Şimdi Ara

Kredi kartı ile 9 taksit eutelsat digitürk üyeliği 566 lira (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
7.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Holy1903

Benim çanak balkonda tek çanaklık yer var türksat çanağı söküp mü takıyorlar yenisini hocam?

bizim çatıya taktıkları için pek bilmiyorum hocam sizinkini nasıl yaparlar. benim ikinci çanak olarak taktılar
  • Tamam hocam soracağız o zaman sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu cihazı önerisi olan var mı ?

• beyler apartmanda merkezi sistem var eutelsat uydlarından 3 tanesinde sinyal var ama bazı kanalları bulamıyorum. digitürk şuan hangi uydudan yayın yapıyor digitürk alsam sinyal sorunu yaşar mıyım acaba?
  • Arkadalar bugun Süperlig Full + Giriş + HD için gelip kurulumu yaptılar. Şuan kanallar aktif izlşyorum srun yok ama internet ten online ilemlere giriş yapamıyorum. Online işlemlere girişi nasıl saglarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Arkadalar bugun Süperlig Full + Giriş + HD için gelip kurulumu yaptılar. Şuan kanallar aktif izlşyorum srun yok ama internet ten online ilemlere giriş yapamıyorum. Online işlemlere girişi nasıl saglarım ?

hangi eutelsat uydusundan izliyorsun
  • bu uydu üyeliği alan arkadaşlar inş sorun olmaz
    adamlar digiplay e500 tl fiyat çekince herkes kutuya yöneldi
    bu yazım burda dursun seneye bu zamanlar tekrar bakarım
  • lionel1 kullanıcısına yanıt
    Eutelsat W3A (7.0E) şeklinde
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    benim led tv arama yapınca dt kanalları çıkmıyor frekanslar yüklü değil mi acaba
  • Beyler, 3 ay sonra mobil ligtv'ye devam etsek ne kadar istenecek?
  • Benimde kurulum yapıldı 25 tl kablo parası verdim ilk 20 m ücretsiz.
    Bugünde mesaj geldi 1 ay sinema kanalları açık
    Eutalsat üyeliği yapıldı humax 9505 cihaz verdiler giruntu ve hız güzel
    Eskiden Turksat kurulumu yspincada seyrefebiliyorduk şimdide mümkün mü

• Ben de dün itibariyle 566,91 TL' lik tüm süper lig maçları için üye oldum. 5 yıllık D-Smart kullanıcısı olarak, kesinlikle beğenmedim. D-smart HD kanalları çok daha fazla, daha hızlı, daha düzenli tertipli ve Türksat' tan yayın alıyorsun, hem de oldukça ucuz, adamlar eski üyelere 15 liraya tüm kanalları açıyor.

Süper ligi izlemek için mecburen digi aldık işte, başka bi açıklaması yok. Yaklaşık 10 yıl öncede Digitürk kullanmıştım, bir arpa boyu yol gidememişler çok net, o zamanlar efsaneydi digitürk eurosport' a girip ikinci dil türkçe seçmek bile olağanüstü geliyordu bana. Şimdi kesinlikle çok geride kalmış, ürettikleri her ekstra şey için de abartılı paralar istemeye başlamışlar. Süper lig sözleşmesi bitsin bakalım kim kalacak digitürkte.
  • arkadaşlar cuma günü bu paketi türksat üzerinden bağlattım fakat lig tv 2 hd, lig tv 3 hd gibi kanalların olmadığını gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım. dediğim kanallar için eutelsat üzerinden yayın almam gerektiğini söylediler. bunun üzerine cumartesi günü servis gelip çanağımın yönünü değiştirdi ve eutelsat kurulumunu yaptı. servis elemanı tekrar müşteri hizmetlerimi arayıp paketimi tanımlatmamı söyledi. müşteri hizmetlerini aradım ve gün içinde dönüş yapılacağı söylendi fakat dünden beri arayan soran olmadı. şu anda sadece ulusal kanalları sd olarak izleyebiliyorum. böyle birşey için bu kadar uğraştıracaklarını bilseydim türksatta devam ederdim. ayrıca digiturk konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. birde eutelsat'a geçerek iyi mi yapmışım kötü mü yapmışım karar veremedim.

edit: sorun çözüldü sayılır. türksat için çekilen tutarın iadesi 2-3 gün içerisinde yapılacak ve eutelsat için tekrar çekim yapılacak bu ana kadarda paketimdeki içerikleri hediye olarak izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aBasaran92 -- 31 Temmuz 2016; 13:58:08 >

• yonetmenbey kullanıcısına yanıt
    Ayni fikirdeyim.

• Arkadaşlar Digiturk online işlemlere nasıl giricez ? Kulanıcı numarası var da sistemde cep telefonu yazdığımda hata veriyor ?
  • Müşteri hizmetlerini arayıp şifre alamadığını söyle, hallediyorlar. Ben de alamamıştım, saçma bi hata veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

Benimde kurulum yapıldı 25 tl kablo parası verdim ilk 20 m ücretsiz.
    Bugünde mesaj geldi 1 ay sinema kanalları açık
    Eutalsat üyeliği yapıldı humax 9505 cihaz verdiler giruntu ve hız güzel
    Eskiden Turksat kurulumu yspincada seyrefebiliyorduk şimdide mümkün mü

Müşteri hizmetlerini arayıp Türksat veya Eutelsat olarak değiştirebilirsiniz. Ama herhangi biri seçildiğinde diğeri devre dışı oluyor.
  • Arkadaşlar 521 TL ye, giriş+hd+şampiyonlar paketi aldım, 1 saat içinde bağlattım. Bu akşam ki fenerbahçe maçını izleyebilcekmiyim acaba

• Şu an lig tv'yi izleyebiliyorsan sorun yok hocam, maçı izlersin.
  • Arkadaşlar tüm uydu alıcıları için görüntü formatı olarak tavsiyem; digitürkün uydu alıcısını açın. Kumandadan '' VFormat '' tuşu var ona " Orijinal "seçeneği geleseye kadar tek tek basın. Bu şekilde görüntüyü sd kanala göre daha iyi bir görüntü elde edersiniz. Hd kanaldan Sd kanala veya tam tersinde kanal geçişlerinde 2 saniye bekletir kanalı uygun formata uyarlamak için ben bu seçeneği kullanıyorum ve tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.