Şimdi Ara

kredi karti kullananlara haberim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yillik kart ücreti kalkiyo belki işinize yarar eski ödediklerinizide bankaniza baş vurun yada mahkemeye gidin hakkinizi arayin sadece ilk aldiğiniz zaman ödiyeceksiniz kart ücretini öle yilda bi 35 ytl kart başi ne ya oh be

• öyle bişey yok 3 tane kart kullanıyorum. basın öyle diyor ama işin aslı öyle diil ve istediniz yere başvurun kartı alırken yıllık kart ücreti ödeneceği sözleşmede yazıyor ve altına imza atıyorsun paşa paşa ödicen

bu arada sroynan pek başdaştıramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

öyle bişey yok 3 tane kart kullanıyorum. basın öyle diyor ama işin aslı öyle diil ve istediniz yere başvurun kartı alırken yıllık kart ücreti ödeneceği sözleşmede yazıyor ve altına imza atıyorsun paşa paşa ödicen

+1
  • quote:

öyle bişey yok 3 tane kart kullanıyorum. basın öyle diyor ama işin aslı öyle diil ve istediniz yere başvurun kartı alırken yıllık kart ücreti ödeneceği sözleşmede yazıyor ve altına imza atıyorsun paşa paşa ödicen

tembeler kaç yildir şurdasin hala forumu kullanmayi öğrenemedinmi konu dişi ne içindir sence? ayrica ödeme kalkinca ödemediğin paralari bana wericenmi

• ha o paraları ödemişler ha srodaki bütün botlar banlanmış ikisininde gerçeklik pyı arasında hiçbi fark yok benm için
  • Garanti iptal etmiyor geçenelrde gönderdiğim ilgili dilekçem;

quote:

Kart ödemelerim başına ekstrelerimde sürekli ödeme başına 1 YTL ücret kesiliyor kart borcu ödemekten dahi masraf alıyorsunuz, Ocak Ayı ekstremde 7,50 YTL sigorta ücreti kesilmişti 1 yıl önce sigorta telefonda onaylamıştım çünkü, iyi güzel ama Şubat ayında yine 7,50 YTL daha ücret kesildi ben sizinle telefonda 1 yıl daha sigorta yaptırdığımı hatırlamıyorum (Hatırlamıyorum çünkü sorulmadı). 2.kesilen bu ücretin iptalini istiyorum, Ayrıca yine şubat ayında 35 YTL gibi bir fahiş kart ücreti kesilmiş Geçen yıl ödemiştim ama bu yl iptal edilmezse aylık çok yoğun harcamam olmasına rağmen bonusu iptal edeceğim lütfen kart ücretimi iptal ediniz. Her ay 40 ytl masraf kesiliyor.

Tarafımdan haksız olarak kesilmiş olan Şubat ayı 35 YTL kart ücretinin ve 7,5 YTL habersiz kesilmiş olan ikinci sigorta bedelinin iptal edilmesini... Ayrıca kredi kartına ödeme yaptıkça ekstreme yansıtılan ve tarafıma önceden haber verilmeksizin yapılan ödeme başına 1 YTL kesintiler hakkında bilgilendirilmemi rica ediyorum.

İlgili kesitilerin iptal edilmemesi durumunda kredi kartımın iptalini rica ederim.

Mesajınız 18/03/2008 tarihinde 5139796 numara ile kayıt edilmiştir.
    Lütfen mesaj numaranızı not ediniz.
    Müşteri yetkilimiz size yardımcı olacaktır.
    Sorununuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.
    Haklı Müşteri Hattı
    444 0 338

• konu dışında çok tartışıldı. bir arkadaş mahkemeye başvurup pasaını almıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

quote:

tembeler kaç yildir şurdasin hala forumu kullanmayi öğrenemedinmi konu dişi ne içindir sence? ayrica ödeme kalkinca ödemediğin paralari bana wericenmi

Evet konu dışı ama SRO ile ilgili, fakat kategorisiz olan konular için

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.