitmidir? Cevaplayanlara teşekkürler.

Dün kurulama geldiler eutelsat için 50 lira çanak parası verdim.

• süppers kullanıcısına yanıt
    maalesef yok, modül kullanılmıyor diğitürkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy1903

Arkadaşlar bende bir paket alacağım ilk defa malum bende balkonda tek çanak türksat yayını var. Eutelsat paketi bağlatmak istiyorum. Herhangi bir sorun veya ek ücret çıkar mı? Eutelsat kurulumu basitmidir? Cevaplayanlara teşekkürler.

benimde aynı sizin gibi türksat çanak vardı, eutelsat bağlattım. ek ücret çıkıyor. isterseniz gelen elemana 50 tl elden veriyorsunuz çanak ücreti, istersenizde 60 tl olarak faturanıza yansıtıyorlar 12 ay taksite bölüp
  • Benim çanak balkonda tek çanaklık yer var türksat çanağı söküp mü takıyorlar yenisini hocam?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.