Şimdi Ara

Kredi kartı ile karakter alışverişi uygunmudur sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oynadığım oyunda (lütfen sormayın :) ) karakterlerimi satmak istiyorum . Bu satışı kredi kartı ile gerçekleştirmek istiyorum.bir kaç sorum olacak tecrübeli birinden cevap bekliyorum.

1)İnternet şubesiyle Sanal kart oluşturup alışverişi gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Karakterimi öyle ucuzdan bırakmayacağım yani 2, 3 milyar değerinde satmayı planlıyorum.sanal kart oluşturacağım için kredi kartında doğal olarak hiç nakit olmayacak .Yani kullanılabilir limit sıfır olacak. bu şekilde sanal kartımın hesap numarasını bilmesinde bir sakınca olurmu ayrıca bu sanal kart 2 3 milyar değerinde bir parayı kabul eder mi yani limit sorunu olurmu?(Ben kabul eder diye biliyorum, çünkü istediğin kadar para yatırılabildiğini tahmin ediyorum)

2)Ben parayı kredi kartımda görmediğim sürece kesinlikle karakterlerimi vermeyeceğim ben köküne kadar sağlamım ama bunu karışakine nasıl ispatlayabilirim?

3)Önerebileceğiniz yöntemler varsa dinliyorum. Teşekkür ederim yardımcı olmak isteyen ve olan tüm arkadaşlara.

• Konu yanlış yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

Konu yanlış yerde

Gerçekten çok pardon , nereye açmam gerekiyordu yönlendirirmisiniz
  • Enlprck E kullanıcısına yanıt
    Sorduğun soru genel bi soru yani MMO ile alakalı değil o yüzden dedim.Konu Dışı Özel bölümü daha uygun olur bence
  • O zaman hemen oraya açayım ?
    Tüh üyeliğimi telefon ile güncellemem gerektiğini söylüyor.Çok yanlış bir yer değil ya sanki burası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enlprck -- 11 Eylül 2013; 0:12:06 >
  • ARkadaşlar konu güncel yahu yok mu bir fikri olan bu konu hakkında ciddi şekilde yardıma ihtiyacım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.