Şimdi Ara

KREDİ KARTI NASIL KULLANILIYOR BİLMİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3000 tl limit ile bilgisayar alıcaz ancak nasıl kullanılır bilmiyoruz

Açıklama yapılırsa mutlu oluruz

Örn bilmemne parçaları aldık mağazadaki taksit fiyatları teker teker ödeniyormu her parçanın yoksa bankaya tek ücretmi ödeniyor ?

• Apdıllah
  • Bir hesap kesim tarihiniz vardır,o tarihe kadar yaptığınız alışverişler o tarhi geldiğinde ekstreye(hesap özetine) yansır.Atıyorum toplam da 3000 liralık bilgisayar parçası aldınız ve 10 taksit yaptırdınız,her ay 300 lira olarak ödersiniz.
  • Anladığım kadarıyla toplam fiyata taksit seçenekleri sunuluyor misal bilmemme karta 12 taksit seçeneği toplam fiyat 3000 tl ise aylık ödeme 250 lirayamı gelir

Limitli sistem bumudur 3000 tl kadara gidersin taksit olur

Limiti misal 1000 lira olsaydı 3000 liralık alışveriş yapıpda bunlara taksit yap diyemiyorsunuz sanırım ? Olsa bile çok afedersiniz montalıyorlarmı ?
  • kaykıl K kullanıcısına yanıt
    Aynen çeşitli mağazaların-sitelerin çeşitli kartlara taksit imkanı var.Meselâ vatan computer WorldCard'a 5 ve 10 taksit imkanı sunarken, Maximum 5,10 ve 12 taksit imkanı sunuyor.Kaç paralık alışveriş yaptıysanız kartınıza bağlı olarak seçtiğiniz taksit sayınıza bölüyorlar ve aylık o kadar ödüyorsunuz.

Katınızın limitinin üzerinde alışveriş yapmak için de kartınıza para yükleyip kullanılabilir limitinizi arttırabilirsiniz.Atıyorum 3000 liralık bir alışveriş yapacaksınız fakat kartınızın limiti 1000 lira ve bankanız limitinizi arttırmıyor ya da limit arttırımını beklemek istemiyorsunuz,karta 2000 lira daha yükleyip kullanılabilir limitinizi 3000 liraya çıkarırsınız ve kaç taksit yaptırmak istiyorsanız yaptırırsanız.Diyelim ki dediğim şekilde 6 taksit yaptınız,2000 lira bitene kadar taksit ödemezsiniz yani 4 ay boyunca sizin yatırdığınız 2000 liradan ödenir,daha sonra kalan borcunuzu aylık olarak ödersiniz.

• Diyelim 1000 lira limitli kredi kartın var.

1000 lira fiyatlı bir pcyi tekçekim veya taksitle alabilirsin.

2000 liralık pcyi 2 taksit alamazsın.

1100 liralık pcyi tekçekim veya taksitli alamazsın.(parçalı çekim hariç)

1000 liralık pcyi tek çekim alırsan kredi kartı borcun 1000 lira olur o ay 1000 lira ödersin.

1000 liralık pcyi 10 taksit alırsan kredi kartı borcun 100 lira olur o ay 100 lira ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 25 Haziran 2013; 0:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Diyelim 1000 lira limitli kredi kartın var.

1000 lira fiyatlı bir pcyi tekçekim veya taksitle alabilirsin.

2000 liralık pcyi 2 taksit alamazsın.

1100 liralık pcyi tekçekim veya taksitli alamazsın.(parçalı çekim hariç)

1000 liralık pcyi tek çekim alırsan kredi kartı borcun 1000 lira olur o ay 1000 lira ödersin.

1000 liralık pcyi 10 taksit alırsan kredi kartı borcun 100 lira olur o ay 100 lira ödersin.

Peki sadece aldıgımız urunun taksitinimi ödüyoruz kredi kartı bizden ayrietten para alıyormu ? Kredi kartı hiç kullanmadım sadece taksit yüzünden almayı düşünüyorum
  • Alexist çok teşekkür ederim ilgin için

Jetgiller reyis şimdi işler değişti tam aydınlandım tek çekim bize gelmez demekki taksitlere böldürülücek

Tek çekim indirimli yazıyordu vatanda bende budur herhalde

Bilmem gereken buna dikkat et gibi bişeyler varsa yazın saolun seviyorum konu dışını akşam saatleri 10 numara oluyor
  • Diyelim 1000 lira limitiniz var 1000 liralık pc alacaksınız 5 taksitle alacaksınız(vade farkı yok 5 taksit 1000 lira)

kartınızdan 1000 lira çekilir 5 taksite bölünür.Kartınızda limit kalmaz.Bir sonraki hesap kesim tarihi 200 lira ilk taksiti ödersiniz.200 lira limit açılır yani 200 lira limitiniz olur. Taksitlerinizi ödedikçe limitiniz açılır.ödemeleri zamanında yaparsanız ekstra ücret alınmaz.
  • banka faturada yazan dısında ek bi ücret almaz tabi son ödeme tarihini kaçırmassan 3 bin limitlik pc ile 2 bin liralık bi pc alırsan genel olarak bin tl kalmıs olunur limitin ve misal 200 tl olursa aylık ücret 10 ayda her ay 1200 1400 limitinde ödedikçe artar
  • Dediklerinize ek olarak üyelik aidatı alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.